Προς το περιεχόμενο

DEVit Conference: Το μεγαλύτερο συνέδριο Web Development στα Βαλκάνια, για τέταρτη χρονιά στη Θεσσαλονίκη


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Για τέταρτη χρονιά, η ομάδα του DEVit πραγματοποιεί το μεγαλύτερο συνέδριο των Βαλκανίων για Web Developers με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου από τη Silicon Valley και ευρωπαϊκά τεχνολογικά κέντρα όπως το Λονδίνο και το Άμστερνταμ. Στόχος του συνεδρίου είναι η διάχυση της γνώσης και εμπειρίας των καλεσμένων ομιλητών. Πρόκειται για άτομα που έχουν καθορίσει με τη συμβολή τους τεχνολογίες που κάνουν το σημερινό παγκόσμιο ιστό πραγματικότητα.

Screenshot_1.jpg.32bcff823f8299a72ff9bec13f212ea2.jpg

Φέτος το DEVit συνεχίζει τη διήμερη δράση του. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν τα 11 παράλληλα workshops στο City College όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επεκτείνουν τις γνώσεις τους σε πρακτικό επίπεδο, ενώ τη Δευτέρα 11 Ιουνίου στο Βασιλικό Θέατρο οι 8 διεθνούς φήμης ομιλητές θα μοιραστούν τις γνώσεις και εμπειρίες τους σε τεχνολογίες αιχμής.

Ανάμεσα στους διεθνείς ομιλητές του DEVit 2018 συμπεριλαμβάνονται οι: David Platt,  κορυφαίος Καθηγητής Πληροφορικής στο Harvard University Extension School, η Cheryl Platz, παγκοσμίου φήμης Senior Designer στη Microsoft και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Julien Simons διακεκριμένoς μηχανικός λογισμικού σε θέματα τεχνητής νοημοσύνης και Machine Learning. Master of Ceremonies θα είναι η Katerina Degtyar (Techstarts Community Lead). Η φετινή διοργάνωση στηρίζεται για άλλη μια φορά από μεγάλες εγχώριες - αλλά και διεθνείς- εταιρείες, όπως η Microsoft, Intrasoft, η resin.io και η Trivago.

Το DEVit κατόρθωσε από το ξεκίνημά του να αναδειχθεί ως το μεγαλύτερο σημείο συνάντησης της κοινότητας των προγραμματιστών και τεχνολόγων της χώρας. Για άλλη μια φορά, προσκαλούνται developers όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά από ολόκληρη την Ευρώπη να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν τις ομιλίες και τα εργαστήρια του συνεδρίου, αξιοποιώντας μία μοναδική ευκαιρία δικτύωσης μεταξύ τους, αλλά και με τους συμμετέχοντες ομιλητές, συναδέλφους και χορηγούς.

Screenshot_2.jpg.25a4f605017ac7193b90e88c78534a5e.jpg

Το DEVit 2018 σε περίληψη:

● Ημερομηνίες: 10 & 11 Ιουνίου 2018

● Ομιλητές και Δομή: 8 ομιλητές, 13 instructors, 2 ημέρες, 11 παράλληλα workshops

● Κατηγορίες Ομιλιών: FrontEnd, BackEnd, DevOps, Mobile

● Τοποθεσία:

-   Ομιλίες: Βασιλικό Θέατρο, Θεσσαλονίκη.

-   Workshops: City College, Θεσσαλονίκη.

● Γλώσσα: Αγγλικά

● Εισιτήριο: από €40

Για τους χρήστες του insomnia.gr είναι σε ισχύ έκπτωση 15% που αφορά όλα τα εισιτήρια, είτε για την ημέρα των ομιλιών (11 Ιουνίου στο Βασιλικό Θέατρο), είτε για οποιοδήποτε workshop (10 Ιουνίου στο City College). Για να εξαργυρώσετε την έκπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι insomnia475

Λίγα λόγια για το DEVit 2017:

Tο DEVit 2017 πραγματοποιήθηκε στις 20 & 21 Μαΐου 2017 στο Βασιλικό Θέατρο στη Θεσσαλονίκη και φιλοξένησε 9 διεθνείς ομιλητές με βαθιά εξειδίκευση σε τεχνολογίες του Διαδικτύου, οι οποίοι μοιράστηκαν τις γνώσεις τους και παρουσίασαν τις τελευταίες εξελίξεις, τεχνικές και τεχνολογίες σχετικά με τη διαχείριση υποδομών και την ανάπτυξη ιστοσελίδων, πληροφοριακών συστημάτων Παγκοσμίου Ιστού, και εφαρμογών κινητών συσκευών.

Ανάμεσα στους διεθνείς ομιλητές του DEVit 2017 ήταν η Natasha Murashev, κορυφαία μηχανικός λογισμικού στον τομέα του iOS και των συστημάτων της Apple, ο Hugo Giraudel, διακεκριμένος frontend developer και Saas expert, καθώς και ο James Halliday, γνωστός ως substack και ένα από τα παγκοσμίου φήμης ονόματα στο χώρο του Node.js.. Επιπλέον, η εκδήλωση είχε μεγάλες εγχώριες, αλλά και διεθνείς εταιρείες, όπως Toptal, Automattic και η Workable. Να σημειωθεί ότι το συνέδριο οργανώνεται αποκλειστικά από την τοπική κοινότητα των developers, designers, marketers και φίλων της τεχνολογίας, η οποία ως ομαδική προσπάθεια αριθμεί ήδη περισσότερους από 30 εθελοντές.

Σύνδεσμοι:

http://devitconf.org/

DEVit 2017 - https://devitconf.org/2017/

DEVit 2016 - http://devitconf.org/2016/

DEVit 2015 - http://devitconf.org/2015/

 

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...