Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Στεφανος123 είπε

Ξερω ατομα που αν οδηγουσαν στον δρομο και ειχαν μια επιλογη να διαλεξουν ,αν θα πατησουν ενα σκυλι η ενα παιδι αυτο θα ηταν δαγκωτο το παιδι.

Εμ... νομίζω αυτοί ονομάζονται ψυχοπαθείς δολοφόνοι? Ξέρεις τέτοια άτομα??

Συμβιβαστειτε με την ιδεα οτι δεν υπαρχει ΜΙΑ λογικη οσο hardcore και να ακουγεται.

Χάος μου ακούγεται. Μάλλον εννοείς δεν υπάρχει MIA άποψη.

• Like 1
  • Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, billdanos είπε

Αν εισαι σε σχεδία με το παιδί σου και ενα ξένο παιδάκι χωρίς σκυλάκι ή προβατάκι, φαντάζομαι θα αποφασιζες να πεθάνετε ολοι μαζί απο την πείνα για ηθικους λόγους? :P

Συνεχιστε κι άλλο με επιχειρήματα δημοτικού κάνοντας πως δεν καταλαβαίνετε... :)

Εγώ μάλλον θα το έσφαζα το ξένο παιδάκι για να σώσω το παιδί μου, το θέμα όμως είναι άμα το έσφαζες εσύ για να σώσεις το σκυλί σου; 

Τι δε ερώτηση δημοτικού που έκανα μήπως θα ήθελες να την απαντήσεις;

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, Howl said:

Το διπλανο παιδακι ειναι ανθρωπος.

Τοσο απλο.

Μιλαμε για μωρο τωρα μηνων.

Αν μιλαμε για κανα 5 χρονο που σηκωνει τον κοσμο εννοειται κανουμε παρατηρηση στους γονεις.

Μην φας.... Έχουμε παστίτσιο... 

Γιατί νομίζουν μερικοί ότι έχουν περισσότερη αξία από τα σκυλιά γατιά κλπ ενώ είναι πιο υποδεέστερα όντα από αυτά που κατακρίνουν; 

Μου προκαλείτε γαστριτιδα μερικοί, εύχομαι να μην σας γνωρίσω από κοντά και χάσω την ώρα μου απλά κοιτώντας σας.. 

• Super Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, Howl said:

Το διπλανο παιδακι ειναι ανθρωπος.

Τοσο απλο.

Μιλαμε για μωρο τωρα μηνων.

Αν μιλαμε για κανα 5 χρονο που σηκωνει τον κοσμο εννοειται κανουμε παρατηρηση στους γονεις.

Α οποτε αν δουλευω απο τα ξημερώματα και γυρισω πτώμα για να κοιμηθω, το κλαμα του βρέφους θα με νανουρισει. :)

4 minutes ago, vali said:

Εγώ μάλλον θα το έσφαζα το ξένο παιδάκι για να σώσω το παιδί μου, το θέμα όμως είναι άμα το έσφαζες εσύ για να σώσεις το σκυλί σου; 

Αυτη την απαντηση περίμενα. :)

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Howl είπε

Για τον καγκουρα με την εξατμιση πρεπει να φροντισει η τροχαια.

Πρεπει να καταλαβαινουν ολοι καποια πραγματα.

Στη κοπελα εκαναν παρατηρηση οι γειτονες.

Οχι 1 περιεργος γειτονας. Γειτονες. Πολλοι.

Παει να πει ο σκυλος οντως ενοχλει, κανει φασαρια.

Ο σκυλος δεν καταλαβαινει η ιδιοκτητρια του πρεπει να βρει την λυση.

Μην εξισωνετε σκυλους και μωρα.

Οπως δεν μπορουν να εξισωθουν κατσικια και μωρα.

Κοτες και μωρα.

Χαμστερ και μωρα.

Γιατι ο σκυλος να αποτελεσει εξαιρεση σε σχεση με τα αλλα ζωα και να του συμπεριφερομαστε προνομιακα σε σχεση με οποιοδηποτε αλλο ζωο?

Θελω να σας στησει κανενας τρελος κανενα κοτετσι, να βαλει και ενα κοκορα και στις 1,2,4 τα ξημερωματα να αρχιζει τα κικιρικου.

Καθε βραδυ. Και να μην σταματαει.

Τοτε να σας δω.

Εχει συμβει σε μενα.

Συμφωνούμε στο ότι για οτιδήποτε ενοχλεί σε ώρες κοινής ησυχίας, υπάρχουν νόμοι και τρόποι για να λυθεί το θέμα... 

αυτόν τον τρόπο θέλει να βρει και η TS... και όχι να της κουνάμε το δάκτυλο επειδή πήρε σκύλο... Μαγκιά της που έχει σκύλο και μπράβο της που θέλει να βρει λύση!!!

Δημοσ.
3 minutes ago, vali said:

Όπως εσύ θα έσφαζες το παιδί για να σώσεις το παιδί σου, έτσι και αυτός θα έσφαζε το παιδί το ξενο για να σώσει την φαμίλια του που μέσα σε αυτή συνυπάρχει και ο σκύλος του, δεν είναι δύσκολο να το πιστέψεις και να το χωνέψεις,  σου είπα να πιεις μια σόδα, δεν με άκουσες... 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Στεφανος123 είπε

Δε θα ριξουμε κανεναν κληρο.Ο καθενας εχει τη δικη του λογικη/νοοτροπια.ΔΕ μπορεις να επιβαλλεις σε κανεναν το σκεπτικο σου.Εχουμε μια μανια εμεις οι ανθρωποι να θεωρουμε τον αλλον τρελο επειδη ερχεται σε κοντρα η λογικη μας.

Ξερω ατομα που αν οδηγουσαν στον δρομο και ειχαν μια επιλογη να διαλεξουν ,αν θα πατησουν ενα σκυλι η ενα παιδι αυτο θα ηταν δαγκωτο το παιδι.

Συμβιβαστειτε με την ιδεα οτι δεν υπαρχει ΜΙΑ λογικη οσο hardcore και να ακουγεται.

One person's craziness is another person's reality. Ξενη παρομοια, και σωστη.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, billdanos είπε

Εγώ συνήθως οταν εκνευρίζομαι σε τέτοια θέματα, εχω στο μυαλό μου τα άτομα που αν οδηγούσαν στο δρόμο και εβλεπαν ενα σκύλο, μια αλεπού, κλπ, θα γκαζωναν για να το πατήσουν.

Και έχουμε πάρα πολλούς τέτοιους... 

Μου εχει τυχει δυο φορες. Εκει που πηγαινα πετιετε σκυλος μου σπαει προφυλακτηρα σε αμαξι 2 μηνων 400 ευρω ζημια και μια αλλη φορα μπηκε γατα στην μηχανη εκοψε ιμαντα απο δυναμο 200 ευρω ζημια. Ο σκυλος δεν επαθε τιποτα, η κολογατα. εμεινε χωρις ουρα. Αρα κανεις δεν ειναι τοσος χαζος ωστε να χτυπησει ζωο. Θα κανει ζημια στο αυτοκινητο. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τα σκυλιά ποτέ δεν με δαγκώνουν. Μόνο οι άνθρωποι.

Μιας που αρχίσαμε με παροιμίες που λατρεύω..... 

• Sad 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Stamer είπε

Εμ... νομίζω αυτοί ονομάζονται ψυχοπαθείς δολοφόνοι? Ξέρεις τέτοια άτομα??

Χάος μου ακούγεται. Μάλλον εννοείς δεν υπάρχει MIA άποψη.

Το οτι  θεωρεις εσυ τα σκυλια κατωτερα απο τους ανθρωπους δικαιωμα σου,αποδεξου ομως οτι δεν ισχυει για ολους αυτο.

Δεν εχω να συμπληρωσω κατι παραπανω και με τα προηγουμενα που ειπα.Η αντιπαραθεση τουλαχιστον μαζι σου δε θα ληξει ποτε γιατι τα βλεπεις μονοπλευρα.Το ζητημα δεν ειναι να συμφωνησουμε εγω,εσυ,η Μαρια κτλ  αλλα να καταληξουμε στο οτι υπαρχει διαφορετικη αντιληψη στο κοσμο.

Δημοσ.
3 minutes ago, mp123 said:

Μου εχει τυχει δυο φορες. Εκει που πηγαινα πετιετε σκυλος μου σπαει προφυλακτηρα σε αμαξι 2 μηνων 400 ευρω ζημια και μια αλλη φορα μπηκε γατα στην μηχανη εκοψε ιμαντα απο δυναμο 200 ευρω ζημια. Ο σκυλος δεν επαθε τιποτα, η κολογατα. εμεινε χωρις ουρα. Αρα κανεις δεν ειναι τοσος χαζος ωστε να χτυπησει ζωο. Θα κανει ζημια στο αυτοκινητο. 

Δεν σου φταίνε τα έρμα τα ζωντανά που λαδωσες για το δίπλωμα και δεν ξέρεις να αντιδράς κατά την οδήγηση σου στους δρόμους.... 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ny_ είπε

Όπως εσύ θα έσφαζες το παιδί για να σώσεις το παιδί σου, έτσι και αυτός θα έσφαζε το παιδί το ξενο για να σώσει την φαμίλια του που μέσα σε αυτή συνυπάρχει και ο σκύλος του, δεν είναι δύσκολο να το πιστέψεις και να το χωνέψεις,  σου είπα να πιεις μια σόδα, δεν με άκουσες... 

Καλά μην θυμώνεις αν δεν ρωτήσω πως θα καταλάβω το πώς αντιλαμβάνεται ο καθένας τα πράγματα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Στεφανος123 είπε

Το οτι  θεωρεις εσυ τα σκυλια κατωτερα απο τους ανθρωπους δικαιωμα σου,αποδεξου ομως οτι δεν ισχυει για ολους αυτο.

Δεν εχω να συμπληρωσω κατι παραπανω και με τα προηγουμενα που ειπα.Η αντιπαραθεση τουλαχιστον μαζι σου δε θα ληξει ποτε γιατι τα βλεπεις μονοπλευρα.Το ζητημα δεν ειναι να συμφωνησουμε εγω,εσυ,η Μαρια κτλ  αλλα να καταληξουμε στο οτι υπαρχει διαφορετικη αντιληψη στο κοσμο.

Μα ειναι κατωτερα. Πλακα κανουμε; Καποιος μπορει να νομιζει οτι τα αμαξια ειναι ελεφαντες, τρελος ειναι.

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 1
Δημοσ.
Just now, vali said:

Καλά μην θυμώνεις αν δεν ρωτήσω πως θα καταλάβω το πώς αντιλαμβάνεται ο καθένας τα πράγματα; 

Είναι αυτονόητα, προσπάθησε την επόμενη φορά λίγο περισσότερο και ίσως καταλάβεις πιο εύκολα! plus.. ακόμα δεν θύμωσα, απλά διασκεδάζω. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...