Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΜΑς εχουν πρηξει με αυτο. Ολο μου ρχονται στο μειλ ειδοποιησεις. Πρεπει να αποδεχτω κατι, η και η αγνοηση του αποτελει σιωπηρο αποδοχη. Ακομα και Facebook social media, παντου ερχονται

Δημοσ.

..και σε μενα το ιδιο, αλλα νομίζω αυτή τη φορά είναι διαφορετικό, πρέπει να κάνεις αποδοχή αλλιώς θα χασουμε τα ενημερωτικά

Παρόλα αυτά δεν κάνω τίποτα, τα σβήνω

Δημοσ.

τα ιδια κι εδω και τα ιδια διαβαζω και σε αλλους, αστα να πανε,

οπως το πες, πρηξιμο,

εγω αναλογα οτι πετυχω το παταω, μερικα τα χανω,

αλλα νταξει μωρε, αμα χρειαστει κατι και ειναι τοσο σημαντικο θα το καταλαβουμε επειδη θα μας λειψει,

τα περισσοτερα ειναι αχρηστα, οποτε και ignore να τα κανεις δεν θα χεις θεμα,

μεχρι αυριο ειναι, πιστευω μετα να ησυχασουμε, ναι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά μερικά σου λενε ότι αν θες να σε ενημερωνουν για προσφορές πρεπει να πείς το ΝΑΙ. Τέτοια εχω λαβει από public, forky, Aegean, beat και αλλα. Ειδικά του public σε εμενα είχε και ασχετο τιτλο. Κατι για gaming. Σε αλλες υπηρεσίες απλά σε ενημερωνουν. Και εφόσον συνεχίσεις να χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες τους δεχεσαι τους νεους όρους πχ Skroutz, Synology, spotify.

Επεξ/σία από fingolfingr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το καλύτερο το εστειλε σήμερα η vodafone.

θέλετε 5giga δώρο? Πατήστε εδώ.

Μπαίνω μέσα, είχε με μεγάλα γράμματα "ΠΑΡΕ 5 ΓΙΓΑ ΔΩΡΟ" και καμιά 5-6 μικρά tabs όλα ανεργοποιημένα στο "ναι" για να σου στέλνουν newsletters, να σε παίρνουν τηλεφωνο κτλ.

Τα εβαλα όλα off και μετά πήρα τα 5γίγα. 

Επεξ/σία από Socratis_g
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Θα ζητήσουν παράταση γιατί πολλά κράτη μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα δηλώνουν ανέτοιμες. Λογικό με τα απαρχαιωμένα ελληνικά κυβερνητικά site που τα άφησαν στην μοίρα τους. 

Δημοσ.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι πρέπει να πατήσεις αποδοχή,  ενώ τις προηγούμενες φορές απλά δεν έδινες σημασία και συνεχιζόταν το πανυγήρι, ή η υποχρέωση σου ήταν να πεις όχι για να το τελειώσεις.

Μάλλον πρέπει να έπαιξαν δικαστήρια και αποζημιώσεις σε αυτή την υπόθεση.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Socratis_g είπε

Το καλύτερο το εστειλε σήμερα η vodafone.

θέλετε 5giga δώρο? Πατήστε εδώ.

Μπαίνω μέσα, είχε με μεγάλα γράμματα "ΠΑΡΕ 5 ΓΙΓΑ ΔΩΡΟ" και καμιά 5-6 μικρά tabs όλα ανεργοποιημένα στο "ναι" για να σου στέλνουν newsletters, να σε παίρνουν τηλεφωνο κτλ.

Τα εβαλα όλα off και μετά πήρα τα 5γίγα. 

Αρχοντας. Τουλαχιστον αυτοι δωσαν κατι σε σχεση με ολους που προσφερουν μονο σπαμ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, therock είπε

Αρχοντας. Τουλαχιστον αυτοι δωσαν κατι σε σχεση με ολους που προσφερουν μονο σπαμ

Απλά πήγαν να το κάνουν λίγο πούστ*κα. Γιατί πολοί θα πάρουν το "δώρο" χωρίς να διαβάσουν τα ψιλά...

Επεξ/σία από Socratis_g
Δημοσ.

Εμένα ήταν και σαν ευκαιρια να γίνει ξεσκαρταρισμα.

Επειδή βαριομουν να κάνω unsubsrcibe από όλα αυτά που ήμουν,ότι έρθει στο mail μου πλεον και δεν το θελω,απλά το σβήνω και τελειωσε,δεν θα μου ξαναστείλουν :) ;)

• Like 1
Δημοσ.

Σας εχουν στειλει τραπεζες τετοια email? Μου ηρθε απο την alpha, φαινεται legit αλλα ζηταει να συμπληρωσω μια φορμα με ονοματεπωνυμο, ημερομηνια γεννησης και αλλα. Τι φαση;

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, gavros10 είπε

Σας εχουν στειλει τραπεζες τετοια email? Μου ηρθε απο την alpha, φαινεται legit αλλα ζηταει να συμπληρωσω μια φορμα με ονοματεπωνυμο, ημερομηνια γεννησης και αλλα. Τι φαση;

Εμένα μου ήρθε legit και είναι προσωποποιημένο δηλ. γράφει ονοματεπώνυμο στο email και με οδηγεί σε σελίδα που γράφει πάλι το όνομά μου  (https://apps.alpha.gr/...... ) . Εκεί δεν μου ζητάει στοιχεία ταυτοποίησης, μόνο αποδοχή ή όχι.

Δες πιο κάτω τα screenshots  

NN3CwrN.png  

JZtsVRu.png 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...