therock Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 ΜΑς εχουν πρηξει με αυτο. Ολο μου ρχονται στο μειλ ειδοποιησεις. Πρεπει να αποδεχτω κατι, η και η αγνοηση του αποτελει σιωπηρο αποδοχη. Ακομα και Facebook social media, παντου ερχονται
NikosKallithea Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 ..και σε μενα το ιδιο, αλλα νομίζω αυτή τη φορά είναι διαφορετικό, πρέπει να κάνεις αποδοχή αλλιώς θα χασουμε τα ενημερωτικά Παρόλα αυτά δεν κάνω τίποτα, τα σβήνω
patrickdrd Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 τα ιδια κι εδω και τα ιδια διαβαζω και σε αλλους, αστα να πανε, οπως το πες, πρηξιμο, εγω αναλογα οτι πετυχω το παταω, μερικα τα χανω, αλλα νταξει μωρε, αμα χρειαστει κατι και ειναι τοσο σημαντικο θα το καταλαβουμε επειδη θα μας λειψει, τα περισσοτερα ειναι αχρηστα, οποτε και ignore να τα κανεις δεν θα χεις θεμα, μεχρι αυριο ειναι, πιστευω μετα να ησυχασουμε, ναι;
fingolfingr Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Βασικά μερικά σου λενε ότι αν θες να σε ενημερωνουν για προσφορές πρεπει να πείς το ΝΑΙ. Τέτοια εχω λαβει από public, forky, Aegean, beat και αλλα. Ειδικά του public σε εμενα είχε και ασχετο τιτλο. Κατι για gaming. Σε αλλες υπηρεσίες απλά σε ενημερωνουν. Και εφόσον συνεχίσεις να χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες τους δεχεσαι τους νεους όρους πχ Skroutz, Synology, spotify. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από fingolfingr
Socratis_g Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Το καλύτερο το εστειλε σήμερα η vodafone. θέλετε 5giga δώρο? Πατήστε εδώ. Μπαίνω μέσα, είχε με μεγάλα γράμματα "ΠΑΡΕ 5 ΓΙΓΑ ΔΩΡΟ" και καμιά 5-6 μικρά tabs όλα ανεργοποιημένα στο "ναι" για να σου στέλνουν newsletters, να σε παίρνουν τηλεφωνο κτλ. Τα εβαλα όλα off και μετά πήρα τα 5γίγα. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από Socratis_g 3 1
Hapatingo Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Θα ζητήσουν παράταση γιατί πολλά κράτη μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα δηλώνουν ανέτοιμες. Λογικό με τα απαρχαιωμένα ελληνικά κυβερνητικά site που τα άφησαν στην μοίρα τους.
NikosKallithea Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι πρέπει να πατήσεις αποδοχή, ενώ τις προηγούμενες φορές απλά δεν έδινες σημασία και συνεχιζόταν το πανυγήρι, ή η υποχρέωση σου ήταν να πεις όχι για να το τελειώσεις. Μάλλον πρέπει να έπαιξαν δικαστήρια και αποζημιώσεις σε αυτή την υπόθεση.
therock Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 17 ώρες πριν, Socratis_g είπε Το καλύτερο το εστειλε σήμερα η vodafone. θέλετε 5giga δώρο? Πατήστε εδώ. Μπαίνω μέσα, είχε με μεγάλα γράμματα "ΠΑΡΕ 5 ΓΙΓΑ ΔΩΡΟ" και καμιά 5-6 μικρά tabs όλα ανεργοποιημένα στο "ναι" για να σου στέλνουν newsletters, να σε παίρνουν τηλεφωνο κτλ. Τα εβαλα όλα off και μετά πήρα τα 5γίγα. Αρχοντας. Τουλαχιστον αυτοι δωσαν κατι σε σχεση με ολους που προσφερουν μονο σπαμ 1
Socratis_g Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, therock είπε Αρχοντας. Τουλαχιστον αυτοι δωσαν κατι σε σχεση με ολους που προσφερουν μονο σπαμ Απλά πήγαν να το κάνουν λίγο πούστ*κα. Γιατί πολοί θα πάρουν το "δώρο" χωρίς να διαβάσουν τα ψιλά... Επεξ/σία 25 Μαΐου 2018 από Socratis_g
stelios18120 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Εμένα ήταν και σαν ευκαιρια να γίνει ξεσκαρταρισμα. Επειδή βαριομουν να κάνω unsubsrcibe από όλα αυτά που ήμουν,ότι έρθει στο mail μου πλεον και δεν το θελω,απλά το σβήνω και τελειωσε,δεν θα μου ξαναστείλουν 1
Avatar_GR Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 55 λεπτά πριν, Damachi είπε ΟΧΙ σε ολα ΝΑΙ στο ΌΧΙ σε όλα
NikosKallithea Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μου στέλνει και η Wind😝Είναι τα μόνα email που θέλω να εξαφανιστούν
gavros10 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Σας εχουν στειλει τραπεζες τετοια email? Μου ηρθε απο την alpha, φαινεται legit αλλα ζηταει να συμπληρωσω μια φορμα με ονοματεπωνυμο, ημερομηνια γεννησης και αλλα. Τι φαση;
Parasomnia Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 38 λεπτά πριν, gavros10 είπε Σας εχουν στειλει τραπεζες τετοια email? Μου ηρθε απο την alpha, φαινεται legit αλλα ζηταει να συμπληρωσω μια φορμα με ονοματεπωνυμο, ημερομηνια γεννησης και αλλα. Τι φαση; Εμένα μου ήρθε legit και είναι προσωποποιημένο δηλ. γράφει ονοματεπώνυμο στο email και με οδηγεί σε σελίδα που γράφει πάλι το όνομά μου (https://apps.alpha.gr/...... ) . Εκεί δεν μου ζητάει στοιχεία ταυτοποίησης, μόνο αποδοχή ή όχι. Δες πιο κάτω τα screenshots
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα