phanispal Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Κάθε μερικές εβδομάδες αναπαράγουμε τα ίδια και τα ίδια σε αυτό το forum. 3
masteripper Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν βλέπω τον .....και αρχίζω να ανησυχώ...ή άρρωστος είναι ή δεν μαζεύτηκαν αρκετοί αντιφρονούντες.... Πάντως επειδή αρκετά συχνά - πυκνά συζητάω αυτό το πρόβλημα + αυτό των επιθέσεων και μιας και υπάρχει παντελής έλλειψη νομοθεσίας με στοιχειώδη λογική+υγιεινή η μόνη λύση είναι μποϋκοταζ ...απλώς όποιος είναι σκυλόφιλος και έχει κάποια δραστηριότητα με την οποία άμεσα ή έμμεσα συνδέεσαι απλώς δεν ψωνίζεις στο μαγαζί του, δεν τον προσλαμβάνεις να σου κάνει την τάδε δουλειά και πάει λέγοντας...είναι δύσκολο να το καταλάβει ο απλός κοσμάκης αλλά .... Στο κάτω κάτω της γραφής οι σκυλόφιλοι ούτε ανάγκη μας έχουν ..ούτε μας πάνε...σίγουρα τους την σπάμε...σε λίγο πιστεύω η λύση ειναι η Ανεξαρτησία ...ας κάνουνε 1 αυτόνομο κρατίδιο να ζήσουν ήσυχα και ευτυχεσμένα. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2018 από masteripper 2
doctorser Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 ξερεις τι συμβαινει οταν εχεις κακο γειτονα αστα! μου φερανε ταχα μου την αστυνομια με ψευδη καταγελια φυσικα μου κλασανε τα @@ και τις 2 φορες! λογο κακοποιηση του σκυλου μου ,ακουσων ακουσων! επειδη τους απειλησα οταν μου κανανε παρατηρηση με τον νομο για τις φολες ! οταν δεν εχουν να ασχοληθουν με τα υπαρξιακα τους! και ασχολουντε μαζι σου! 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Εχω 7 ναι 7 σκυλια από 2-7 κιλα σε οροφοδιαμερισμα σε πολυκατοικια 4 διαμερισμάτων . Είναι παντα μεσα στο σπιτι και 2-3 φορες την ημερα στην βεραντα .Γαυγιζουν μια δυο φορες μερικα και παλι μεσα Εννοείται ότι μετα την εξοδο στην βεραντα η βεραντα καθαρίζεται αμεσα από τυχον ....
doctorser Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, phanispal είπε Κάθε μερικές εβδομάδες αναπαράγουμε τα ίδια και τα ίδια σε αυτό το forum. H ΑΧΡΗΣΤΗ πληροφορια της ημερας!
masteripper Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, doctorser είπε H ΑΧΡΗΣΤΗ πληροφορια της ημερας! Μόνο άχρηστη δεν είναι....μια απλή διαπίστωση είναι ...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 21 minutes ago, Ntinaras said: Αμα ειχε μωρο και εκλαιγε τι θα της λεγανε? Τα ίδια θα έπρεπε να της πουν αν το κλάμα του μωρού ήταν εκτός "φυσιολογικών ορίων". Το ίδιο δηλαδή που συμβαίνει και με έναν σκύλο που γαβγίζει συνεχώς όλο το 24ωρο. Και δεν υπάρχει τίποτα παράλογο όταν οι ενοχλήσεις σε μια γειτονιά ξεφεύγουν από τα λογικά όρια και δημιουργούν προβλήματα στους υπόλοιπους. Δεν μας απασχολεί αν η ενόχληση προέρχεται από μικρό παιδί, από σκύλο, από φωνακλά γείτονα ή από ...χαλασμένο κλιματιστικό (μη σου τύχει...). Όποιος είναι υπεύθυνος για αυτή την ενόχληση, οφείλει να ακούσει τα παράπονα και να προσαρμοστεί αναλόγως. Αν τα παράπονα είναι παράλογα και γίνονται με το παραμικρό, τότε υπάρχει πρόβλημα και δεν υπάρχει συγκεκριμένο σενάριο αντιμετώπισης. Προσαρμόζεσαι ...ανάλογα! Κι εγώ έχω στη γειτονιά διαμέρισμα με τεράστιο σκύλο σε ένα στενό μπαλκόνι ούτε ενός μέτρου και φωνάζει συνεχώς όλη μέρα, όπως έχω και μια οικογένεια σε άλλο μπαλκόνι που αφήνουν το βρέφος τους στο μπαλκόνι (μαζί τους προφανώς) τα μεσημέρια του Σαββάτου και της Κυριακής ουρλιάζοντας από τις 3 εως τις 6... Και στις 2 περιπτώσεις γίνεται η ίδια παρατήρηση (ευγενικά για την ώρα) αλλά χωρίς να ιδρώνει το αφτί κανενός... Αν το μυαλό μου ήταν τόσο αρρωστημένο ώστε να σκεφτώ να πετάξω φόλα στο σκύλο, φαντάζομαι πως θα μπορούσα εύκολα να σκεφτώ το ίδιο και για το μωρό... 2 1
masteripper Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Αντε ρε μεγάλε...ήμουν έτοιμος να στείλω ΓΑΒ Alert.... 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 12 minutes ago, masteripper said: Αντε ρε μεγάλε...ήμουν έτοιμος να στείλω ΓΑΒ Alert.... Είναι γνωστό πως είσαι από αυτούς που ακούνε σαν μελωδία το κλάμα ενός μωρού το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ το γάβγισμα σε κάνει έξαλλο... Εγώ πάλι εκνευρίζομαι το ίδιο με όλους τους θορύβους. Απλά εσύ έχεις άλλα κολλήματα που θες κάθε φορά να τα αναφέρεις με το στανιό αλλά εγώ βαριέμαι -πλέον-... Το γεγονός πως εξισώνω έναν που σκοτώνει έναν σκύλο με έναν που σκοτώνει έναν άνθρωπο, είναι καθαρά δική μου άποψη (και θέμα). 3
masteripper Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, billdanos είπε Είναι γνωστό πως είσαι από αυτούς που ακούνε σαν μελωδία το κλάμα ενός μωρού το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ το γάβγισμα σε κάνει έξαλλο... Εγώ πάλι εκνευρίζομαι το ίδιο με όλους τους θορύβους. Απλά εσύ έχεις άλλα κολλήματα που θες κάθε φορά να τα αναφέρεις με το στανιό αλλά εγώ βαριέμαι πλέον... Να είσαι 1000% σίγουρος ότι εκνευρίζομαι εύκολα καθώς η ακοή μου είναι αρκετά καλή αλλά σίγουρα βλέπω και την πηγή του θορύβου ...όταν 1 μωρό κλαίει μιας και οι σκυλόφιλοι χρησιμοποιούν κατα κόρο το συγκεκριμένο επιχείρημα κατά 90% είναι γιατί βγάζει δόντια και πονάει, κατά 9% λόγω ασθένειας και κατά 1% λόγω άλλων λόγων (ελπίζω όχι λόγω αδιαφορίας αν και τον τελευταίο καιρό με τα διάφορα δημοσιεύματα αρχίζω και ανησυχώ). Δεδομένου ότι τα δόντια είναι μια πολύ μικρή συγκεκριμένη χρονική περίοδο, οι ασθένειες + κλάμα είναι μέχρι 2-3 χρονών που αρχίζει και υπάρχει η ανθρώπινη επικοινωνία νομίζω ότι η οποιαδήποτε ταύτιση είνα ατυχής...καθώς 1 σκυλί αν έχει τάση προς το γάβγισμα αν δεν γίνουν συγκεκριμένες ενέργειες δεν πρόκειται ποτέ να το κόψει...μέχρι να αποχαιρετήσει αυτόν το υπέροχο σκυλόφιλο κόσμο... 2
UncleKim Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 58 λεπτά πριν, slk200gr είπε με αντιγραφεις? με αντιγραφεις? χαχαχαχ πλακίτσα, απλά μάλλον γράφαμε ταυτοχρονα 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 3 minutes ago, masteripper said: Να είσαι 1000% σίγουρος ότι εκνευρίζομαι εύκολα καθώς η ακοή μου είναι αρκετά καλή αλλά σίγουρα βλέπω και την πηγή του θορύβου ...όταν 1 μωρό κλαίει μιας και οι σκυλόφιλοι χρησιμοποιούν κατα κόρο το συγκεκριμένο επιχείρημα κατά 90% είναι γιατί βγάζει δόντια και πονάει, κατά 9% λόγω ασθένειας και κατά 1% λόγω άλλων λόγων (ελπίζω όχι λόγω αδιαφορίας αν και τον τελευταίο καιρό με τα διάφορα δημοσιεύματα αρχίζω και ανησυχώ). Δεδομένου ότι τα δόντια είναι μια πολύ μικρή συγκεκριμένη χρονική περίοδο, οι ασθένειες + κλάμα είναι μέχρι 2-3 χρονών που αρχίζει και υπάρχει η ανθρώπινη επικοινωνία νομίζω ότι η οποιαδήποτε ταύτιση είνα ατυχής...καθώς 1 σκυλί αν έχει τάση προς το γάβγισμα αν δεν γίνουν συγκεκριμένες ενέργειες δεν πρόκειται ποτέ να το κόψει...μέχρι να αποχαιρετήσει αυτόν το υπέροχο σκυλόφιλο κόσμο... Είναι εντελώς άκυρα όσα περιγράφεις μιας και ένας σκύλος για να γαβγίζει έχει αντίστοιχα τους δικούς του λόγους όπως και το μικρό που βγάζει δόντια... Το θέμα μας είναι η ενόχληση σε ώρες κοινής ησυχίας που οφείλονται κυρίως στην "αναισθησία" και όχι σε έκτακτους παράγοντες. Όταν κάτι με ενοχλήσει την ώρα που θέλω να ηρεμήσω, δεν θα κάτσω να αναλύσω το πόσον ημερών είναι το παιδί ή αν ο σκύλος πήγε σε σχολείο... Η οικογένεια με το μωρό που ανέφερα, να πάει να κλειστεί μέσα τα μεσημέρια αντί να κάθεται με το μωρό στο μπαλκόνι όπως το ίδιο να κάνει και ο ιδιοκτήτης του σκύλου...
phanispal Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι για (άλλη) μία και τελευταία (ελπίζω) φορά: Μία πηγή θορύβου μπορεί να είναι ενοχλητική, ανεξάρτητα απ' το πόσο δικαιολογημένη και νόμιμη μπορεί να είναι. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό να προχωρήσουμε παρακάτω, ή μπα; Μας κόβει μέχρι εκεί, ή μπα; 2
masteripper Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, billdanos είπε Είναι εντελώς άκυρα όσα περιγράφεις μιας και ένας σκύλος για να γαβγίζει έχει αντίστοιχα τους δικούς του λόγους όπως και το μικρό που βγάζει δόντια... Το θέμα μας είναι η ενόχληση σε ώρες κοινής ησυχίας που οφείλονται κυρίως στην "αναισθησία" και όχι σε έκτακτους παράγοντες. Όταν κάτι με ενοχλήσει την ώρα που θέλω να ηρεμήσω, δεν θα κάτσω να αναλύσω το πόσον ημερών είναι το παιδί ή αν ο σκύλος πήγε σε σχολείο... Εδώ είναι που δεν μπορείτε εσείς οι σκυλόφιλοι να δώσετε την σωστή απάντηση....όσο και να αγαπάτε το σκυλάκι σας...όση εκπαίδευση και να κάνετε ...οτι και να κάνετε....ποτέ δεν μπορείτε να είστε 100% σίγουροι τι έχει το τετράποδο σας...μόνο μαντεύετε και ψάχνετε για πιθανές αιτίες...και αυτό είναι που πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβετε ειναι...ότι το ζώο είναι ζώο ...έχει μια πολύ περιορισμένη νοημοσύνη η οποία ναι μεν του επιτρέπει να κάνει κάποια πράγματα αλλά απο την στιγμή οπου δεν υπάρχει ουσιαστική επικοινωνία μόνο εικάζετε... 1
pontez2 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, billdanos είπε Το θέμα μας είναι η ενόχληση σε ώρες κοινής ησυχίας Noμιζω πως οι περισσότεροι δεν διαμαρτυρονται πλέον μονο για τις ωρες κοινης ησυχίας. Η νέα μοδα θέλει να υπάρχει ησυχία καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρα. Δε ξέρω βέβαια πως ειναι δυνατον να υπάρχει ησυχία σε μια μεγαλούπολη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις