Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, Predatorkill είπε

Απαντησα βασει αυτων που λεει το αρθρο. Αν οντως ειναι ετσι τοτε οι πολιτικη της apple ειναι ξεκαθαρη και αν θελει να υπαρχει στο store πρεπει να αφαιρεσει τις steam αγορες.

Και για να τελειωνει η κουβεντα εδω:

https://appleinsider.com/articles/18/05/26/apples-phil-schiller-confirms-steam-link-ios-app-failed-to-meet-app-store-guidelines

Πραγματικά δεν ξέρω τι καταλαβαίνετε μερικοί όταν διαβάζετε ένα κείμενο.

Το έχω γράψει ήδη δυο φορές, καθώς και ο panther και ο Malthador καθώς και άλλοι.

Το steam Link  ΔΕΝ ΕΧΕΙ STORE ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ

Επεξ/σία από mike299
  • Like 1
  • Thanks 3
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, mike299 είπε

Το έχω γράψει ήδη δυο φορές, καθώς και ο panther και ο Malthador καθώς και άλλοι.

Εχεις δικιο, αλλα αυτο που λενε ειναι οτι, ασχετα εαν αγοραζεις λη οχι παιχνιδια απο εκει, σου επιτρεπει να παιξεις παιχνιδια αγορασμενα απο αλλου. Αρα σου λεει (η Apple) οτι αφου δε μπορουν να παιξουν παιχνιδια απο αλλου (με οποιδηποτε τροπο) τοτε θα αναγκαζονται να παιζουν (αγοραζουν) τα δικα μας απο το store.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, panoc said:

Εχεις δικιο, αλλα αυτο που λενε ειναι οτι, ασχετα εαν αγοραζεις λη οχι παιχνιδια απο εκει, σου επιτρεπει να παιξεις παιχνιδια αγορασμενα απο αλλου. Αρα σου λεει (η Apple) οτι αφου δε μπορουν να παιξουν παιχνιδια απο αλλου (με οποιδηποτε τροπο) τοτε θα αναγκαζονται να παιζουν (αγοραζουν) τα δικα μας απο το store.

Σωστό. 

Άρα δεν θα έπρεπε να υπάρχουν apps για Netflix, Hulu κλπ στο App Store, για να σε εξαναγκάζει να αγοράζεις ταινίες και σειρές απευθείας από το iTunes, έτσι; 

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Malthador είπε

Σωστό. 

Άρα δεν θα έπρεπε να υπάρχουν apps για Netflix, Hulu κλπ στο App Store, για να σε εξαναγκάζει να αγοράζεις ταινίες και σειρές απευθείας από το iTunes, έτσι; 

Πολυ σωστα, αλλα εγω προσωπικα δε ψαχνω λογικη σε αυτη τη εταιρια, οχι απο τοτε που μας αφησε ο Jobs.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Malthador είπε

Μα με την ίδια αιτιολογία γιατί δεν αφαιρούν το Netflix, το Hulu, το Spotify κλπ.

Παίρνουν λεφτά από τις συνδρομές σε αυτά;

Στο Netflix ναι αν το κανείς να πληρώνεις μέσα από το λογαριασμό iTunes. Στα αλλά δυο δεν ξέρω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, panoc είπε

Πιθανών να είναι αυτός ο λόγος. Το θεωρώ κοντοφαλμο και μισαλλοδοξο αλλά επιχειρηματικά έχει λογική. Βέβαια πρακτικά δεν παραβιάζει κανένα κανόνα τότε το steam, ενω όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, τοτε θα έπρεπε να α) απαγορεύσει όλα τα remote desktop app καθότι με την ίδια λογική μπορούν να χρησιμοποιούν για αντίστοιχες χρήσεις και β) όλα τα streaming app όπως Netflix, spotify αφού πρόκειται για ανταγωνιστικά stores και μπορείς να αγοράσεις τα προϊόντα τους εκτός app store(web browser πχ)

Πάντως οι απαντήσεις μου σχετικά με το steam store στοχεύουν αυτούς που πιστεύουν ότι παραβίασε η valve τους in app όρους της Apple  και να αφαίρεσει το store της, κατι που δεν ισχύει γιατί δεν έχει store μέσα στην εφαρμογή εξ αρχής

Επεξ/σία από mike299
Επισκέπτης
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, panoc είπε

Πολυ σωστα, αλλα εγω προσωπικα δε ψαχνω λογικη σε αυτη τη εταιρια, οχι απο τοτε που μας αφησε ο Jobs.

Δηλαδη βρηκες λογικη οταν σ λεγε πως το κρατας λαθος? :lol:

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

Δηλαδη βρηκες λογικη οταν σ λεγε πως το κρατας λαθος? :lol:

Για επιχειρηματικη λογικη μιλουσα 😛 Το μαρκετινγκ ετσι κι αλλιως παντα απευθυνοταν σε αλλο επιπεδο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mike299 είπε

Εχεις δει το app? Ο Phil λεει μαλακιες στο reddit δλδ στο λινκ που παρεθεσα; Το οτι δεν κατεβαζει στο android δε σημαινει οτι δεν κατεβαζει στο ios.

• Super Moderators
Δημοσ.

Απ' ότι φαίνεται, οι υπεύθυνοι του App Store έκαναν δύο φορές λάθος: α) αφαίρεσαν ένα app από το App Store αφού πρώτα το είχαν εγκρίνει και β) απέρριψαν ένα app που δεν κάνει τίποτε άλλο από το να αναμεταδίδει παιχνίδια από τον υπολογιστή του κατόχου του - δεν έχει store, δεν μπορείς να αγοράσεις, δεν τίθεται θέμα αποφυγής του in-app policy της Apple. 

Λάθος κίνηση από όλες τις απόψεις. 

• Like 3
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Predatorkill said:

Εχεις δει το app? Ο Phil λεει μαλακιες στο reddit δλδ στο λινκ που παρεθεσα; Το οτι δεν κατεβαζει στο android δε σημαινει οτι δεν κατεβαζει στο ios.

Συνεχίζετε να μην κατανοείτε τι ακριβώς κάνει το Steam Link app και εκφράζετε αβάσιμες απόψεις. 

Ας πούμε ότι τρέχω το Shadow of Mordor στο iPhone μου μέσω του Steam Link app. Τι ακριβώς πιστεύεις ότι κατεβάζει; Κάνει install ας πούμε το game στο κινητό; 

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Συνεχίζετε να μην κατανοείτε το ακριβώς κάνει το Steam Link app και εκφράζετε αβάσιμες απόψεις. 

Ας πούμε ότι τρέχω το Shadow of Mordor στο iPhone μου μέσω του Steam Link app. Τι ακριβώς πιστεύεις ότι κατεβάζει; Κάνει install ας πούμε στο κινητό; 

Μια χαρα κατανοουμε τι κανει, στο android. Στο ios δε ξερουμε.

Επεξ/σία από Predatorkill
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Malthador είπε

Όσοι λέτε ότι η εφαρμογή έχει in-app αγορές είναι προφανές ότι δεν έχετε κατανοήσει τι είναι και τι κάνει. 

Επίσης εάν νομίζετε ότι τρέχει games άλλης εταιρείας στο iPhone σας, δεν το κάνει, καμία σχέση. Τα games τρέχουν στο pc και steamάρονται στο iPhone. Για να θεωρήσει κάποιος οτι το Steam στο pc ανταγωνιζεται την Apple στο App Store της πρέπει να είναι τουλάχιστον σχιζοφρενής. 

Καλά τα λες φίλε μου αλλά απ'ότι φαίνεται το διαβόητο reality distortion field ζει και βασιλεύει . 

Mε την ευκαιρία, ας έκανε πχ η google στο οικοσύστημα ios αυτό που έκανε στην amazon με το youtube, και θα βλεπες την μηλοφρουρά "τί-σας-τσούζει-δικη-της-πλατφορμα-ο,τι-θέλει-κανει" να ουρλιάζει από τις ταράτσες... 😂

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, xrhstoskzn είπε

Καλά τα λες φίλε μου αλλά απ'ότι φαίνεται το διαβόητο reality distortion field ζει και βασιλεύει . 

Μαλλον εσυ ζεις σε αλλη πραγματικοτητα. Το να ΞΕΡΕΙΣ οτι η εφαρμογη που φτιαχνεις ΔΕΝ τηρει την πολιτικη και η αποδοχη ενος «συμβολαιου» οταν αγοραζεις dev account απο την apple γραφει ξεκαθαρα τα guidelines (οχι παντα για ολους, αλλα για κολοσσους με νομικο τμημα σιγουρα ειναι ξεκαθαρο) τοτε τι σου φταιει η apple ρε παιχτη (valve). Ελα ομως που εχουν μεγαλη βαση χρηστων και πιστευουν οτι θα πιεσουν την apple, ενω η apple δεν εχει ενδωσει ποτε σε τετοιες εκβιαστικες καταστασεις.

Και οσο για το περασε στην αρχη και μετα την εκοψαν, εδω ρε παιδες εφαρμογη μου που τρεχει 1 χρονο (χωρις ενδιαμμεσα updates) στο app store την απερριψαν για ενα bug fix σε προσφατο release επειδη μαλλον την ειδε καποιος αλλος απο τον/τους αρχικους reviewers. Το ιδιο και στη google οπου εκει παιζει να φας πορτα απο AI Bot και οχι απο ανθρωπο επειδη η ονομασια ή το app icon πχ περιεχει trademark/elements απο μια εταιρεια στην ακρη της γης! Αρχικα μας φαινονται ακυρα, αλλα τοτε τρεχουμε να διαβασουμε τη πολιτικη να δουμε που καναμε τη μαλακια!

Αν η valve εχει δικιο και πιστευει οτι η apple καταχραζεται τη θεση της και καταπατωντας τα δικα της guidelines ριχνει ακυρο στην εφαρμογη, ας τους πατησει μια μηνυση!

Επεξ/σία από Predatorkill

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...