Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας,

επειδή στο σπίτι δεν έχω ρούτερ-wifi έχω ένα θεματάκι με το κινητό μιας και τα mbs απο το πακέτο που έχω  είναι λίγα!Έχω ένα letv x520 ως συσκευη και θα ήθαλα να ρωτήσω αν θα μπορούσα να το συνδέσω στο pc  μου και απο εκει να έχω ίντερνετ χωρίς το άγχος των δεδομένων!Δεν γνωρίζω τι ρυθμίσεις πρέπει να κανω σε κινητό και pc γι'αυτό θα ήθελα αν γίνεται όσο πιο αναλυτικά μπορείτε!!!

Ευχαριστώ

Δημοσ.
17 ώρες πριν, G.makrihairis είπε

Γειά σας,

επειδή στο σπίτι δεν έχω ρούτερ-wifi έχω ένα θεματάκι με το κινητό μιας και τα mbs απο το πακέτο που έχω  είναι λίγα!Έχω ένα letv x520 ως συσκευη και θα ήθαλα να ρωτήσω αν θα μπορούσα να το συνδέσω στο pc  μου και απο εκει να έχω ίντερνετ χωρίς το άγχος των δεδομένων!Δεν γνωρίζω τι ρυθμίσεις πρέπει να κανω σε κινητό και pc γι'αυτό θα ήθελα αν γίνεται όσο πιο αναλυτικά μπορείτε!!!

Ευχαριστώ

Καλησπερα, θα σου φαει πολλα mb εαν κανεις tethering μεσω του κινητου σου. δηλαδη συνδεεις το κινητο στον υπολογιστη, ανοιγεις δεδομενα και εισαι σχεδον ετοιμος, θελει κατι ακομα να κανεις . αλλα ηθελα πρωτα να σε προειδοποιησω οτι θα σου φαει πολλα mb . εκτος και αν, συνδεσεις το κινητο στον υπολογιστη, μεσω του κινητου σου συνδεθεις σε ενα δικτυο wifi ενως γειτονα ξερω γω , και θα εχεις ιντερνετ απο τον υπολογιστη εντελως δωρεαν . πες μου τι απο τα δυο επιλεγεις και θα σε βοηθησω  

Δημοσ.

Πρώτα ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!!!

Εάν είχα την επιλογή του γειτονικού wifi δεν θα είχα ανάγκη να κάνω αυτήν την διαδικασία....άρα έχω μόνο μια επιλογή αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλει mbs....σκοπός αυτού που θέλω να κάνω είναι επειδή δεν έχω πολλά mbs  να έχω free ίντερνετ....

Δημοσ.
Στις 20/5/2018 στις 7:03 ΜΜ, G.makrihairis είπε

Πρώτα ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!!!

Εάν είχα την επιλογή του γειτονικού wifi δεν θα είχα ανάγκη να κάνω αυτήν την διαδικασία....άρα έχω μόνο μια επιλογή αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλει mbs....σκοπός αυτού που θέλω να κάνω είναι επειδή δεν έχω πολλά mbs  να έχω free ίντερνετ....

Έχεις ίντερνετ στον υπολογιστή αλλά δεν έχεις wifi router, η δεν έχεις καθόλου ίντερνετ ούτε στον υπολογιστή?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, petran91 είπε

Έχεις ίντερνετ στον υπολογιστή αλλά δεν έχεις wifi router, η δεν έχεις καθόλου ίντερνετ ούτε στον υπολογιστή?

Έχεω ίντερνετ στον υπολογιστή αλλά δεν έχω wifi router.

Επεξ/σία από G.makrihairis
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, G.makrihairis είπε

Έχεω ίντερνετ στον υπολογιστή αλλά δεν έχω wifi router.

αρα μια λυση ειναι το συνδεσεις με USB.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, tornado είπε

αρα μια λυση ειναι το συνδεσεις με USB.

Nαι οκ αλλά μιλάω για τις ρυθμίσεις στο τελέφωνο και στο pc.......

Δημοσ.

Εάν έχεις W10 υπάρχει από μόνο του στις ρυθμίσεις να ορίσεις τον υπολογιστή σου ως router, όποτε συνδέεις μετά το κινητό στο pc με WiFi. 

Διαφορετικά ψάξε για πρόγραμμα που κάνει το pc router.

• Like 1
Δημοσ.

Sorry για το σπαμ αλλά όσοι απάντησαν στην ερώτηση πραγματικά έκατσαν να την διαβάσουν η απλά για να γράψουν κάτι απάντησαν;

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, kata_tixi είπε

Sorry για το σπαμ αλλά όσοι απάντησαν στην ερώτηση πραγματικά έκατσαν να την διαβάσουν η απλά για να γράψουν κάτι απάντησαν;

Δεν έχεις και άδικο. :)

Από ότι κατάλαβα ο TS έχει ίντερνετ στο πισί με ένα απλό router που ΔΕΝ διαθέτει wifi και θέλει να βρεί τρόπο να συνδέσει σε αυτό το κινητό του για να έχει και εκεί ίντερνετ χωρίς να χρειάζεται να καταναλώνει τα (λίγα) ΜΒ που έχει στο πακέτο της κινητής του. :)

Η ποιό απλή λύση είναι να δώσει μέχρι 20 ευρώ και να πάρει ένα access point.
https://www.skroutz.gr/c/125/access_points.html?from=cat-match&o=access+point&order_by=pricevat&order_dir=asc

Επεξ/σία από dpolal
  • Like 2
Δημοσ.

Στις 20/5/2018 στις 12:29 ΠΜ, G.makrihairis είπε

Γειά σας,

Ευχαριστώ

Με ποιόν τρόπο ο σταθερός υπολογιστής έχει internet αυτή τη στιγμή;

3 ώρες πριν, kata_tixi είπε

Σίγουρα κανένας :)

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, kormos είπε

Με ποιόν τρόπο ο σταθερός υπολογιστής έχει internet αυτή τη στιγμή;

Σίγουρα κανένας :)

Έχω απο φίλο που μένει σε απόσταση περίπου 100-150 μέτρα έχοντας βαλει στο κάθε σπίτι απο ένα https://www.senetic.gr/product/LOCOM2.

Δεν θέλω να έχω μεσα στο σπίτι wifi γι'αυτό ψάχνω κάτι άλλο....

10 ώρες πριν, kata_tixi είπε

+1

Στις 23/5/2018 στις 12:38 ΠΜ, Hapatingo είπε

Εάν έχεις W10 υπάρχει από μόνο του στις ρυθμίσεις να ορίσεις τον υπολογιστή σου ως router, όποτε συνδέεις μετά το κινητό στο pc με WiFi. 

Διαφορετικά ψάξε για πρόγραμμα που κάνει το pc router.

Έχω ένα mac mini και γενικά οτιδήποτε εκτός Apple κάνει την διαδικασία δύσκολη!

Όπως προείπα έχω ένα Letv 2  X520.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κινητό δεν παίζει κανένα ρόλο, όπως προ είπα ψάξε για εφαρμογή που μετατρέπει τον υπολογιστή σε hotspot.

ή δες την ενσωματωμένη λειτουργεία 

https://www.macworld.co.uk/how-to/mac/how-turn-your-mac-into-wi-fi-hotspot-share-your-wired-connection-3653936/

Επεξ/σία από Hapatingo
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω δεν καταλαβα γιατι αφου το κινητο θα είναι διπλα στον  υπολογιστη με internet να θελεις internet από το κινητο.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Confused 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Hapatingo είπε

Το κινητό δεν παίζει κανένα ρόλο, όπως προ είπα ψάξε για εφαρμογή που μετατρέπει τον υπολογιστή σε hotspot.

ή δες την ενσωματωμένη λειτουργεία 

https://www.macworld.co.uk/how-to/mac/how-turn-your-mac-into-wi-fi-hotspot-share-your-wired-connection-3653936/

Γράφει παραπάνω ότι ΔΕΝ θέλει να έχει wifi μέσα στο σπίτι.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...