Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο supermarket στην Ελλάδα που να πουλάει πολυσυσκευασίες και μεγάλες ποσότητες (όπως τα ΕΝΑ, Μετρο, κλπ.) αλλά να επιτρέπουν και σε ιδιώτες να γίνουν μέλη (όπως το Costcο στην Αμερική);

Ευχαριστώ!

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Μετρό μέχρι πριν λίγους μήνες πωλούσε σε ιδιώτες και χωρίς νάσαι μέλος .

Επεξ/σία από Fotia
Δημοσ.

Στις ίδιες αλυσίδες ανήκουν πλέον τα supermarket με χονδρική πώλιση.Παλαιότερα που υπήρχε το Makrο και ήταν ανεξάρτητο ,υπήρχαν πιο σημαντικές διαφορές.

Δημοσ.

Στο The Mart πρωην Makro μπορείς να ψωνίσεις κανονικά τα παντα  σε επαγγελματικές συσκευασίες και μεγεθη και με απλη απόδειξη λιανικής.

Δημοσ.

Και δεν διαφέρει σε πολλά είδη από Σκλαβενίτη mega κατάστημα .Αγοράζεις και μεμονωμένες συσκευασίες.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Θα πάω να δω το The Mart! Πιο πολύ με ενδιαφέρει λόγω του μεγέθους των επαγγελματικών συσκευασιών για το εξοχικό μου που είναι μακριά από πόλη! :)

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, kingjulien11_ είπε

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Θα πάω να δω το The Mart! Πιο πολύ με ενδιαφέρει λόγω του μεγέθους των επαγγελματικών συσκευασιών για το εξοχικό μου που είναι μακριά από πόλη! :)

Θα σου ελεγα μην πας. Μια φορα πηγα δεν ξαναπαταω. Η φτηνια τρωει τον παρα. Σε πολλα προιοντα πιο ακριβο απι οτι στις γνωστες αλυσιδες. Δεν εχει ολες τις μαρκες. Δεν εχει προσφορες. Αδικος κοπος. 

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mp123 είπε

Θα σου ελεγα μην πας. Μια φορα πηγα δεν ξαναπαταω. Η φτηνια τρωει τον παρα. Σε πολλα προιοντα πιο ακριβο απι οτι στις γνωστες αλυσιδες. Δεν εχει ολες τις μαρκες. Δεν εχει προσφορες. Αδικος κοπος. 

Δεν θέλω να πάω για να πάρω τα φθηνά. Θέλω πχ τα Frosties της Kellogs, αλλά να πάρω μία 2κιλη συσκευασία. Θα βρω τέτοια μεγέθη;

Δημοσ.

Απλά αυτό που λένε κάποιοι είναι ότι ίσως οι τιμές σε ένα απλό σουπερμάρκετ όταν έχει τα προϊόντα σε προσφορά να είναι καλύτερες οπότε γιατί να μην πάρεις πχ 5 συσκευασίες Kellogs των 400 γρ όταν θα τα έχει πχ -40% ο ΑΒ  και έτσι θα είναι και πιο φρέσκα γιατί θα ανοίγεις μόνο μία συσκευασία τη κάθε φορά και δεν θα παίρνει αέρα.

Αλλά φυσικά ότι σε βολεύει...

• Like 4
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Απλά αυτό που λένε κάποιοι είναι ότι ίσως οι τιμές σε ένα απλό σουπερμάρκετ όταν έχει τα προϊόντα σε προσφορά να είναι καλύτερες οπότε γιατί να μην πάρεις πχ 5 συσκευασίες Kellogs των 400 γρ όταν θα τα έχει πχ -40% ο ΑΒ  και έτσι θα είναι και πιο φρέσκα γιατί θα ανοίγεις μόνο μία συσκευασία τη κάθε φορά και δεν θα παίρνει αέρα.

Αλλά φυσικά ότι σε βολεύει...

σωστο κι αυτο. τελος παντων, ισως παω απο περιεργεια να δω τι παιζει. Εχω και χρονια να παω σε cash and carry. Μετα βλέπουμε, ίσως να πάω ΑΒ. :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kingjulien11_ είπε

Δεν θέλω να πάω για να πάρω τα φθηνά. Θέλω πχ τα Frosties της Kellogs, αλλά να πάρω μία 2κιλη συσκευασία. Θα βρω τέτοια μεγέθη;

Τις πιο πολλες επωνυμες μαρκες οπως  εγραψα δεν τις εχει. Ασε σου λεω. Πηγα μια φορα δεν ξαναπαταω. Πιο καλα σκλαβενιτη η στον κρητικο. 

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.

Εαν εισαι Πειραια πηγαινε στην Καλλιθεα στον Σκλαβενιτη που εχει ανοιξει στο παλιο εργοστασιο της Ιζολα... Εχει παντα πολυ καλες προσφορες....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καπου ειχα διαβασει ,εχει βγει το καλυτερο σουπερ μαρκετ.Σε συνολο

Επεξ/σία από Diskimpex
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...