Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, thatan είπε

Απαράδεκτα σχόλια!!!!! 

Μέχρι τότε θα έχω γίνει παππούς!!! 

Η κόρη μου είναι 17......😀😁😂

εσύ πρόσεχε γιατί προλαβαίνεις να γίνεις παππούς και φέτος!B):P:lol:

χαχαχαχα

• Like 2
Δημοσ.

η υπόθεση βρομάει duke nukem forever, που ήταν να βγει 2001 μετά απο τόσες αναβολές βγάλανε μια μπούρδα κάπου στο 12-13.

ας ελπίσουμε το stalker να μείνει στο παλιό game style που είχε και να μην το μεταλλάξουν.

το καλύτερο απο άποψη σεναρίου/campaing ήταν το clear sky και απο όπλα και εξοπλισμό το call of prypiat.

Δημοσ.

Καλα.... Σιγα μη βγει. Χειροτερα και απο τη συντελεια του κοσμου που ολο ερχεται και ολο αναβολη παιρνει.

Δημοσ.
Στις 19/5/2018 στις 11:46 ΜΜ, thatan είπε

Απαράδεκτα σχόλια!!!!! 

Απαράδεκτα σχόλια!!!!! 

Facebook έχει η κόρη σου;  :P

22 ώρες πριν, georgepppo είπε

η υπόθεση βρομάει duke nukem forever, που ήταν να βγει 2001 μετά απο τόσες αναβολές βγάλανε μια μπούρδα κάπου στο 12-13.

ας ελπίσουμε το stalker να μείνει στο παλιό game style που είχε και να μην το μεταλλάξουν.

το καλύτερο απο άποψη σεναρίου/campaing ήταν το clear sky και απο όπλα και εξοπλισμό το call of prypiat.

Τελείωσαν τα λεφτά που βγάλανε με τα πρώτα και επειδή δεν λέει τώρα απο κόκα και γκομενίτσες κάθε μέρα να την βγάλουν με κάρτα ανεργίας είπαν να πιάσουν ξανά το developing να βγεί το μεροκάματο :P 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

Facebook έχει η κόρη σου;  :P

Τελείωσαν τα λεφτά που βγάλανε με τα πρώτα και επειδή δεν λέει τώρα απο κόκα και γκομενίτσες κάθε μέρα να την βγάλουν με κάρτα ανεργίας είπαν να πιάσουν ξανά το developing να βγεί το μεροκάματο :P 

Όχι βέβαια...... 

Είναι έξυπνο το κορίτσι μου!!! 😀😀😀

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...