ELTASSOS Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 O ετοιμοθανατος....ο χαρος...η ιγμοριτιδα ιδεες για ονομα καφε. Διαφορετικα καντα τουρκικες λιρες και βαλτα σε τουρκικη τραπεζα τα επιτοκια ειναι 18% ...οχι οι αηδιες του ευρω
Μπαρμπαλιάς Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 o Lion-tas o Li-ontas ...εξαρτάται από ποιά πλευρά το βλέπει κάποιος ...
paylidis Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Εντερπρενερ από τα λιντλ βγαλτο. Απλό λιτό περιγραφικό 1
talibanakos Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 8 ώρες πριν, Stamer είπε Δύσκολο να σου βρει άλλος απάντηση έτσι απλά. Θα πω μόνο προσωπικά την άποψη μου οτι τα ονόματα που προτιμώ σε μαγαζιά είναι συνήθως μόνο μία λέξη, κάτι έξυπνο/σχετικό με το μαγαζί. Τελευταια εχω αρχισει και κουραζομαι με τα "εξυπνα" ονοματα. Δε λεω να παει στην αλλη ακρη,οπως το καφε που δουλευω εγω τωρα,το οποιο εχει το επωνυμο του αφεντικου,αλλα και ενα απλο παραδοσιακο ονομα κανει τη δουλεια του μια χαρα.
AntiCambeR Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Technology names: 1)Name not found-Error 404. 2)BSOF (Blue Screen Of Freddo) Ουδέτερα: 1)Phlio(Ετσι γράφεται;) Caffe 2)Phlio View 3)Nature caffe ΥΓ:Δεν έχω πάει ποτέ στο Πήλιο.Ποιά εποχή είναι καλύτερα; Επεξ/σία 23 Μαΐου 2018 από AntiCambeR 1
spectaculator Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Καφέ! Btw, περνά κόσμος από κει, είναι μοναδικό; Αν ναι δε χρειάζεται καν όνομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα