opcorsa Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 40 λεπτά πριν, mp123 είπε Προσωπικη αποψη παντα εγω δεν αισθανομε καλα εαν βαλω δοσεις εστω και ατοκες. Θα προτιμησω κατι στα λεφτα που μπορω να διαθεσω μετρητα παρα να χρεωθω εστω και ατοκα. Διαβασα πριν εδω για τηλεοραση 1700 ευρω με δοσεις. Εγω πηρα μια 55αρα samsung curved σε προσφορα απο 1100 στα 800 μετροιτης. Γιατι να χρεωθω εστω και ατοκα αφου θα τα δωσω. Αμα τα δωσω ολα με την μια θα μου κοψουν 15 με 20%. εγω οταν περνω κατι "επι πιστωσει" σχεδον ποτε δηλαδη, ειναι σαν να μην ειναι δικο μου, σαν να μην το χαιρομαι οσο οταν το πληρωνω μετρητα κατευθειαν 1
mp123 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 14 λεπτά πριν, bilya είπε Ξέρεις οτι μπορείς να αγοράσεις κατευθείαν με πιστωτική ντουκου κ να ρυθμίσεις εσύ πόσα θα δίνεις τον μήνα. Το ξερω δεν θελω. Μια ψυχη που ειναι να βγει να βγει με την μια. Ειναι ψυχολογικο το θεμα. Δεν θελω να χρεωνωμε. 1 1
kokoviosR Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε πως γινεται αυτο μεσω του πληκτρολογιου ακριβως? Αυτο αφορα εμενα και το ατομο που του δινω συμβουλη. Το ζουμι ειναι οτι δε μιλαω ανευθυνα, απλα για να το παιζω πνευμα αντιλογιας οπως αλλοι. Αν δεις προτεινω συγκεκριμενα πραγματα. 1 ώρα πριν, opcorsa είπε εγω οταν περνω κατι "επι πιστωσει" σχεδον ποτε δηλαδη, ειναι σαν να μην ειναι δικο μου, σαν να μην το χαιρομαι οσο οταν το πληρωνω μετρητα κατευθειαν Εγω,παλι, οταν παιρνω κατι "επι πιστωσει", ΠΑΝΤΟΤΕ δηλαδη, το χαιρομαι εξτρα διοτι τα κοροιδα οι τραπεζες μου τοκιζουν για πανω απο ενα μηνα τα μετρητα που δεν εδωσα μεχρι να χρεωθει ο λογαριασμος μου...
opcorsa Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 15 λεπτά πριν, kokoviosR είπε Αυτο αφορα εμενα και το ατομο που του δινω συμβουλη. Το ζουμι ειναι οτι δε μιλαω ανευθυνα, απλα για να το παιζω πνευμα αντιλογιας οπως αλλοι. Αν δεις προτεινω συγκεκριμενα πραγματα. Εγω,παλι, οταν παιρνω κατι "επι πιστωσει", ΠΑΝΤΟΤΕ δηλαδη, το χαιρομαι εξτρα διοτι τα κοροιδα οι τραπεζες μου τοκιζουν για πανω απο ενα μηνα τα μετρητα που δεν εδωσα μεχρι να χρεωθει ο λογαριασμος μου... τα κοροιδα οι τραπεζες εζησα να το ακουσω και αυτο ποιες οι τραπεζες..που αν δεν τις συνεφερε το προιον δεν θα το εβγαζαν καν, και εχουν αρμαδα ειδικων για να πρωοθησουν τα σκουπιδια τους μελετωντας την καταναλωτικη σου συμπεριφορα καλυτερα απο εσενα... θα ελεγα τυπε οτι εισαι τραπεζιτης για να προμοταρεις τοσο τις καρτες, αλλα μαλλον το αντιθετο, δεν εχεις καταλαβει ακομα τι και πως 17 λεπτά πριν, kokoviosR είπε Αυτο αφορα εμενα και το ατομο που του δινω συμβουλη. Το ζουμι ειναι οτι δε μιλαω ανευθυνα, απλα για να το παιζω πνευμα αντιλογιας οπως αλλοι. Αν δεις προτεινω συγκεκριμενα πραγματα. Εγω,παλι, οταν παιρνω κατι "επι πιστωσει", ΠΑΝΤΟΤΕ δηλαδη, το χαιρομαι εξτρα διοτι τα κοροιδα οι τραπεζες μου τοκιζουν για πανω απο ενα μηνα τα μετρητα που δεν εδωσα μεχρι να χρεωθει ο λογαριασμος μου...
kokoviosR Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, opcorsa είπε τα κοροιδα οι τραπεζες εζησα να το ακουσω και αυτο ποιες οι τραπεζες..που αν δεν τις συνεφερε το προιον δεν θα το εβγαζαν καν, και εχουν αρμαδα ειδικων για να πρωοθησουν τα σκουπιδια τους μελετωντας την καταναλωτικη σου συμπεριφορα καλυτερα απο εσενα... θα ελεγα τυπε οτι εισαι τραπεζιτης για να προμοταρεις τοσο τις καρτες, αλλα μαλλον το αντιθετο, δεν εχεις καταλαβει ακομα τι και πως Για να το κλεισουμε και να μην κουραζουμε...Υπαρχουν εξυπνοι καταναλωτες και κοροιδα καταναλωτες-πελατες. Στο χερι μας ειναι να αποκτησουμε τη γνωση και να διαλεξουμε πλευρα. Ενα μικρο απλο δειγμα σου εγραψα παραπανω. Απλο και λογικο. Τοκιζεις τα λεφτα σου για ενα μηνα (με ενα μικρουλικο επιτοκιο,αλλα υπαρκτο) απο το πουθενα...Σε καθε σου αγορα... Εχω παρει επιστροφη 3% λογω αγορας βενζινης με καρτα αρκετες φορες και εχω χτυπησει τρομερες ευκαιριες ακριβως επειδη διεθετα και χρησιμοποιησα σωστα αυτο το εργαλειο. Φανταζομαι εχεις ακουσει για αγορες απο το εξωτερικο με πιστωτικη... Πριν κανα δεκαλεπτο μου εκατσε και μια ωραια αγορα σε Ελλαδα. Αν τη χτυπησω αυριο μεθαυριο και το διασταυρωσω οτι οντως ισχυει θα τo βαλω και εδω . Το ποσοστο κερδους ισχυριζεται η τραπεζα φτανει το 10%...Μονο για αγορα με καρτα... Και οχι δεν εργαζομαι σε/για τραπεζα... Υ.Γ. Το εργαλειο ειναι μονο για ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ, το τονισα εξαρχης το ξαναγραφω παλι μην την πατησει κανεις... Επεξ/σία 16 Μαΐου 2018 από kokoviosR
th3ofilos Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 @opcorsa ή τρολαρεις ή εχεις σοβαρο προβλημα αντιληψης 3
AristidisZ Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 10 ώρες πριν, opcorsa είπε τι καλοι δεν πληρωνεις συνδρομη αν πληρωνεις εχουν νικησει αφου εχουν κερδος αν για να μην πληρωσεις πρεπει να παρεις πραγματα αρκετων δεκαδων χιλιαδων ευρω ακομα καλυτερα για αυτους και αμα ειναι και ""ατοκα"" μια χαρα και για τον πελατη (στην κυριολεξια πελατη ) Πραγματικά ότι να ναι Σε περίπτωση που δεν ζεις εντός Ελλάδος, να σου θυμίσω ότι ούτως ή άλλως πρέπει να κάνεις κάποιες κινήσεις μέσω κάρτας Συνήθως το ποσό που απαιτείται ξεπερνά κατά πολύ το όριο που σου θέτει η τράπεζα για να μην πληρώνεις συνδρομή στην κάρτα Προφανώς είτε έχεις καεί από κάρτες είτε κάποιο δικός σου την έχει πατήσει άσχημα Το να συμβουλεύεις τον κόσμο να τις αποφεύγεις δεν είναι κακό, το να προσπαθείς να μας πείσεις ότι είμαστε βλάκες και θύματα είναι το λάθος της σαθρής επιχειρηματολογίας σου 2
malakudi Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Και στο στοίχημα κάποιοι κερδίζουν, είναι οι αντίστοιχοι "νοικοκύρηδες" των πιστωτικών, ξέρουν να στοιχηματίζουν καλά, έχουν πληροφορίες κτλ κτλ. Αλλά τελικά ο ΟΠΑΠ (όπως και οι τράπεζες) είναι αυτοί που κερδίζουν σίγουρα και 100% 1
moumias Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Λοιπον κατεληξα στο οτι χρειαζομαι περισσοτερο μια πιστωτικη την οποια θα χρησιμοποιησω για καμια αγορα με ατοκες. Εγω εχω πειραιως μισθοδοσια αλλα δεν βλεπω κανενα καλο μπονους στις καρτες της,ενω eurobank και alpha εχουν. Απο εσας που εχετε ποια θεωρειτε καλυτερη; Καλυτερη ωστε να εχω και μια ανταμοιβη. Επισης μια ακομα ερωτηση,αν αντι να αγορασω κατι με δοσεις παω στο σουπερ μαρκετ μια δυο φορες το μηνα τι θα μου ερθει να πληρωσω μετα;
opcorsa Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 8 ώρες πριν, kokoviosR είπε Για να το κλεισουμε και να μην κουραζουμε...Υπαρχουν εξυπνοι καταναλωτες και κοροιδα καταναλωτες-πελατες. Στο χερι μας ειναι να αποκτησουμε τη γνωση και να διαλεξουμε πλευρα. Ενα μικρο απλο δειγμα σου εγραψα παραπανω. Απλο και λογικο. Τοκιζεις τα λεφτα σου για ενα μηνα (με ενα μικρουλικο επιτοκιο,αλλα υπαρκτο) απο το πουθενα...Σε καθε σου αγορα... Εχω παρει επιστροφη 3% λογω αγορας βενζινης με καρτα αρκετες φορες και εχω χτυπησει τρομερες ευκαιριες ακριβως επειδη διεθετα και χρησιμοποιησα σωστα αυτο το εργαλειο. Φανταζομαι εχεις ακουσει για αγορες απο το εξωτερικο με πιστωτικη... Πριν κανα δεκαλεπτο μου εκατσε και μια ωραια αγορα σε Ελλαδα. Αν τη χτυπησω αυριο μεθαυριο και το διασταυρωσω οτι οντως ισχυει θα τo βαλω και εδω . Το ποσοστο κερδους ισχυριζεται η τραπεζα φτανει το 10%...Μονο για αγορα με καρτα... Και οχι δεν εργαζομαι σε/για τραπεζα... Υ.Γ. Το εργαλειο ειναι μονο για ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ, το τονισα εξαρχης το ξαναγραφω παλι μην την πατησει κανεις... το κονσεπτ το καταλαβαινω, αυτο που μαλλον σας διαφευγει ειναι οτι κανετε υπερμετρες αγορες νομιζωντας οτι τα λεφτα επειδη ειναι ατοκα σας τα χαριζουν και ολας 5 ώρες πριν, th3ofilos είπε @opcorsa ή τρολαρεις ή εχεις σοβαρο προβλημα αντιληψης μαλλον εσυ δεν καταλαβαινεις βασικα μαθηματικα, αλλα δεν θα προβω στο τι ευεργεσια ειναι να μην δανειζεσαι γιατι δεν εχει νοημα.. 57 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Πραγματικά ότι να ναι Σε περίπτωση που δεν ζεις εντός Ελλάδος, να σου θυμίσω ότι ούτως ή άλλως πρέπει να κάνεις κάποιες κινήσεις μέσω κάρτας Συνήθως το ποσό που απαιτείται ξεπερνά κατά πολύ το όριο που σου θέτει η τράπεζα για να μην πληρώνεις συνδρομή στην κάρτα Προφανώς είτε έχεις καεί από κάρτες είτε κάποιο δικός σου την έχει πατήσει άσχημα Το να συμβουλεύεις τον κόσμο να τις αποφεύγεις δεν είναι κακό, το να προσπαθείς να μας πείσεις ότι είμαστε βλάκες και θύματα είναι το λάθος της σαθρής επιχειρηματολογίας σου κανεις στην οικογενεια μου δεν εχει καει γιατι κανεις δεν ειναι τοσο αφελης να εχει 35 καρτες οπως ολοι οι ελληνες των οποιων τα σπασμενα πληρωνουμε εμεις.. στα βιντεο που παρεθεσα φαινεται η γνωμη μου την οποια συμφωνουμε με τον τυπο.. το ιδιο ισχυει και για χρεωστικες.. χρεωστικες εχω αρκετες οφειλω να παραδεχτω 49 λεπτά πριν, malakudi είπε Και στο στοίχημα κάποιοι κερδίζουν, είναι οι αντίστοιχοι "νοικοκύρηδες" των πιστωτικών, ξέρουν να στοιχηματίζουν καλά, έχουν πληροφορίες κτλ κτλ. Αλλά τελικά ο ΟΠΑΠ (όπως και οι τράπεζες) είναι αυτοί που κερδίζουν σίγουρα και 100% τυπε εμεις δεν ξερουμε, τρολλαρουμε, οι τραπεζες ειναι τα κοροιδα και εμεις οι εξυπνοι 9 ώρες πριν, kokoviosR είπε Για να το κλεισουμε και να μην κουραζουμε...Υπαρχουν εξυπνοι καταναλωτες και κοροιδα καταναλωτες-πελατες. Στο χερι μας ειναι να αποκτησουμε τη γνωση και να διαλεξουμε πλευρα. Ενα μικρο απλο δειγμα σου εγραψα παραπανω. Απλο και λογικο. Τοκιζεις τα λεφτα σου για ενα μηνα (με ενα μικρουλικο επιτοκιο,αλλα υπαρκτο) απο το πουθενα...Σε καθε σου αγορα... Εχω παρει επιστροφη 3% λογω αγορας βενζινης με καρτα αρκετες φορες και εχω χτυπησει τρομερες ευκαιριες ακριβως επειδη διεθετα και χρησιμοποιησα σωστα αυτο το εργαλειο. Φανταζομαι εχεις ακουσει για αγορες απο το εξωτερικο με πιστωτικη... Πριν κανα δεκαλεπτο μου εκατσε και μια ωραια αγορα σε Ελλαδα. Αν τη χτυπησω αυριο μεθαυριο και το διασταυρωσω οτι οντως ισχυει θα τo βαλω και εδω . Το ποσοστο κερδους ισχυριζεται η τραπεζα φτανει το 10%...Μονο για αγορα με καρτα... Και οχι δεν εργαζομαι σε/για τραπεζα... Υ.Γ. Το εργαλειο ειναι μονο για ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ, το τονισα εξαρχης το ξαναγραφω παλι μην την πατησει κανεις... το γεγονος ομως οτι το βενζιναδικο της ταδε εταιρειας μπορει να εχει κακη βενζινη, ακριβοτερη απο ολα τα αλλα στην περιοχη, ή πιθανοτατα σε βγαζει απο τον δρομο σου 4 χιλιομετρα χωρις λογο και αιτια και οτι σε μαντρωνει και σε εχει πελατη ¨αναγκαστικα" νομιζοντας οτι τους κλεβουμε κιολας ουτε το θιγουμε ουτε το σχολιαζουμε..
AristidisZ Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 44 λεπτά πριν, opcorsa είπε κανεις στην οικογενεια μου δεν εχει καει γιατι κανεις δεν ειναι τοσο αφελης να εχει 35 καρτες οπως ολοι οι ελληνες των οποιων τα σπασμενα πληρωνουμε εμεις.. στα βιντεο που παρεθεσα φαινεται η γνωμη μου την οποια συμφωνουμε με τον τυπο.. το ιδιο ισχυει και για χρεωστικες.. χρεωστικες εχω αρκετες οφειλω να παραδεχτω Μπράβο σας, και εμείς μια από τα ίδια Εσένα βέβαια έχει κολλήσει το μυαλό σου ότι όποιος έχει πιστωτική κάνει ντε και καλά αγορές εκτός πλάνου Ε δεν είναι έτσι ρε αδερφέ, πως να το κάνουμε τώρα, θες δηλαδή με το ζόρι να μας πείσεις για αυτό που έχει σφηνωθεί στο μυαλό σου και δεν ακούς το οτιδήποτε άλλο σου λένε
kostakis81 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Παίδες ο γενικός κανόνας είναι ο εξής Κάρτα σου βγάζουν όταν το σύνολο της ελαχίστης μηνιαίας καταβολής του συνόλου του ορίου της κάρτας σου αλλά και των συνολικών δανείων σου σε τράπεζες κλπ (στεγαστικά ) είναι λιγότερο από το 20% του μηνιαίου μισθού σου Παράδειγμα : Μηνιαίο εισόδημα 1000 ευρώ 2% = 20ευρο που είναι και το ελάχιστο ποσό καταβολής άρα με 14000 το έτος εσυ μπορείς να δίνεις περίπου 200 ευρώ το μήνα σε κάρτες για να είναι και η τράπεζα νόμιμη (δηλαδή να μην κινδυνεύει να σου κουρέψουν το χρέος Άρα άνετα σου βγάζουν το μισό όριο δηλαδή 6000 Λόγο του ότι έχουν δυσκολέψει λίγο τα πράγματα κάνε αίτηση για 1500 και όταν στην βγάλουν κάνε αίτημα αυξήσεως ορίου με βημα τα 1500 κάθε φορά
26ska Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Ρε ts όχι και να πας στο super να κάνεις αγορές με πιστωτική;Ξέρεις τι επιτόκιο έχει;Την πιστωτική εγώ που έβγαλα,όταν και αν την χρησιμοποιήσω θα είναι για άτοκες δόσεις,τίποτα άλλο. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 4 minutes ago, 26ska said: Ρε ts όχι και να πας στο super να κάνεις αγορές με πιστωτική;Ξέρεις τι επιτόκιο έχει;Την πιστωτική εγώ που έβγαλα,όταν και αν την χρησιμοποιήσω θα είναι για άτοκες δόσεις,τίποτα άλλο. Χρησιμοποιείται όμως και σαν χρεωστική, εφόσον εξοφλείς ολόκληρο το ποσό του λογαριασμού κάθε μήνα... 2
26ska Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, ThReSh είπε Χρησιμοποιείται όμως και σαν χρεωστική, εφόσον εξοφλείς ολόκληρο το ποσό του λογαριασμού κάθε μήνα... Έτσι θεωρώ,χάνεις τον έλεγχο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα