opcorsa Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 14 λεπτά πριν, heavyrain είπε Θεωρω το προγραμμα "επιστροφη" της eurubank το καλυτερο γιατι κερδιζεις αμεσα ποσοστο επι της αγορα σε παρα πολλες επιχειρησεις. Επισης καθε τοσο μεγαλα καταστηματα ανεβαζουν το ποσοστο επιστροφης εως και 20%. Πχ σε κατι που κανει 100€ κερδιζεις τα 20€ αρα σου βγαινει 80€, αφου αυτα τα 20€ μπορεις να τα ψωνισεις αμεσα πχ σε σουπερμαρκετ. Και μετα ξυπνησες... καληνυχτα δεν θα σε πεισω για κατι, πηγενε παρε τις καρτες σου εσυ ...μου φτανει που 3-4-5 στο νημα συμφωνουν μαζι μου..κατι που λεει οτι δεν χαθηκε η λογικη σε αυτη τη χωρα και μια χαρη... δες τα βιντεο που παρεθεσα στις πρωτες σελιδες... το οτι ενας τυπος που εχει Net worth καποιες δεκαδες εκατομμυρια στην αμερικη και βριζει τις καρτες και δεν εχει ουτε μια πιστωτικη, θα πρεπει να σε βαλει σε σκεψεις.. τα φιλια μου 7 λεπτά πριν, 26ska είπε Ρε αδερφέ,άμα δεν ξέρεις τι έχεις,τι συζητάμε τώρα...τι τη θες την πιστωτική,τα σκας και τα αγοράζεις.Κ εγώ στη θεση,το ίδιο θα έκανα,αλλά μιλάς εκ του ασφαλούς! δεν ειναι ακριβως ετσι, το οτι ειμαι σχετικα οκ financially ειναι αμεσο αποτελεσμα του οτι ποτε δεν δανειστηκα -δανειστηκαμε και απλωναμε το χερι μας μεχρι εκει που εφτανε το καλαθι μας.. the borrower is slave to the lender οπως λενε οι ξενοι
26ska Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Καλά μην τρελενεσαι κ εγώ ποτέ δεν δανειστηκα,αλλά δεν έχω μαντήλι να κλάψω...και δουλεύω από 15 χρόνων... 1
darkmatinee Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, opcorsa είπε the borrower is slave to the lender οπως λενε οι ξενοι
heavyrain Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, 26ska είπε Ρε αδερφέ,άμα δεν ξέρεις τι έχεις,τι συζητάμε τώρα...τι τη θες την πιστωτική,τα σκας και τα αγοράζεις.Κ εγώ στη θεση,το ίδιο θα έκανα,αλλά μιλάς εκ του ασφαλούς! Στο ιντερνετ ο,τι δηλωσεις εισαι... αν ειχε ολα αυτα που λεει απλα δεν θα ασχολουταν με τοσο φανατισμο και παροπιδες... μπαμ κανει! Ολα ειναι θεμα διαχειρισης, δεν υπαρχει μονο μαυρο η ασπρο σ αυτη τη ζωη... 1
opcorsa Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 10 λεπτά πριν, 26ska είπε Καλά μην τρελενεσαι κ εγώ ποτέ δεν δανειστηκα,αλλά δεν έχω μαντήλι να κλάψω...και δουλεύω από 15 χρόνων... αυτος ειναι ο σωστος δρομος 10 λεπτά πριν, darkmatinee είπε sense. your comment makes none. 10 λεπτά πριν, heavyrain είπε Στο ιντερνετ ο,τι δηλωσεις εισαι... αν ειχε ολα αυτα που λεει απλα δεν θα ασχολουταν με τοσο φανατισμο και παροπιδες... μπαμ κανει! Ολα ειναι θεμα διαχειρισης, δεν υπαρχει μονο μαυρο η ασπρο σ αυτη τη ζωη... απλα την γνωμη μου ειπα , την οποια ξεχειλωσα με τις μπαρουφες που ακουστηκαν...
26ska Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Και corsakia επειδή έξω από το χορό, πολλά τραγούδια λες,ζήσε πρώτα όπως κάθε ταλαίπωρος άνθρωπος που παλεύει με τις υποχρεώσεις και τα καθημερινά έξοδα κ φτύνει αίμα,κ μετά έχεις άποψη.Δεν αντιλεγω οι απόψεις σου για τις τράπεζες σωστές είναι,αλλά σου ξαναλέω μιλάς εκ του ασφαλούς κ θεωρείς τον εαυτό σου έξυπνο και τους άλλους ηλίθιους.
opcorsa Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 10 λεπτά πριν, 26ska είπε Και corsakia επειδή έξω από το χορό, πολλά τραγούδια λες,ζήσε πρώτα όπως κάθε ταλαίπωρος άνθρωπος που παλεύει με τις υποχρεώσεις και τα καθημερινά έξοδα κ φτύνει αίμα,κ μετά έχεις άποψη.Δεν αντιλεγω οι απόψεις σου για τις τράπεζες σωστές είναι,αλλά σου ξαναλέω μιλάς εκ του ασφαλούς κ θεωρείς τον εαυτό σου έξυπνο και τους άλλους ηλίθιους. δεν ειμαι βολεμενος, κι εγω δουλευω σαν Ιδιωτικος υπαλληλος και εχω και μια μικρη επιχειρηση...
26ska Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, opcorsa είπε δεν ειμαι βολεμενος, κι εγω δουλευω σαν Ιδιωτικος υπαλληλος και εχω και μια μικρη επιχειρηση... 2 λεπτά πριν, opcorsa είπε δεν ειμαι βολεμενος, κι εγω δουλευω σαν Ιδιωτικος υπαλληλος και εχω και μια μικρη επιχειρηση... Απλά λέω μιλά όμορφα κ μη βγάζεις πολύ γλώσσα,δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει...δείχνε κατανόηση,φιλικά!
opcorsa Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, 26ska είπε Απλά λέω μιλά όμορφα κ μη βγάζεις πολύ γλώσσα,δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει...δείχνε κατανόηση,φιλικά! συμφωνουμε σε αυτο
tomzaribo21 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Εμενα παντως φιλε opcorsa η πιστωτικη με βοηθησε αρκετα διοτι αν δεν ειχα σε καμια περιπτωση δε θα ημουν συνεπης σε φορους,ενφια. Ειναι η προσωπικη μου εμπειρια ,χωρις να θελω να πεισω κανενα να βγαλει πιστωτικη , δεν ειμαι τραπεζικος , ενω στο τελος των δοσεων της πιστωτικης χρεωνομαι οσο ακριβως ηταν οι υποχρεωσεις μου. Τωρα αν εννοεις το να μην την εξοφλεις εμπροθεσμα που εχει τοκους αυτο ειναι μια αλλη κουβεντα .φιλικα παντα 1
malakudi Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, kokoviosR είπε Εμεις λεμε ομως οτι η καρτα ειναι ΚΑΛΟ εργαλειο και μπορειτε να κερδισετε ειτε απο τοκους 30+ ημερων , ειτε απο προσφορες που κανουν οι τραπεζες. Αυτα και δεν επανερχομαι Δεν θα έχεις δει μάλλον τα επιτόκια καταθέσεων. Είναι 0,99%. Αν κάνεις 1000 ευρώ αγορές το μήνα με την κάρτα (που είναι ήδη ένα μεγάλο νούμερο), ο τόκος σου 30 ημερών είναι 1000*0,0099/12 = 0,825 ευρώ. Δηλαδή δε κερδίζεις ούτε ένα (1) ευρώ το μήνα. Αν τώρα γίνει η στραβή και ένα μήνα δε μπορέσεις να πληρώσεις όχι 1000, αλλά 200 ευρώ, ο τόκος υπερημερίας είναι 19,75%, δηλαδή 200*0,1975/12=3,3 ευρώ. Σε αυτό άλλωστε ποντάρει η τράπεζα, στο ένα λάθος. Η τράπεζα δε θέλει αυτούς που κοκκινίζουν τις κάρτες μέχρι να τους τις κόψουν, θέλει αυτούς που συχνά ξεχνιούνται και πληρώνουν τους τόκους υπερημερίας. 1
AristidisZ Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, malakudi είπε Δεν θα έχεις δει μάλλον τα επιτόκια καταθέσεων. Είναι 0,99%. Αν κάνεις 1000 ευρώ αγορές το μήνα με την κάρτα (που είναι ήδη ένα μεγάλο νούμερο), ο τόκος σου 30 ημερών είναι 1000*0,0099/12 = 0,825 ευρώ. Δηλαδή δε κερδίζεις ούτε ένα (1) ευρώ το μήνα. Αν τώρα γίνει η στραβή και ένα μήνα δε μπορέσεις να πληρώσεις όχι 1000, αλλά 200 ευρώ, ο τόκος υπερημερίας είναι 19,75%, δηλαδή 200*0,1975/12=3,3 ευρώ. Σε αυτό άλλωστε ποντάρει η τράπεζα, στο ένα λάθος. Η τράπεζα δε θέλει αυτούς που κοκκινίζουν τις κάρτες μέχρι να τους τις κόψουν, θέλει αυτούς που συχνά ξεχνιούνται και πληρώνουν τους τόκους υπερημερίας. Για αυτό τον λόγο έχουν εφευρεθεί οι πάγιες εντολές @opcorsa τύπε με μισό χαρτί ακίνητα (ήτοι έσοδα από νοίκια), αξιοπρεπή δουλειά, και άλλα έσοδα, ούτε εγώ θα κοίταγα πως θα γλιτώσω 30~40 € το μήνα μέσω της κάρτας... Έλα μου όμως που εμένα ο πατέρας μου μου άφησε μισή γκαρσονιέρα στο χωριό Επεξ/σία 16 Μαΐου 2018 από AristidisZ 1
opcorsa Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 47 λεπτά πριν, tomzaribo21 είπε Εμενα παντως φιλε opcorsa η πιστωτικη με βοηθησε αρκετα διοτι αν δεν ειχα σε καμια περιπτωση δε θα ημουν συνεπης σε φορους,ενφια. Ειναι η προσωπικη μου εμπειρια ,χωρις να θελω να πεισω κανενα να βγαλει πιστωτικη , δεν ειμαι τραπεζικος , ενω στο τελος των δοσεων της πιστωτικης χρεωνομαι οσο ακριβως ηταν οι υποχρεωσεις μου. Τωρα αν εννοεις το να μην την εξοφλεις εμπροθεσμα που εχει τοκους αυτο ειναι μια αλλη κουβεντα .φιλικα παντα τελεσιδικα αυτο εννοω, οτι αργα ή γρηγορα η πλειοψηφια θα την πατησει... και εκει ερχονται τα τοκογλυφικα επιτοκια που δεν αποπληρωνονται ποτε..
lak10 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 φρεσκο παραδειγμα χθες εβαλα καρτα 10 ευρω στον πατερα και αμεσα κατεθεσα 10 ευρω στην καρτα δεν περιμενα καν να χρεωθει το ποσο θεμα διαχειρησης ειναι 1
mp123 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Στις 15/5/2018 στις 9:02 ΠΜ, moumias είπε Καλημερα παιδια,ειμαι σε σκεψεις τον τελευταιο χρονο σχετικα με το να βγαλω μια πιστωτικη και να εχω ατοκες δοσεις για κωτσοβολο πχ που μου εχει φαει πολλα απο τοκους η να παρω ενα καταναλωτικο πχ 3,4 χιλιαρικα και να παρω οτι χρειαζομαι για το σπιτι να τελειωνω και μετα να πληρωνω το δανειο. Αν εγκριθει κατι απο τα δυο γιατι δεν ξερω κιολας,παντως στην πειραιως που εχω τη μισθοδοσια θα πηγαινα. Εισοδημα εχω 9000 περιπου το χρονο. Δεν εχω κατι αλλο δικο μου. Μουμια μας δουλευεις μου φαινετε. Εδω με 9000 το χρονο θες δανειο 3000 απο κωτσοβολο για το σπιτι και σε αλλο post θελεις και xmax 6000 ευρω. Τυχαια τωρα εκανα την ανακαλυψη που απαντησα στο post αγορα σκουτερ που θες να κανεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα