mp123 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, ny_ είπε Δεν σου φταίνε τα έρμα τα ζωντανά που λαδωσες για το δίπλωμα και δεν ξέρεις να αντιδράς κατά την οδήγηση σου στους δρόμους.... Την αλλη φορα θα μυριζω τα νυχια μου αν εχει μπει γατι στη μηχανη και να προβλεψω τι θα κανει ο σκυλος. Μιλας σοβαρα τωρα. Να την παθεις και εσυ ετσι μα δουμε τι θα πεις. 200 αλογα αυτοκινητο ειχα στις ζημιες αυτες. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, mp123 είπε Μου εχει τυχει δυο φορες. Εκει που πηγαινα πετιετε σκυλος μου σπαει προφυλακτηρα σε αμαξι 2 μηνων 400 ευρω ζημια και μια αλλη φορα μπηκε γατα στην μηχανη εκοψε ιμαντα απο δυναμο 200 ευρω ζημια. Ο σκυλος δεν επαθε τιποτα, η κολογατα. εμεινε χωρις ουρα. Αρα κανεις δεν ειναι τοσος χαζος ωστε να χτυπησει ζωο. Θα κανει ζημια στο αυτοκινητο. Επρεπε να πάρεις συμβουλές από εδώ μέσα. Να αποφύγεις τα ζώα και να πατήσεις 5-6 ανθρώπους ή ακόμη καλύτερα κανένα μωρό. Ούτε γάτα ούτε ζημιά Επεξ/σία 23 Μαΐου 2018 από Επισκέπτης
mp123 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 28 λεπτά πριν, AtiX είπε Χίτλερ 2η φορα εκτιθεσε. Αρα ειχε δικιο. Οι ανθρωποι εχουν αισθηματα. Τα ζωα οχι μονο το συμφερον που ειναι σκληρα.
Στεφανος123 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, GenesisX είπε Επρεπε να πάρεις συμβουλές από εδώ μέσα. Να αποφύγεις τα ζώα και να πατήσεις 5-6 ανθρώπους ή ακόμη καλύτερα κανένα μωρό. Ούτε γάτα ούτε ζημιά Προσπαθησα εγω παντως,με τις συμβουλες που εδωσα οπως λες να γλιτωσω καναν γειτονα απο κλαματα Επεξ/σία 23 Μαΐου 2018 από Στεφανος123
Stamer Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Τα χάπια πάνε πάντα παρέα με τους σκληροπυρηνικούς... σκυλόφιλους (γιατί σκέτο σκυλόφιλοι και γενικά ζωόφιλοι θέλω να πιστεύω οτι είμαστε όλοι εδω μέσα). 1
mp123 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Να σας το πω και πιο χυμα να τελειωνει. Δεν θελω τα σκυλια γατια να με ακουμπανε να με αγγιζουνε η να με γλυφουνε που κανουν ολα. Τα σιχαινομε. Να μην αναλυσουμε τωρα που γλυφουν τα σκυλια γατια και μετα πατε και τα φιλατε. Τελος. Ουτε θελω να μαζευω τα περιτοματα τους. Ουτε βαζω το παιδι μου η το καθε παιδακι ισια με το καθε σκυλι η γατι. Και στην τελικη αναλυση το γουρουνακι, το μοσχαρακι, το αρνακι που τρωτε αυτο δεν εχει ψυχη η ειστε ολοι φυτοφαγοι. Ελεος πια. Τα αγαπαμε τα ζωα εως ενα σημειο. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2018 από mp123 3
AtiX Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, mp123 είπε 2η φορα εκτιθεσε. Αρα ειχε δικιο. Οι ανθρωποι εχουν αισθηματα. Τα ζωα οχι μονο το συμφερον που ειναι σκληρα. Δεύτερη φορά δεν διαβάζεις τι γράφω αφού μεταφράζεις ότι να 'νε και όπως σε συμφέρει... Η ρήση αναφέρεται στην φύση και όχι στα ζώα... και πάλι την πάτησες με κάτι άσχετο που φαίνεται να είναι σχετικό ενώ δεν είναι... όπως και τα δικά σου ποστ...
Στεφανος123 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, Stamer είπε Τα χάπια πάνε πάντα παρέα με τους σκληροπυρηνικούς... σκυλόφιλους (γιατί σκέτο σκυλόφιλοι και γενικά ζωόφιλοι θέλω να πιστεύω οτι είμαστε όλοι εδω μέσα). Η κορτιζονη πιανεται?
vali Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 14 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Μα ειναι κατωτερα. Πλακα κανουμε; Καποιος μπορει να νομιζει οτι τα αμαξια ειναι ελεφαντες, τρελος ειναι. Σσσσσουτ, πιπέρι. Αφού σου λένε δεν είναι κατώτερα, γιατί δεν το καταλαβαίνεις; Μόνο τα μοσχάρια , τα αρνιά, τα γουρούνια, οι κότες είναι κατώτερα, γι'αυτό και τα κάνουμε τροφή για τα σκυλιά. 2
mp123 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, AtiX είπε Δεύτερη φορά δεν διαβάζεις τι γράφω αφού μεταφράζεις ότι να 'νε και όπως σε συμφέρει... Η ρήση αναφέρεται στην φύση και όχι στα ζώα... και πάλι την πάτησες με κάτι άσχετο που φαίνεται να είναι σχετικό ενώ δεν είναι... όπως και τα δικά σου ποστ... 3 φορα εκτιθεσε. Η ρηση λεει ανθρωπους - φυση. Αρα στην φυση ειναι και τα ζωα που σε αυτο στοχευει αυτος που το λεει αντι να πει καθαρα αννθρωπος - ζωα. Μην προσπαθεις πια αστο. Μην εκτειθεσε αλλο 1
guy_threepwood Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 50 minutes ago, billdanos said: Αν τα ακούω και τα 2? Αν ακούς το κλάμα ενός μωρού, που μένει σε διπλανό σπίτι που είναι και μονοκατοικία, τότε άλλαξε σπίτι. Η μόνωση είναι κακή ή απλά έχεις ευαίσθητα αυτιά. 50 minutes ago, AtiX said: Δηλαδή δεν μας ενοχλεί το γάβγισμα μέσα στο σπίτι και μας ενοχλεί τώρα το κλάμα του μωρού έξω από το σπίτι? Δεν κατάλαβες τίποτα. Την Δευτέρα με τον κηδεμόνα σου.
ny_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Just now, guy_threepwood said: Αν ακούς το κλάμα ενός μωρού, που μένει σε διπλανό σπίτι που είναι και μονοκατοικία, τότε άλλαξε σπίτι. Η μόνωση είναι κακή ή απλά έχεις ευαίσθητα αυτιά. Η μήτηρ σου έχει και άλλα έξυπνα παιζάκια σαν εσένα;;;
AtiX Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, mp123 είπε 3 φορα εκτιθεσε. Η ρηση λεει ανθρωπους - φυση. Αρα στην φυση ειναι και τα ζωα που σε αυτο στοχευει αυτος που το λεει αντι να πει καθαρα αννθρωπος - ζωα. Μην προσπαθεις πια αστο. Μην εκτειθεσε αλλο Δηλαδή για να καταλάβω ο ακατονόμαστος φοβότανε τα ζώα ή τον χειμώνα στην Ρωσία... ας πούμε??? Ο άνθρωπος που τα έβαλε με τις υπερδυνάμεις της εποχής φοβότανε τα ζώα μην του χαλάσουν τον πόλεμο!!! τα ζώα και όχι την φύση που με μια ξηρασία και έναν βαρύ χειμώνα του κατέστρεψε ότι είχε κάνει!!! καλά τα πας συνέχισε...
ny_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 21 minutes ago, mp123 said: Την αλλη φορα θα μυριζω τα νυχια μου αν εχει μπει γατι στη μηχανη και να προβλεψω τι θα κανει ο σκυλος. Μιλας σοβαρα τωρα. Να την παθεις και εσυ ετσι μα δουμε τι θα πεις. 200 αλογα αυτοκινητο ειχα στις ζημιες αυτες. Ψυχούλα τι πέρασες και εσύ..... 12 minutes ago, mp123 said: Να σας το πω και πιο χυμα να τελειωνει. Δεν θελω τα σκυλια γατια να με ακουμπανε να με αγγιζουνε η να με γλυφουνε που κανουν ολα. Τα σιχαινομε. Να μην αναλυσουμε τωρα που γλυφουν τα σκυλια γατια και μετα πατε και τα φιλατε. Τελος. Ουτε θελω να μαζευω τα περιτοματα τους. Ουτε βαζω το παιδι μου η το καθε παιδακι ισια με το καθε σκυλι η γατι. Και στην τελικη αναλυση το γουρουνακι, το μοσχαρακι, το αρνακι που τρωτε αυτο δεν εχει ψυχη η ειστε ολοι φυτοφαγοι. Ελεος πια. Τα αγαπαμε τα ζωα εως ενα σημειο. Μαγκιά σου κ σεβαστό, αυτό που δεν είναι αποδεκτό είναι αυτό που προσπαθείς να κάνεις τόση ώρα... Να περάσεις με το ζόρι τα δικά σου πιστεύω και θέλω σε κάποιο σύνολο ατόμων, ξέχνα το αυτό, οσο βλέπω ασυνάρτητα πράγματα θα σας πάω πόνο.
Howl Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 37 λεπτά πριν, billdanos είπε Α οποτε αν δουλευω απο τα ξημερώματα και γυρισω πτώμα για να κοιμηθω, το κλαμα του βρέφους θα με νανουρισει. Αυτη την απαντηση περίμενα. Οχι. Θα σε ταραξει. Αλλα ειναι απο τις φορες που ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ πρεπει να το υποστεις. Το μωρο δεν μπορει να σταματησει να κλαιει. Ο σκυλος μπορει να σταματησει να γαβγιζει και υπαρχουν 1002 τροποι. Να τον βαλει μεσα στο σπιτι και να φαει τα επιπλα... Δηλαδη για μην κανει ζημιες στο σπιτι της ιδιοκτητριας, θα τρελανει τους γειτονες? Ειμαστε τωρα σοβαροι? 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις