greekfragma Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Just now, achilles_g_ said: 3 χρόνια έχω δύο συσκευές, με πολύ περισσότερη δύναμη. και τι να λέει; στο ξαναγράφω αν δεν αντιλήφθηκες. ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΙΣ ΤΙΜΕΣ 1) China product (εγγύηση τρέχα γύρευε μέσω ali) 2) USA product και 3 χρόνια πανευρωπαϊκή εγγύηση με αγορά και από Ελλάδα. δεν τίθεται καν θέμα τι θα προτιμήσεις. 1
achilles_g_ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, greekfragma είπε και τι να λέει; στο ξαναγράφω αν δεν αντιλήφθηκες. ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΙΣ ΤΙΜΕΣ 1) China product (εγγύηση τρέχα γύρευε μέσω ali) 2) USA product και 3 χρόνια πανευρωπαϊκή εγγύηση με αγορά και από Ελλάδα. δεν τίθεται καν θέμα τι θα προτιμήσεις. Για τις τιμές απάντησα. Noco designed usa, made in Vietnam??? Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου από achilles_g_ 2
greekfragma Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου On 25/02/2025 at 14:10, achilles_g_ said: Για τις τιμές απάντησα. Noco designed usa, made in Vietnam??? για να φέρουμε ξανά λίγο το θέμα των φορτιστών στην επιφάνεια. Noco vs the world.
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου Στις 24/2/2025 στις 5:53 ΜΜ, greekfragma είπε Αν κάποιος ψάχνει φορτιστή συντηρητή μπαταρίας ας ξεχάσει την ξεπερασμένη πλέον μάρκα της Ctek και ας κοιτάξει σε Noco που τους πήραν το σκαλπ. https://www.skroutz.gr/s/21860900/Noco-Genius5-Fortistis-Syntiritis-Mpatarias-Aytokinitou-6-12V.html και ο αντίστοιχος booster εκκινητής (ΟΧΙ φορτιστής) https://www.skroutz.gr/s/8640764/Noco-GB20-Boost-Sport-Foritos-Ekkinitis-Mpatarias-Aytokinitou-500A-me-Fako-Power-Bank-USB-12V.html Αρχές Ιούνη πέτυχα το NOCO Genius5EU 5A Car Battery Charger 6V & 12V Portable Smart Trickle -FPL -CP https://www.ebay.co.uk/itm/226764771379 £40 με τα μεταφορικά για Αγγλία.Με ευρωπαικό φις,για αυτό φαντάζομαι η μισή τιμή . Δεν τον έχω δοκιμάσει ακόμα ,όταν πάω Ελλάδα θα το κάνω.Επίσης έχω πάρει καλώδια που θα μένουν μονιμα στις μπαταρίες των αυτοκινήτων μου. 1
Αχιλλέας Γ Δημοσ. 16 Αυγούστου Δημοσ. 16 Αυγούστου Πάντως μου κάνει εντύπωση ότι κανένας δεν πρότεινε σαν λύση τους ηλιακούς φορτιστές - συντηρητές μπαταρίας. Εγώ έχω τοποθετήσει σε φορτηγό και λεωφορείο (δύο μπαταρίες 12+12=24V) που κινούνται λίγες μέρες τον χρόνο και σχεδόν 4 χρόνια τώρα δεν με έχουν απασχολήσει οι μπαταρίες. Μόνιμη εγκατάσταση στην οροφή των οχημάτων και τέλος όλα τα προβλήματα. Βέβαια σε αυτοκίνητα υπάρχουν λύσεις που δεν χρειάζονται μόνιμη εγκατάσταση. Γίνεται με κροκοδειλάκια ή και στον αναπτήρα του αυτοκινήτου.
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου 6 ώρες πριν, Αχιλλέας Γ είπε Πάντως μου κάνει εντύπωση ότι κανένας δεν πρότεινε σαν λύση τους ηλιακούς φορτιστές - συντηρητές μπαταρίας. Εγώ έχω τοποθετήσει σε φορτηγό και λεωφορείο (δύο μπαταρίες 12+12=24V) που κινούνται λίγες μέρες τον χρόνο και σχεδόν 4 χρόνια τώρα δεν με έχουν απασχολήσει οι μπαταρίες. Μόνιμη εγκατάσταση στην οροφή των οχημάτων και τέλος όλα τα προβλήματα. Βέβαια σε αυτοκίνητα υπάρχουν λύσεις που δεν χρειάζονται μόνιμη εγκατάσταση. Γίνεται με κροκοδειλάκια ή και στον αναπτήρα του αυτοκινήτου. Καλή λύση αλλά αν έχουμε τα αμάξια μας σε πάρκινγκ,προφυλαγμένα απο ήλιο και βροχή δεν βολευει.
Αχιλλέας Γ Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Καλή λύση αλλά αν έχουμε τα αμάξια μας σε πάρκινγκ,προφυλαγμένα απο ήλιο και βροχή δεν βολευει. Σωστό και αυτό... 1
salss Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου Ουτε noco ουτε μοκο... μακράν αξιόπιστοι εχουν αποδειχθεί οι tecmate/optimate. ότι καλύτερο εχω δει σε προγράμματα φόρτισης https://optimate1.com/prod/chargers/?filters=power[100-240vac-type-c-eu]region[ca-ca]product_cat[chargers]&wcmlc=EUR 1
dpolal Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου Στις 14/7/2025 στις 4:18 ΜΜ, Ukforthemoment είπε NOCO Genius5EU 5A Car Battery Charger 6V & 12V Portable Smart Trickle -FPL -CP https://www.ebay.co.uk/itm/226764771379 £40 με τα μεταφορικά για Αγγλία.Με ευρωπαικό φις,για αυτό φαντάζομαι η μισή τιμή . Δεν τον έχω δοκιμάσει ακόμα ,όταν πάω Ελλάδα θα το κάνω.Επίσης έχω πάρει καλώδια που θα μένουν μονιμα στις μπαταρίες των αυτοκινήτων μου. Στον συγκεκριμένο NOCO τα καλώδια ξεβιδώνουν από τα κροκοδειλάκια και βιδώνουν απευθείας στους πόλους της μπαταρίας, μένουν μόνιμα επάνω και απλά κουμπώνεις την φύσα όποτε θες να φορτίσεις, δεν χρειάζεται να πάρεις έξτρα. Πολύ καλή τιμή πάντως. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου 7 λεπτά πριν, dpolal είπε Στον συγκεκριμένο NOCO τα καλώδια ξεβιδώνουν από τα κροκοδειλάκια και βιδώνουν απευθείας στους πόλους της μπαταρίας, μένουν μόνιμα επάνω και απλά κουμπώνεις την φύσα όποτε θες να φορτίσεις, δεν χρειάζεται να πάρεις έξτρα. Πολύ καλή τιμή πάντως. Το ξέρω αλλά έχω δύο αυτοκίνητα,και δύο μπαταρίες στην αποθήκη,οπότε εχω τα μόνιμα καλώδια πάνω στα αμάξια και τα κροκ για τις μπαταρίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα