corsair04 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Καλημέρα Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την συγκεκριμένη σελίδα ένα την έχει χρησιμοποιήσει κάποιος και εάν είναι αξιόπιστη .....θέλω να αγοράσω ένα προϊόν από Αμερική που δεν υπάρχει ούτε στην Ελλάδα αλλά και στην ευρωπαϊκή ένωση ...επίσης εάν γνωρίζεται στέλνει ως ιδιότης ή ως εταιρία .....και εάν υπάρχει κάτι παρόμοιο χωρίς συνδρομή να το πληρώσω μια φορά ή όταν θέλω να κάνω χρίση ... ευχαριστώ
moutsa Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Πριν μερικούς μήνες είχα μπει στην διαδικασία και τους είχα στείλει mail αλλά δεν έλαβα ποτέ απάντηση. Αυτή την περίοδο απ οτι βλέπω η σελίδα τους στο Facebook δείχνει να είναι ενεργή μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους. www.facebook.com/ship2me.gr/
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Πρόσφατα άρχισα να χρησιμοποιώ την https://planetexpress.com/ για αποστολές από Αμερική. 2 δεματάκια με αποστολή 3/4 παρέλαβα 13/4, στο ένα πλήρωσα μόνο 3€ τελωνείο που ήρθε με USPS Priority Τώρα ακόμη ένα δέμα, πολύ μικρο μέγεθος, έφυγε 15/5 και βλέπω σήμερα έφτασε Αθήνα. Έχουν πολύ οικονομικά μεταφορικά σε σχέση με την Shipito που χρησιμοποιούσα προηγουμένως και έκαναν 30+ ημέρες να έρθουν
corsair04 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, ntinos2 είπε Πρόσφατα άρχισα να χρησιμοποιώ την https://planetexpress.com/ για αποστολές από Αμερική. 2 δεματάκια με αποστολή 3/4 παρέλαβα 13/4, στο ένα πλήρωσα μόνο 3€ τελωνείο που ήρθε με USPS Priority Τώρα ακόμη ένα δέμα, πολύ μικρο μέγεθος, έφυγε 15/5 και βλέπω σήμερα έφτασε Αθήνα. Έχουν πολύ οικονομικά μεταφορικά σε σχέση με την Shipito που χρησιμοποιούσα προηγουμένως και έκαναν 30+ ημέρες να έρθουν καλημέρα θέλω δυο από αυτά λες να περάσουν
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Αυτό γράφει βάρος 2.5 κιλά το ένα. Δεν ξέρω τι γίνεται με τόσο βάρια δέματα στο τελωνείο
corsair04 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 13 λεπτά πριν, ntinos2 είπε Αυτό γράφει βάρος 2.5 κιλά το ένα. Δεν ξέρω τι γίνεται με τόσο βάρια δέματα στο τελωνείο αυτό που ακριβώς το λέει γιατί δεν το είδα
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Στην περιγραφη Dimensions (Mount Included): 620 x 460 x 390 mm (24.41 x 18.11 x 15.35") Weight (Mount Included): 2603 g (5.739 lb)
HuskerDu Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Ο εκτελωνισμός δεν είναι μέσα στα shipping fees? Δεν έχω καταλάβει ακριβώς πως δουλεύουν αυτές οι εταιρίες
l3ft3r1s Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 46 λεπτά πριν, HuskerDu είπε Ο εκτελωνισμός δεν είναι μέσα στα shipping fees? Όχι, shipping fees σήμαινει έξοδα αποστολής. 47 λεπτά πριν, HuskerDu είπε Δεν έχω καταλάβει ακριβώς πως δουλεύουν αυτές οι εταιρίες Παραλαμβάνουν το δέμα σου στην αποθήκη τους που είναι στη χώρα του πωλητή και μετά στο προωθούνε. 1
spartak1 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 21 ώρες πριν, ntinos2 είπε Πρόσφατα άρχισα να χρησιμοποιώ την https://planetexpress.com/ για αποστολές από Αμερική. 2 δεματάκια με αποστολή 3/4 παρέλαβα 13/4, στο ένα πλήρωσα μόνο 3€ τελωνείο που ήρθε με USPS Priority Τώρα ακόμη ένα δέμα, πολύ μικρο μέγεθος, έφυγε 15/5 και βλέπω σήμερα έφτασε Αθήνα. Έχουν πολύ οικονομικά μεταφορικά σε σχέση με την Shipito που χρησιμοποιούσα προηγουμένως και έκαναν 30+ ημέρες να έρθουν Tί κοστος είχε αυτο που πλήρωσες τα 3 ευρω; φαινόταν στο δέμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα