opcorsa Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 9 λεπτά πριν, mp123 είπε Κουβαρντοπαιδο εσυ. Με 40 ευρω καμμια ψοφια θα ηταν. 2 ηταν και οι φινλανδες ειναι αγγελικα πλασματα τυπε οχι σαν τα φροκαλα που εχουμε εδω
mp123 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, opcorsa είπε 2 ηταν και οι φινλανδες ειναι αγγελικα πλασματα τυπε οχι σαν τα φροκαλα που εχουμε εδω Οπα κατσε τωρα γιατι εχουμε θεμα. Οι πιο ευκολες ειναι αυτες οι ξεπλυμενες. Και με 40 ευρω σκεψου πεινα που θα ειχαν.
dfokas21 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, mp123 είπε Οπα κατσε τωρα γιατι εχουμε θεμα. Οι πιο ευκολες ειναι αυτες οι ξεπλυμενες. Και με 40 ευρω σκεψου πεινα που θα ειχαν. 20 € ! Ειπαμε 2 ηταν ....
opcorsa Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 8 λεπτά πριν, mp123 είπε Οπα κατσε τωρα γιατι εχουμε θεμα. Οι πιο ευκολες ειναι αυτες οι ξεπλυμενες. Και με 40 ευρω σκεψου πεινα που θα ειχαν. απλα γουσταρανε τυπε.. 1.80 η καθε μια με δουλεια, σωστες και ανεξαρτητες... καμια σχεση με τις δικες μας
mp123 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, opcorsa είπε απλα γουσταρανε τυπε.. 1.80 η καθε μια με δουλεια, σωστες και ανεξαρτητες... καμια σχεση με τις δικες μας Φυσικα γιατι εκει πανω ολοι την τριζουν την οπισθεν. Το καλο πρεπει να το πλερωσεις. Βγαλε ιταλιδα, ισπανιδα να σου πω μπραβο. Τι να κανω την φινλανδη την ολιβ την σανιδα την ξεπλυμενη.
opcorsa Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 8 λεπτά πριν, mp123 είπε Φυσικα γιατι εκει πανω ολοι την τριζουν την οπισθεν. Το καλο πρεπει να το πλερωσεις. Βγαλε ιταλιδα, ισπανιδα να σου πω μπραβο. Τι να κανω την φινλανδη την ολιβ την σανιδα την ξεπλυμενη. εχουμε χτυπησει και τετοιες.. τα μεγαλυτερα και πιο μοχθηρα ακυρα τα εχω φαει απο ελληνιδες
mp123 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, opcorsa είπε εχουμε χτυπησει και τετοιες.. τα μεγαλυτερα και πιο μοχθηρα ακυρα τα εχω φαει απο ελληνιδες Φυσικο ειναι. Με 20 ευρω δεν βγαζεις τιποτα. Βαλε κατι παραπανω 1
opcorsa Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 8 λεπτά πριν, mp123 είπε Φυσικο ειναι. Με 20 ευρω δεν βγαζεις τιποτα. Βαλε κατι παραπανω υπαρχουν και αλλες που εχουν πεσει με μιση σταφιδα.. απλα το feedback απο ελληνιδες μου βγαζει μια αρνητικοτητα μια ξυνιλα
Cyber_Spartacus Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Τελικα το παιδί τι να παρει?? ξεπλυμενη Φινλανδη η σοκαρισμένη Ελληνίδα ρε παιδια με εχει φαει η αγωνία
opcorsa Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, Cyber_Spartacus είπε Τελικα το παιδί τι να παρει?? ξεπλυμενη Φινλανδη η σοκαρισμένη Ελληνίδα ρε παιδια με εχει φαει η αγωνία τυπε πλεον τα βρηκα με μια πρωη μου που ημασταν μαζι πριν 3 χρονια.. θα κατσω στα αυγα μου γιατι η κοπελα ειναι πολυ τιμια..
mp123 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, opcorsa είπε υπαρχουν και αλλες που εχουν πεσει με μιση σταφιδα.. απλα το feedback απο ελληνιδες μου βγαζει μια αρνητικοτητα μια ξυνιλα Θα διαφωνησω μαζι σου. Προτιματε ελληνικα προιοντα.
opcorsa Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 8 λεπτά πριν, mp123 είπε Θα διαφωνησω μαζι σου. Προτιματε ελληνικα προιοντα. διαβασε το προηγουμενο ποστ μου, υπαρχουν εξαιρεσεις..η ζωη ειναι περιεργη..shit happens fast..
fingolfingr Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, Cyber_Spartacus είπε Τελικα το παιδί τι να παρει?? ξεπλυμενη Φινλανδη η σοκαρισμένη Ελληνίδα ρε παιδια με εχει φαει η αγωνία Και το σημαντικότερο. Να την πληρώσει με μετρητά ή πιστωτική; 3 λεπτά πριν, opcorsa είπε τυπε πλεον τα βρηκα με μια πρωη μου που ημασταν μαζι πριν 3 χρονια.. θα κατσω στα αυγα μου γιατι η κοπελα ειναι πολυ τιμια.. Καλημέρα ζωή το καναμε το topic 1
darkmatinee Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Ευχαριστούμε τους moderator που δεν κλείνουν αυτό το νήμα. Μαθαίνουμε καθημερινά μπαλίτσα από τον @opcorsa και το ευχαριστούμε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα