Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Ευχαριστούμε τους moderator που δεν κλείνουν αυτό το νήμα. Μαθαίνουμε καθημερινά μπαλίτσα από τον @opcorsa και το ευχαριστούμε!

Με φιλανδεζες σε δ κατηγορια τοπικο παιζει. Να μας πει πως εβγαλε ιταλιδα η ισπανιδα να παιξει στο  C. L. :P

• Like 1
  • Απαντ. 322
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο την στιγμη που εκραξε τις ελληνιδες εχει τρομερο κομπλεξ... οσα λεφτα και να εχεις πρεπει να το εχεις και λιγακι με τις γκομεμες...  σιγουρα εσυ χωρις λεφτα ουτε φροκαλο δεν θα βγαλεις... Τα βρηκε λεει με την πρωην του και μετα το σχολιαζει σαν shit happens fast... :D:D:D Τελικα ειναι ενας θεουλης, υποκλίνομαι.. 

Επεξ/σία από th3ofilos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι πιστωτικές αν δεν ξέρεις να τις χρησιμοποιείς είναι χειρότερο από το να χρωστάς λεφτά στον Tony Soprano.

Αν όμως ξέρεις είναι ένα πολύ πολύ χρήσιμο εργαλείο.

Προσωπικά όλα τα έξοδα του μήνα τα κάνω με πιστωτική και έχω πάγια εντολή να την πληρώνει ΠΛΗΡΩΣ όταν εκδίδεται ο λογαριασμός.

έτσι:

1. Ρολλάρω πολλά χρήματα μέσα στον χρόνο
  2. Λόγω του 1 δεν έχω συνδρομή
  3. Χτιζω αφορολόγητο
  4. Μαζεύω πόντους που εξαργυρώνω συχνά πυκνά σε βενζινάδικα shell (περίπου 15 ευρώ δωρεάν καύσιμα το μήνα)
  5. Βαζω άτοκες δόσεις σε καταστήματα
  6. Πληρώνω μηδενικούς τόκους

Ναι είναι γνωστό πως ο κωτσόβολος, media markt, κλπ μαγαζιά που κάνουν άτοκες δόσεις έχουν χειρότερες τιμές από σκρουτζομάγαζα ΑΛΛΑ όταν αυτές οι διαφορές δεν είναι τόσο μεγάλες αξίζουν τον κόπο οι άτοκες δόσεις.

Επεξ/σία από Snollygoster
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Snollygoster είπε

Οι πιστωτικές αν δεν ξέρεις να τις χρησιμοποιείς είναι χειρότερο από το να χρωστάς λεφτά στον Tony Soprano.

Προσωπικά όλα τα έξοδα του μήνα τα κάνω με πιστωτική και έχω πάγια εντολή να την πληρώνει ΠΛΗΡΩΣ όταν εκδίδεται ο λογαριασμός.

έτσι:

3. Χτιζω αφορολόγητο
  4. Μαζεύω πόντους που εξαργυρώνω συχνά πυκνά σε βενζινάδικα shell (περίπου 15 ευρώ δωρεάν καύσιμα το μήνα)

Ναι είναι γνωστό πως ο κωτσόβολος, media markt, κλπ μαγαζιά που κάνουν άτοκες δόσεις έχουν χειρότερες τιμές από σκρουτζομάγαζα ΑΛΛΑ όταν αυτές οι διαφορές δεν είναι τόσο μεγάλες αξίζουν τον κόπο οι άτοκες δόσεις.

Γιατι χαλας το νημα τωρα. Τωρα μιλαμε για ελληνιδες vs φιλανδεζες. :P. Εδω με 40 ευρω βγαζεις 2 φιλανδεζες. Να ρωτας μονο αν τα 40 ευρω μπορουν να μπουν στην καρτα με 12 ατοκες δοσεις. 

Επεξ/σία από mp123
  • Like 2
  • Thanks 2
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Snollygoster είπε

έτσι:

3. Χτιζω αφορολόγητο

Ontopic on

Τις εποχές που ο κόσμος είχε χρήματα πάντως (προ skroutz εποχής περίπου) τα ταμπελάκια του κωτσόβολου (όπως και σε όλα τα μαγαζιά του είδους) ήταν 10-15% πάνω από την τιμή μετρητοις. Αν καποιος ήθελε δόσεις έτρωγε το παραμύθι των 12 άτοκων. Αν ήθελε μετρητά αλλά δεν ζητούσε άλλη τιμή.... τότε μια χαρά εξτρά κερδοφορία για το μαγαζί. Αν ήθελε τιμή τότε ο πωλητής ή ο διευθυντής (ανάλογα με το θέατρο) έκαναν ένα 15% έκπτωση. Ααχχχχ τι ωραία που περνούσαμε στην δουλειά τότε.

ontopic off

Να θες 40€ για π@αρτούζα με φιλανδεζες και να μην έχεις. Καταραμένη κρίση. Εκεί μας έφτασαν οι αλήτες :) 

Επεξ/σία από fingolfingr
  • Confused 1
Δημοσ.

Και σημερα κανουν καλες εκπτωσεις αλλα να εχεις μετρητα. Αν ολα πανε καλα τον σεπτεμβρη θα γινει αγορα μηχανης μετρητα Κανονικα  η μηχανη παει στα 5800  τελειωμενη. Επειτα απο 5  ειδικευμενα μαγαζια σημερα πετυχα 400 ευρω εκπτωση. Θελω να πω οτι στις αγορες πρεπει πρωτα να το ψαχνεις παρα πολυ. Απο το να βαλω δοσεις καλυτερα να περιμενω 4 5 μηνες να μαζεψω ολο το ποσο να παω με αλλον αερα. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, th3ofilos είπε

Απο την στιγμη που εκραξε τις ελληνιδες εχει τρομερο κομπλεξ... οσα λεφτα και να εχεις πρεπει να το εχεις και λιγακι με τις γκομεμες...  σιγουρα εσυ χωρις λεφτα ουτε φροκαλο δεν θα βγαλεις... Τα βρηκε λεει με την πρωην του και μετα το σχολιαζει σαν shit happens fast... :D:D:D Τελικα ειναι ενας θεουλης, υποκλίνομαι.. 

τρεφω αισθηματα ακομα τυπε

Δημοσ.
8 ώρες πριν, opcorsa είπε

τρεφω αισθηματα ακομα τυπε

Τιτανας. 

Τουλαχιστον μην την βγαλεις τζαμπα οπως την εβγαλες τζαμπα με το νετφλιξ. 

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, fingolfingr είπε

Λεφτά αισθήματα;

απαραδεκτος

26 λεπτά πριν, mp123 είπε

Τιτανας. 

Τουλαχιστον μην την βγαλεις τζαμπα οπως την εβγαλες τζαμπα με το νετφλιξ. 

εγω παντως οντως επιασα κοροιδο το νετφλιξ και την εβγαλα τζαμπα.. οχι οπως εσεις με τις τραπεζες :devil:

• Like 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, opcorsa είπε

απαραδεκτος

εγω παντως οντως επιασα κοροιδο το νετφλιξ και την εβγαλα τζαμπα.. οχι οπως εσεις με τις τραπεζες :devil:

Εγω μαζι σου ειμαι. Ουτε εγω εχω καρτα αλλα οκ το τερματισες με το νετφλιξ. Κοροιδα τους επιασες 6 μηνες τζαμπα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mp123 είπε

Εγω μαζι σου ειμαι. Ουτε εγω εχω καρτα αλλα οκ το τερματισες με το νετφλιξ. Κοροιδα τους επιασες 6 μηνες τζαμπα

παρασιτο τελειως, τους επιανα χωρο στο bandwidth και εβλεπα τις ταινιες μου που ειχα πελωρια αναγκη

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...