Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Γνωρίζεται αν υπαρχει τρόπος να μάθω αν email με αποστολέα του τύπου {[email protected]} αφορά ηλεκτρονικό ψάρεμα? Μάλλον εχω πέσει θύμα απάτης από δήθεν paypal. Αν γινετε θα ήθελα απάντηση σύντομα καθώς ειναι επείγων το θέμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είσαι απόλυτα σίγουρος? 

Διπλα απο το μαιλ του paypal μου διχνει και αυτού που μου εστιλε υποτιθετε κατι χρήματα. Αυτο ειναι φυσιολογικό? Εγω ομως έκανα τεστ με εναν φιλο μου εστιλε ενα μικρο ποσο για δοκιμη.Εκει βλεπω ενα τελειος διαφορετικό περιεχόμενό του μαιλ και δεν φαίνεται το μαιλ του αποστολέα χρημάτων. Αρα τι λέτε γι αυτη την περίπτωση? 

Και κατι άλλο. Στον λογαριασμό μου στο paypal δεν εχει έρθει τίποτα...... Δεν θα έπρεπε να έβλεπα κάτι? 

Επεξ/σία από dimitris_p
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Λοιπών για να καταλάβετε το θέμα περιληπτικά ειναι το εξης. Πούλησα ένα netbook από αγγελια μέσω σιτε. Κανονίζουμε το ποσό (το κόστος + τα μεταφορικά + ολα τα έξοδα) καθώς πήγε Αμερική, dhl + τελώνιο. Συμφωνούμε στην τιμή και του δινω το μαιλ του paypal. (εδω ήταν το λάθος μου που την πατησα).Έρχεται από paypal μήνυμα οτι έχουν κρατηθεί χρήματα απο τον εν λόγο τύπο,όμως οχι ατο ποσό που συμφωνήσαμε αλλα πολλά περισσότερα. (εδω ήταν το δεύτερο λάθος μου που δεν υποψιάστηκα τίποτα).

Του κανω προώθηση το μαιλ να το δει μήπως έγινε καποιο λάθος και μου απαντά οτι ολα ειναι οκ με το ποσό. Πακετάρω το δέμα και το δινω dhl. Του κανω προώθηση τα σχετικά έγγραφα και τον ενημερώνω και σε 2 μέρες ειχε παραλάβει το πακέτο. Περιμένω 1.2 μέρες ακόμα και δεν βλεπω κατι στο paypal. Mου ερχονται και αλλα μαιλ από paypal για δήθεν τεχνικά προβλήματα και οτι σε λίγα 24 ωρα θα μουν τα χρήματα. Περιμένω αλλα τίποτα.... Στο τελευταιο μαιλ που έλαβα καταλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Λόγο του προβλήματος ανάφερε του paypal κρατήθηκαν παραπάνω χρήματα (300 ευρώ) και μου ζηταει να καταθέσω μέσω wistern wnion το παραπάνω ποσό ώστε μετά να μου το κάνουν πίστωση.

Σε αυτό το διαστημα εχω στείλει στον τύπο πάνω από 10μαιλ και φυσικά αυτός στον κόσμο του, δεν παραδέχεται τίποτα από αυτά που του λέω.

Δεν ξέρω πως να κινηθώ.....:blink:

Επεξ/σία από dimitris_p
Δημοσ.

παει το notebook καλεσε dhl μπας και το προλαβεις να επιστρεψει και προς θεου μην τους στηλεις λευτα και οτι σου ζητησουν

Δημοσ.

Nαι σωστά, χρήματα δεν μπήκαν ποτέ στο Paypal. Δεν το ψιλιαστικα να του έδινα το paypalme  αντί του μαιλ, εκεί δεν θα μπορούσε να με κοροϊδέψει. Το λαπτοπ το κλαίω αυτό ειναι σίγουρο καθώς και να μου το επιστρέψει θα πρέπει αν πληρώσει αυτός τα έξοδα, θα πρέπει να πληρώσω και το τελώνιο κάτι που δεν υπαρχει περίπτωση να κανω. 

Εχω κάνει κάποιες κινήσεις. Το λαπτοπ πήγε οχι σε αυτόν αλλα σε μια φίλη του που ήθελε να της το κάνει δώρο. Ευτιχως που μου ειχε δώσει ενα κινητό. Το οποίο το πήρα και της εξήγησα τι ακριβως συμβαίνει και οτι αν δεν το επιστρέψει θα κανω καταγγελία στο fbi.Προς θεού μου είπε να μην το κανω και οτι δεν γνωρίζει τίποτα για το θέμα αυτό, ότι θέλει να το επιστρέψει αλλα δεν εχει τα χρήματα......

Δημοσ.

Καλά τώρα έτσι από περιέργεια, ένα Login στο paypal δεν έκανες να δεις αν είναι τα λεφτά μέσα;

Δηλαδή μερικές φορές δεν σας καταλαβαίνω, τι να πεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Καλά τώρα έτσι από περιέργεια, ένα Login στο paypal δεν έκανες να δεις αν είναι τα λεφτά μέσα;

Δηλαδή μερικές φορές δεν σας καταλαβαίνω, τι να πεις.

Φιλε μου φυσικά και έκανα 10 φόρες την ημέρα και φυσικά δεν ειχα δει τίποτα. Όπως όμως γράφω ποιο πάνω ειχα λάβει μαιλ από το δήθεν κανονικο paypal ότι υπαρχει καθυστέρηση λόγο τεχνικού προβλήματος. Αν είχα καταλάβει οτι τα μαιλ όλα ήταν πλαστά απ την αρχή το θέμα θα είχε λήξει. 

Πριν λίγο έστειλα μαιλ την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, να δούμε αν θα μου απαντήσουν και τι.Αν δεν λάβω τίποτα θα τους πάρω τηλ. 

Επεξ/σία από dimitris_p
Δημοσ.

Πριν λιγο έλαβα ενα  μαιλ απο την δίωξη. Μου εχουν δώσει ενα πενταψήφιο νούμερο για να επικοινωνήσω για περισσότερες λεπτομέρειες. Θα δούμε αύριο τι θα γινει.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, dimitris_p είπε

Πριν λιγο έλαβα ενα  μαιλ απο την δίωξη. Μου εχουν δώσει ενα πενταψήφιο νούμερο για να επικοινωνήσω για περισσότερες λεπτομέρειες. Θα δούμε αύριο τι θα γινει.

Ναι αλλα μη χαλάς το θέμα εδώ, αυτό είναι άσχετο με το PayPal.

Αν θες ανοιξε ένα άλλο θέμα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimitris_p είπε

Ποιο θέμα χαλάω? Οτι ςχω γράψει μέχρι τώρα αφορά το πρόβλημά μου, άρα δεν έχει λογική  αυτό που αναφέρεις.

σορρυ εχεις δικιο, νομιζα ειναι το θεμα του παυπαλ

Δημοσ.

Σε κάθε περίπτωση έπρεπε να περιμένεις να γίνει εκκαθάριση της συναλλαγής να λαβεις τα χρηματα και μετά να στείλεις το laptop.

Το γένος και μόνο ότι αμερικανός πήγε να αγοράσει laptop από Ελλάδα ακούγεται ανέκδοτο.

Μεγάλη προσοχή διότι οι απατεώνες καραδοκούν από παντού.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, moutsa είπε

Σε κάθε περίπτωση έπρεπε να περιμένεις να γίνει εκκαθάριση της συναλλαγής να λαβεις τα χρηματα και μετά να στείλεις το laptop.

Το γένος και μόνο ότι αμερικανός πήγε να αγοράσει laptop από Ελλάδα ακούγεται ανέκδοτο.

Μεγάλη προσοχή διότι οι απατεώνες καραδοκούν από παντού.

Σωστό αυτο που λες. Όμως τα μυνηματα απο το ψεύτικο paypal έγραφαν οτι για να αποδεσμευτεί το ποσό από τον λογαριασμό του και να μπει στον δικό μου, πρέπει πρώτα να παραδώσω το πακέτο στην dhl και να στειλω και τα έγραφα στο paypal. Την πατησα άσχημα......

Σήμερα έλαβα ενα άλλο μαιλ απο τον τύπο και μου λεει οτι εχει ενημερώσει το fbi για την υπόθεσή!!!!! Δηλαδή παει να με βγει και από πάνω οτι του κραταει το paypal δεσμευμένα τα χρήματα.............:lol:

Επεξ/σία από dimitris_p

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...