Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Just now, achilles_g_ said:

3 χρόνια έχω δύο συσκευές, με πολύ περισσότερη δύναμη. 

και τι να λέει; 

στο ξαναγράφω αν δεν αντιλήφθηκες.

ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΙΣ ΤΙΜΕΣ

1) China product (εγγύηση τρέχα γύρευε μέσω ali)

2) USA product και 3 χρόνια πανευρωπαϊκή εγγύηση με αγορά και από Ελλάδα.

δεν τίθεται καν θέμα τι θα προτιμήσεις.

• Like 1
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, greekfragma είπε

και τι να λέει; 

στο ξαναγράφω αν δεν αντιλήφθηκες.

ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΙΣ ΤΙΜΕΣ

1) China product (εγγύηση τρέχα γύρευε μέσω ali)

2) USA product και 3 χρόνια πανευρωπαϊκή εγγύηση με αγορά και από Ελλάδα.

δεν τίθεται καν θέμα τι θα προτιμήσεις.

Για τις τιμές απάντησα. 

Noco designed usa, made in Vietnam???

Επεξ/σία από achilles_g_
  • Confused 2
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
On 25/02/2025 at 14:10, achilles_g_ said:

Για τις τιμές απάντησα. 

Noco designed usa, made in Vietnam???

για να φέρουμε ξανά λίγο το θέμα των φορτιστών στην επιφάνεια. Noco vs the world.

Δημοσ.
Στις 24/2/2025 στις 5:53 ΜΜ, greekfragma είπε

Αν κάποιος ψάχνει φορτιστή συντηρητή μπαταρίας ας ξεχάσει την ξεπερασμένη πλέον μάρκα της Ctek και ας κοιτάξει σε Noco που τους πήραν το σκαλπ.

https://www.skroutz.gr/s/21860900/Noco-Genius5-Fortistis-Syntiritis-Mpatarias-Aytokinitou-6-12V.html

και ο αντίστοιχος booster εκκινητής (ΟΧΙ φορτιστής)

https://www.skroutz.gr/s/8640764/Noco-GB20-Boost-Sport-Foritos-Ekkinitis-Mpatarias-Aytokinitou-500A-me-Fako-Power-Bank-USB-12V.html

Αρχές Ιούνη πέτυχα το 

NOCO Genius5EU 5A Car Battery Charger 6V & 12V Portable Smart Trickle -FPL -CP https://www.ebay.co.uk/itm/226764771379 £40  με τα μεταφορικά για Αγγλία.Με ευρωπαικό φις,για αυτό φαντάζομαι η μισή τιμή .

Δεν τον έχω δοκιμάσει ακόμα ,όταν πάω Ελλάδα θα το κάνω.Επίσης έχω πάρει καλώδια που θα μένουν μονιμα στις μπαταρίες των αυτοκινήτων μου.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πάντως μου κάνει εντύπωση ότι κανένας δεν πρότεινε σαν λύση τους ηλιακούς φορτιστές - συντηρητές μπαταρίας. Εγώ έχω τοποθετήσει σε φορτηγό και λεωφορείο (δύο μπαταρίες 12+12=24V) που κινούνται λίγες μέρες τον χρόνο και σχεδόν 4 χρόνια τώρα δεν με έχουν απασχολήσει οι μπαταρίες. Μόνιμη εγκατάσταση στην οροφή των οχημάτων και τέλος όλα τα προβλήματα. Βέβαια σε αυτοκίνητα υπάρχουν λύσεις που δεν χρειάζονται μόνιμη εγκατάσταση. Γίνεται με κροκοδειλάκια ή και στον αναπτήρα του αυτοκινήτου. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Αχιλλέας Γ είπε

Πάντως μου κάνει εντύπωση ότι κανένας δεν πρότεινε σαν λύση τους ηλιακούς φορτιστές - συντηρητές μπαταρίας. Εγώ έχω τοποθετήσει σε φορτηγό και λεωφορείο (δύο μπαταρίες 12+12=24V) που κινούνται λίγες μέρες τον χρόνο και σχεδόν 4 χρόνια τώρα δεν με έχουν απασχολήσει οι μπαταρίες. Μόνιμη εγκατάσταση στην οροφή των οχημάτων και τέλος όλα τα προβλήματα. Βέβαια σε αυτοκίνητα υπάρχουν λύσεις που δεν χρειάζονται μόνιμη εγκατάσταση. Γίνεται με κροκοδειλάκια ή και στον αναπτήρα του αυτοκινήτου. 

Καλή λύση αλλά αν έχουμε τα αμάξια μας σε πάρκινγκ,προφυλαγμένα απο ήλιο και βροχή δεν βολευει.

Δημοσ.
Στις 14/7/2025 στις 4:18 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

NOCO Genius5EU 5A Car Battery Charger 6V & 12V Portable Smart Trickle -FPL -CP https://www.ebay.co.uk/itm/226764771379 £40  με τα μεταφορικά για Αγγλία.Με ευρωπαικό φις,για αυτό φαντάζομαι η μισή τιμή .

Δεν τον έχω δοκιμάσει ακόμα ,όταν πάω Ελλάδα θα το κάνω.Επίσης έχω πάρει καλώδια που θα μένουν μονιμα στις μπαταρίες των αυτοκινήτων μου.

Στον συγκεκριμένο NOCO τα καλώδια ξεβιδώνουν από τα κροκοδειλάκια και βιδώνουν απευθείας στους πόλους της μπαταρίας, μένουν μόνιμα επάνω και απλά κουμπώνεις την φύσα όποτε θες να φορτίσεις, δεν χρειάζεται να πάρεις έξτρα.

Πολύ καλή τιμή πάντως.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dpolal είπε

Στον συγκεκριμένο NOCO τα καλώδια ξεβιδώνουν από τα κροκοδειλάκια και βιδώνουν απευθείας στους πόλους της μπαταρίας, μένουν μόνιμα επάνω και απλά κουμπώνεις την φύσα όποτε θες να φορτίσεις, δεν χρειάζεται να πάρεις έξτρα.

Πολύ καλή τιμή πάντως.

Το ξέρω αλλά έχω δύο αυτοκίνητα,και δύο  μπαταρίες στην αποθήκη,οπότε εχω τα μόνιμα καλώδια πάνω στα αμάξια και τα κροκ για τις μπαταρίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...