Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Θέλω ιδέες για το πως μπορώ να κάνω αυτό που θα περιγράψω. Ντουζιερα 76(+15)χ80 διαστασεις, θέλω να βάλω καμπίνα και το πρόβλημα κολλάει στο +15 της παρένθεσης. Η μεριά με τα 76 εκατοστά καταλήγει σε σκαλί και όχι στον τοίχο (εξού και τα +15) οπότε θέλω ιδέα για το πως μπορώ να κλείσω αυτο το κενό. Σκεφτηκα υαλότουβλα αλλα είναι πολύ χοντρά, μετα σκέφτηκα plexiglass αλλα δεν το ψάξει. Καμία πρόταση?
montecristos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Αν κατάλαβα καλά αυτό που περιγράφεις είναι κάτι τέτοιο αλλά σε μεγαλύτερο μέγεθος
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 ναι ναι, απλα εμενα ξεκινάει απο κάτω και οχι απο το σκαλάκι που ξεκινάει εσένα. Ποσο σου πήγε?
montecristos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Για διαστάσεις: Ύψος 1,85m Πλάτος: Το ένα σταθερό τζάμι 0,85m, το άλλο σταθερό 0,75m και η συρόμενη πόρτα 0,65m Το κόστος ήταν περίπου 800€. Ακριβή κατασκευή αλλά ήταν ο μόνος που μου έδωσε αυτή την λύση στην συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα. Για ότι πληροφορίες θέλεις με τα χαράς σε pm
Moderators Spect~ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Εγώ εδώ Κέρκυρα που ρώτησα για περίπου 1,80 ύψος ένα σταθερόω 0.75 και μια πόρτα 0.80 μου είπαν κοντά στα 400
montecristos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Η επιφάνεια των τζαμιών που μου περιγράφεις είναι η μισή σε σχέση με την δική μου περίπτωση. Οπότε λογικό και η διαφορά στην τιμή. Επιπλέον να προσέξεις την ποιότητα των αξεσουάρ που θα χρησιμοποιήσουν ώστε να είναι ανοξείδωτα Σε έμενα το τζάμι είναι ασφαλείας πάχους 10mm
papoys1 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 19 ώρες πριν, montecristos είπε Για διαστάσεις: Ύψος 1,85m Πλάτος: Το ένα σταθερό τζάμι 0,85m, το άλλο σταθερό 0,75m και η συρόμενη πόρτα 0,65m Το κόστος ήταν περίπου 800€. Ακριβή κατασκευή αλλά ήταν ο μόνος που μου έδωσε αυτή την λύση στην συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα. Για ότι πληροφορίες θέλεις με τα χαράς σε pm Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα το τζάμι που λες είναι κρύσταλλο ή πλέξιγκλας.Εγώ σκεφτόμουν για πλέξιγκλας αυτοσχέδια κατασκευή βίδωμα με 3-4 εξαρτήματα απευθείας στα πλακάκια και κλείσιμο τις ραφές με σιλικόνη.Η πόρτα με προβληματίζει αν θα την κρατάει καλά το πλέξικλας χωρίς ειδικό κάσωμα. Και ο Spect~ με πλέξιγκλας δεν θα έχει πρόβλημα.Μπορεί να κοπεί και με μία λάμα σιδεροπρίονου π.χ. στα 15 εκατοστά που υπάρχει το σκαλί.
Moderators Spect~ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Μίλησα σήμερα, και δυστύχως επειδή η μεριά που θα είναι το φύλλο της πόρτας έχει γυψοσανίδα δεν μπορεί να την βάλει χωρίς να μπει μέσα απο τη γυψοσανίδα κάτι στερεό. Μου είπε δηλαδή οτι μπορεί να το βάλει αλλα δεν θα αντέξει πολυ και μπορεί να σπάσει την επόμενη μέρα. Με βλέπω να βάζω μόνο το σταθερό φύλλο για αρχή που το θέλω να μπλοκάρει τα νερά και θα δω στο μέλλον για την πόρτα. Σταθερό φυλλο 1.80χ80 περίπου με το σκαλάκι 140€ σύνολο.
montecristos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Γυψοσανίδα στον τοίχο του μπάνιου; Και δεν έχεις κανένα θέμα με την υγρασία;
Moderators Spect~ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 11 λεπτά πριν, montecristos είπε Γυψοσανίδα στον τοίχο του μπάνιου; Και δεν έχεις κανένα θέμα με την υγρασία; οχι, είναι απο τις αδιάβροχες
palasd Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 και αν βγάλει το κομμάτι βάλει μεταλλικό στήριγμα και ξανά πίσω
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, palasd είπε και αν βγάλει το κομμάτι βάλει μεταλλικό στήριγμα και ξανά πίσω Αυτό γίνεται αλλά είναι έξτρα δουλειά και ταλαιπωρία για την ώρα. Επίσης θα θα πρεπε να γίνει από την γύψο σανίδα έξω από το μπάνιο γιατί στην μεριά του μπάνιου έχει πλακάκι. Οπότε για αρχή θα πάω με το σταθερο κομμάτι και βλέπω στην πορεία
montecristos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δεν ξέρω αν σε βοηθάει, η καμπίνα εμένα στηρίζεται με αυτό τον τρόπο
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μπορείς να ανεβάσεις μια ολόκληρη;
ManFromEarth Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 ναι και εγω θα το ηθελα αυτο. Ιδανικα με εσενα μεσα να κανεις ντους. Ζητα απο καποιον αλλον να σε τραβηξει η βαλε timer. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα