kingjulien11_ Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο supermarket στην Ελλάδα που να πουλάει πολυσυσκευασίες και μεγάλες ποσότητες (όπως τα ΕΝΑ, Μετρο, κλπ.) αλλά να επιτρέπουν και σε ιδιώτες να γίνουν μέλη (όπως το Costcο στην Αμερική); Ευχαριστώ!
Fotia Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Το Μετρό μέχρι πριν λίγους μήνες πωλούσε σε ιδιώτες και χωρίς νάσαι μέλος . Επεξ/σία 20 Μαΐου 2018 από Fotia
ObeyWario! Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Πάντως με τις προσφορές που έχουν τα απλά σουπερμαρκετ πολλές φορές είναι φτηνότερα
Fotia Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Στις ίδιες αλυσίδες ανήκουν πλέον τα supermarket με χονδρική πώλιση.Παλαιότερα που υπήρχε το Makrο και ήταν ανεξάρτητο ,υπήρχαν πιο σημαντικές διαφορές.
G.bar Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Στο The Mart πρωην Makro μπορείς να ψωνίσεις κανονικά τα παντα σε επαγγελματικές συσκευασίες και μεγεθη και με απλη απόδειξη λιανικής.
Fotia Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Και δεν διαφέρει σε πολλά είδη από Σκλαβενίτη mega κατάστημα .Αγοράζεις και μεμονωμένες συσκευασίες.
Diskimpex Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 To μακρο πριν αλλαξει ειχε περισσοτερα προιοντα .Και πιο πολλες φιρμες .
kingjulien11_ Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Θα πάω να δω το The Mart! Πιο πολύ με ενδιαφέρει λόγω του μεγέθους των επαγγελματικών συσκευασιών για το εξοχικό μου που είναι μακριά από πόλη!
mp123 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 25 λεπτά πριν, kingjulien11_ είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Θα πάω να δω το The Mart! Πιο πολύ με ενδιαφέρει λόγω του μεγέθους των επαγγελματικών συσκευασιών για το εξοχικό μου που είναι μακριά από πόλη! Θα σου ελεγα μην πας. Μια φορα πηγα δεν ξαναπαταω. Η φτηνια τρωει τον παρα. Σε πολλα προιοντα πιο ακριβο απι οτι στις γνωστες αλυσιδες. Δεν εχει ολες τις μαρκες. Δεν εχει προσφορες. Αδικος κοπος. 2
kingjulien11_ Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, mp123 είπε Θα σου ελεγα μην πας. Μια φορα πηγα δεν ξαναπαταω. Η φτηνια τρωει τον παρα. Σε πολλα προιοντα πιο ακριβο απι οτι στις γνωστες αλυσιδες. Δεν εχει ολες τις μαρκες. Δεν εχει προσφορες. Αδικος κοπος. Δεν θέλω να πάω για να πάρω τα φθηνά. Θέλω πχ τα Frosties της Kellogs, αλλά να πάρω μία 2κιλη συσκευασία. Θα βρω τέτοια μεγέθη;
MikeJ Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Απλά αυτό που λένε κάποιοι είναι ότι ίσως οι τιμές σε ένα απλό σουπερμάρκετ όταν έχει τα προϊόντα σε προσφορά να είναι καλύτερες οπότε γιατί να μην πάρεις πχ 5 συσκευασίες Kellogs των 400 γρ όταν θα τα έχει πχ -40% ο ΑΒ και έτσι θα είναι και πιο φρέσκα γιατί θα ανοίγεις μόνο μία συσκευασία τη κάθε φορά και δεν θα παίρνει αέρα. Αλλά φυσικά ότι σε βολεύει... 4
kingjulien11_ Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 46 λεπτά πριν, MikeJ είπε Απλά αυτό που λένε κάποιοι είναι ότι ίσως οι τιμές σε ένα απλό σουπερμάρκετ όταν έχει τα προϊόντα σε προσφορά να είναι καλύτερες οπότε γιατί να μην πάρεις πχ 5 συσκευασίες Kellogs των 400 γρ όταν θα τα έχει πχ -40% ο ΑΒ και έτσι θα είναι και πιο φρέσκα γιατί θα ανοίγεις μόνο μία συσκευασία τη κάθε φορά και δεν θα παίρνει αέρα. Αλλά φυσικά ότι σε βολεύει... σωστο κι αυτο. τελος παντων, ισως παω απο περιεργεια να δω τι παιζει. Εχω και χρονια να παω σε cash and carry. Μετα βλέπουμε, ίσως να πάω ΑΒ.
mp123 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, kingjulien11_ είπε Δεν θέλω να πάω για να πάρω τα φθηνά. Θέλω πχ τα Frosties της Kellogs, αλλά να πάρω μία 2κιλη συσκευασία. Θα βρω τέτοια μεγέθη; Τις πιο πολλες επωνυμες μαρκες οπως εγραψα δεν τις εχει. Ασε σου λεω. Πηγα μια φορα δεν ξαναπαταω. Πιο καλα σκλαβενιτη η στον κρητικο. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από mp123 1
k_w_t Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Εαν εισαι Πειραια πηγαινε στην Καλλιθεα στον Σκλαβενιτη που εχει ανοιξει στο παλιο εργοστασιο της Ιζολα... Εχει παντα πολυ καλες προσφορες.... 1
Diskimpex Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καπου ειχα διαβασει ,εχει βγει το καλυτερο σουπερ μαρκετ.Σε συνολο Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από Diskimpex
Προτεινόμενες αναρτήσεις