Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,

Πριν κανα δυο μηνες πούλησα εξ αποστασεως ενα παιχνιδι.Το παιδι το παρελαβε μετα απο 2 μερες αφοτου το εστηλα με τα ΕΛΤΑ και μου λεει "ευχαριστω πολυ ολοκληρωσε την αγγελια ωστε να σου βαλω αξιολογηση".

Του βαζω αξιολογηση και απο τοτε με εχει γραψει κανονικοτατα, του εστηλα 2-3 μηνυματα αλλα τιποτα.Δεν μου εβαλε την αξιλογηση.

Τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις;

Επεξ/σία από DTsuras
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτό που έκανε δεν είναι σωστό, αλλά δεν βρίσκω και σωστό ν' αλλάξεις την αξιολόγησή σου (χωρίς να ξέρω εάν γίνεται), απ' τη στιγμή που η συναλλαγή έγινε κανονικά κι απροβλημάτιστα. Ναι, κρίμα που έχασες μια θετική...

Πες απλά ότι έπεσες σε μαλάκα και προχώρα.

Δημοσ.

Η αξιολογηση μπαινει επειδη εμεινες ευχαριστημενος απο την πωληση και οχι με την προοπτικη οτι θα σου αφησει 100% αξιολογηση

• Like 3
Δημοσ.

Κ σ εμενα εχει τυχει.. Πηρε τν αξιολογηση κ μετα εξαφανιστηκε.. 

Δεν εσκασα κιολας.. Μερικοι εχουν προβλημα, δεν μπορουν να κανουν "καλες"  πραξεις στη ζωη τους! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι οτι πέρασαν 3-4 και ο άνθρωπος απλά δεν βρήκε ώρα να αφήσει μια αξιολόγηση.

Πέρασε ένας ολόκληρος μήνας.

Τέλος πάντων απο τι φαίνεται δεν θα βγεί ακρή οπότε το αφήνω.

Σας ευχαριστώ!

Επεξ/σία από DTsuras
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Penthesilea είπε

Αυτό που έκανε δεν είναι σωστό, αλλά δεν βρίσκω και σωστό ν' αλλάξεις την αξιολόγησή σου (χωρίς να ξέρω εάν γίνεται), απ' τη στιγμή που η συναλλαγή έγινε κανονικά κι απροβλημάτιστα. Ναι, κρίμα που έχασες μια θετική...

Πες απλά ότι έπεσες σε μαλάκα και προχώρα.

μα πως εκφραζεσε ετσι τσ τσ γραψε οτι επεσε σε παρτακια by the way... 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Απλως περιμενει να περασει ενας χρονος, να δει οτι το παιχνιδι δουλευει απροβληματιστα, και μετα θα σου κανει αξιολογηση, στην καλυτερη.. ουδετερη. 

Δημοσ.

Κοντά στις 5-6 φορές μου έχει τύχει.

Ρίχνω μια ωραία θετική αξιολόγηση και ο άλλος τίποτα, εξαφανίζεται...τι μηνύματα να στείλεις τίποτα...

Τραγικά άτομα απλά.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
4 ώρες πριν, piratis79 είπε

Να ρωτήσω κάτι πώς αφήνω αξιολόγηση

Για ν' αφήσεις αξιολόγηση, θα πρέπει πρώτα ο πωλητής να σ' επιλέξει ως κείνο το μέλος με το οποίο πραγματοποιήθηκε η συναλλαγή. Όταν ολοκληρώσει την αγγελία, επιλέγοντάς σε, τότε θα σου εμφανιστεί κι η επιλογή τής αξιολόγησης. Πατώντας στην επιλογή "Αφήστε αξιολόγηση", μπορείς να τη πραγματοποιήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...