monoxromos Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Τον τελευταίο καιρό ,εδώ και καμιά 20αριά ημέρες όποιον υπολογιστή ανοίξω στην δουλειά σταθερό ή laptop αλλά και το προσωπικό μου laptop στο σπίτι, σε οποιαδήποτε σελίδα, πετάγονται κάτι μαύρα παραλληλόγραμμα που μετακινούνται διαρκώς και φυσικά εμποδίζουν την ανάγνωση της σελίδας. Δείτε δυο χαρακτηριστικές φωτογραφίες μήπως και βρω καμιά λύση Ευχαριστώ
klimac Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) javascript malware. Το πιο γρήγορο βήμα είναι να απενεργοποιήσεις όλα τα extensions που έχεις. Μετά ενεργοποιήσέ τα ένα ένα, για να δεις πιο είναι το τυχερό. Επόμενο, γρήγορο βήμα: reinstall τον broswer σου. Τέλος, αν δεν λυθεί κάνε σάρωση για ιό. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από klimac typo
monoxromos Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δηλαδη ιος σε όλους τους υπολογιστες; Ας πουμε του σπιτιού δεν συνδεεται με τους υπολογιστες του γραφείου... Ως broswer εχω τον chrome...
georgerov Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 21 λεπτά πριν, monoxromos είπε Δηλαδη ιος σε όλους τους υπολογιστες; Ας πουμε του σπιτιού δεν συνδεεται με τους υπολογιστες του γραφείου... Ως broswer εχω τον chrome... Αν στον chrome χρησιμοποιείς το google account σου, κάνει συγχρονισμό τα πάντα ακόμα και τα extenions, κατά συνέπεια αν είναι κάποιο extension που το κάνει αυτό μεταφέρεται σε όλους τους υπολογιστές που έχεις το google account σου.
spectaculator Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Κάνε ένα scan με το Malwarebytes. Αν δεν βρει τίποτα, δοκίμασε για πλάκα έναν διαφορετικό browser, ας πούμε τον ffox. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα, ξήλωσε τον chrome, καθάρισε τα πάντα από αυτόν και βάλτον ξανά χωρίς τα extensions. Ποια extensions έχεις; ψάξε να δεις αν κάποιο από αυτά είναι κακόβουλο.
monoxromos Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μάλλον αυτο που γράφει ο georgerov είναι ,θα το ψάξω και θα ενημερώσω .
great Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Έχεις adblock? Δεν είναι malware, λογικά έχουν εξελιχθεί κάποιες σελίδες και μάλλον το adblock προσπαθεί να κρύψει διαφημίσεις ή δεν μπορεί να κάνει καλά render τις σελίδες. Δεν το κάνει σε όλες τις σελίδες και όχι πάντα.
monoxromos Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Α ναι μήπως ειναι αυτό γιατί έναι αλήθεια ότι σε ολα έχω βάλει adblock.Θα δοκιμάσω να το απενεργοποιήσω μόλις ξαναδω αυτά τα μαύρα...
thleorasakias Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 απο το adblock ειναι το κανει και σε μενα σε ορισμενες σελιδες σπανια δηλαδη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα