tarantules Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Υπάρχει το USB Reverse Tethering με το οποίο μπορεί το Pc σου να δώσει internet σε μια android συσκευή μέσω USB καλωδίου. Δεν και εδώ αυτή την εφαρμογή σε περίπτωση που δεν έχεις κάνει root το κινητό σου. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2018 από tarantules 1
Hapatingo Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 1 hour ago, dpolal said: Γράφει παραπάνω ότι ΔΕΝ θέλει να έχει wifi μέσα στο σπίτι. Μα ο ίδιος γράφει πιο WiFi router έχει λέγοντας μάλιστα ότι πέρνει Ίντερνετ από τον φίλο του 150 μέτρα μακριά, που σημαίνει μάλιστα ότι έχει και δυνατό σήμα το router του. Το οποίο έρχεται σε αντίθεση με το μήνυμα που είχε πει ότι εάν τίθονταν θέμα γειτονικού Ίντερνετ δεν θα έμπαινε στο κόπο δημιουργίας θέματος και στο ότι δεν έχει WiFi router εξ αρχής. Δηλαδή εφόσον δεν έχει δικιά σου γραμμή πως ακριβώς θα έρθει το Ίντερνετ σε απόσταση 150 μέτρων χωρίς WiFi? Τα καλώδια να υποθέσω είναι πέραν της λογικής.
dpolal Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Hapatingo είπε Μα ο ίδιος γράφει πιο WiFi router έχει λέγοντας μάλιστα ότι πέρνει Ίντερνετ από τον φίλο του 150 μέτρα μακριά, που σημαίνει μάλιστα ότι έχει και δυνατό σήμα το router του. Το οποίο έρχεται σε αντίθεση με το μήνυμα που είχε πει ότι εάν τίθονταν θέμα γειτονικού Ίντερνετ δεν θα έμπαινε στο κόπο δημιουργίας θέματος και στο ότι δεν έχει WiFi router εξ αρχής. Δηλαδή εφόσον δεν έχει δικιά σου γραμμή πως ακριβώς θα έρθει το Ίντερνετ σε απόσταση 150 μέτρων χωρίς WiFi? Τα καλώδια να υποθέσω είναι πέραν της λογικής. Αν καταφέρεις να καταλάβεις τί ακριβώς θέλει να κάνει ο TS γράψε μου και μένα.
M@dB0x Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Και με πιο μαγικο τροπο θες να εχεις ιντερνετ στο κινητο χωρις να εχεις wifi μεσα στο σπιτι? Χωρις wifi......... γιοκ κινητο.
tarantules Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά η λύση είναι η εφαρμογή που ανέφερα παραπάνω.Κατεβάζεις στο κινητό την εφαρμογή Reverse Tethering NoRoot και τον αντίστοιχο server στο pc , συνδέεις το κινητό σου με το pc μέσω usb καλωδίου και έχεις internet κανονικά.Το έχω δοκιμάσει και δουλεύει. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2018 από tarantules
G.makrihairis Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, tarantules είπε Υπάρχει το USB Reverse Tethering με το οποίο μπορεί το Pc σου να δώσει internet σε μια android συσκευή μέσω USB καλωδίου. Δεν και εδώ αυτή την εφαρμογή σε περίπτωση που δεν έχεις κάνει root το κινητό σου. Ναι δεν είναι root. 4 ώρες πριν, Hapatingo είπε Μα ο ίδιος γράφει πιο WiFi router έχει λέγοντας μάλιστα ότι πέρνει Ίντερνετ από τον φίλο του 150 μέτρα μακριά, που σημαίνει μάλιστα ότι έχει και δυνατό σήμα το router του. Το οποίο έρχεται σε αντίθεση με το μήνυμα που είχε πει ότι εάν τίθονταν θέμα γειτονικού Ίντερνετ δεν θα έμπαινε στο κόπο δημιουργίας θέματος και στο ότι δεν έχει WiFi router εξ αρχής. Δηλαδή εφόσον δεν έχει δικιά σου γραμμή πως ακριβώς θα έρθει το Ίντερνετ σε απόσταση 150 μέτρων χωρίς WiFi? Τα καλώδια να υποθέσω είναι πέραν της λογικής. Μάλλον δεν έχεις διαβάσει καλά όλα τα ποστ... 4 ώρες πριν, dpolal είπε Αν καταφέρεις να καταλάβεις τί ακριβώς θέλει να κάνει ο TS γράψε μου και μένα. Και εδώ αρμόζει ποστ που υπάρχει λίγο πιο πάνω........ 3 ώρες πριν, M@dB0x είπε Και με πιο μαγικο τροπο θες να εχεις ιντερνετ στο κινητο χωρις να εχεις wifi μεσα στο σπιτι? Χωρις wifi......... γιοκ κινητο. Με usb στο pc....καλό είναι αυτοί που δεν θέλουν να βοηθήσουν ή δεν έχουν γνώσεις να μην ποσταρουν και μπερδεύουν. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2018 από G.makrihairis
G.makrihairis Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, tarantules είπε Παιδιά η λύση είναι η εφαρμογή που ανέφερα παραπάνω.Κατεβάζεις στο κινητό την εφαρμογή Reverse Tethering NoRoot και τον αντίστοιχο server στο pc , συνδέεις το κινητό σου με το pc μέσω usb καλωδίου και έχεις internet κανονικά.Το έχω δοκιμάσει και δουλεύει. Πάω να κατεβάσω την εφαρμογή στο κινητό αλλά θέλει να κάνω sign in....🤔
tarantules Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 53 λεπτά πριν, G.makrihairis είπε Πάω να κατεβάσω την εφαρμογή στο κινητό αλλά θέλει να κάνω sign in....🤔 Δεν μπορώ να καταλάβω που σου ζητάει sign in.Στo play store έχεις κάνει log in στο λογαριασμό σου; Δεν υπάρχει κάποιο sign in.Απλά πατάς το πράσινο κουμπί Εγκατάσταση και στο κατεβάζει.
G.makrihairis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 6 ώρες πριν, tarantules είπε Δεν μπορώ να καταλάβω που σου ζητάει sign in.Στo play store έχεις κάνει log in στο λογαριασμό σου; Δεν υπάρχει κάποιο sign in.Απλά πατάς το πράσινο κουμπί Εγκατάσταση και στο κατεβάζει. Εννοείται ότι έχω κάνει log in στον λογαριασμό μου!Ίσως φταίει που μπαίνω απο το δικό σου link.Θα μπω χωρίς το λινκ απευθείας απο το play store στο κινητό μου όταν βρω χρόνο.....
G.makrihairis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Στις 31/5/2018 στις 5:30 ΜΜ, tarantules είπε Δεν μπορώ να καταλάβω που σου ζητάει sign in.Στo play store έχεις κάνει log in στο λογαριασμό σου; Δεν υπάρχει κάποιο sign in.Απλά πατάς το πράσινο κουμπί Εγκατάσταση και στο κατεβάζει. Τελικά ήταν αυτό που σου είπα....την κατέβασα όχι από το link σου και δεν ήθελε sign in!
G.makrihairis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Τζίφος,δεν έκανα δουλειά μου.....μάλλον κατι δεν κάνω σωστά ή μάλλον γενικά κάτι δεν κάνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα