Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρες!

Επειδή επείγομαι λόγω λήξης του υπάρχοντος συμβολαίου μου με την Wind

θα ήθελα όποιος γνωρίζει να με ενημερώσει γαι το αν αξίζει η μετάβαση απο 24αρα ADSL σε 30αρα VDSL

με δεδομένο το ότι με την 24αρα το ρούτερ μου κλειδώνει στα 12Mbps.

Η Wind δεν μπορεί να μου παρέχει VDSL, οπότε κοίταξα στην Vodafone που μπορεί να μου παρέχει

όπως αναφέρεται στην σελίδα της 30Mbps...

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bill2015 είπε

έκανες έλενχο διαθεσιμότητας; 

Ναι, αναφέρει διαθεσιμότητα στα 30 αλλά όχι στα 50Mbps...!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, bill2015 είπε

αχα είδες και στον οτε ;

Απο το αστικό κέντρο πόσο απέχεις ;

Στον ΟΤΕ μου δείχνει διαθεσιμότητα βάση διεύθυνσης, αλλά βάση τηλεφωνικού αριθμού όχι...😕

Με έχουν σε αναμονή αυτή την στιγμή στο τσατ ώστε να ζητήσω διευκρίνηση

Επεξ/σία από newmail115
Επισκέπτης
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, newmail115 είπε

Στον ΟΤΕ μου δείχνει διαθεσιμότητα βάση διεύθυνσης, αλλά βάση τηλεφωνικού αριθμού όχι...😕

Με έχουν σε αναμονή αυτή την στιγμή στο τσατ ώστε να ζητήσω διευκρίνηση

σε οποιαδηποτε περιπτωση να εισαι σιγουρος απου που θα συνδεθεις μην μεινεις στο αν και ποτε,οπως εγω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις τώρα μου απάντησαν και απο τον ΟΤΕ το εξής...

"Με βαση τον ελεγχο που πραγματοποιησα υπάρχει εφικτότητα για fiberspeed εως 50mbps"

Άρα παίζει και οπτική ίνα

Επεξ/σία από newmail115
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, divo είπε

εσενα για τι ταχυτητα σε ενδιαφερει? σε ποια περιοχη εισαι? 

Εγώ είπα να παω σε 30άρα αν αξίζει την διαφορά απο την 24αρα αλλιώς θα κάτσω στα αυγά μου

γιατί ακόμα και τα 5-6 ευρώ διαφορά τον μήνα μου είναι χρήσιμα.

Γι αυτό αναρωτήθηκα γιατί η διαφορά μου δεν είναι απλα απο 24 εως τα 30

αλλά απο τα 12 που κλειδώνω αυτή την στιγμή εως το πόσο παραπάνω θα κερδίσω με την 30άρα.

Στον Άγιο Δημήτριο είμαι

Δημοσ.
1 ώρα πριν, newmail115 είπε

Μόλις τώρα μου απάντησαν και απο τον ΟΤΕ το εξής...

"Με βαση τον ελεγχο που πραγματοποιησα υπάρχει εφικτότητα για fiberspeed εως 50mbps"

Άρα παίζει και οπτική ίνα

Κι εμένα έτσι μου είχαν πει και προχώρησα την αίτηση και όταν ενδιαφέρθηκα να ρωτήσω γιατί καθυστερούμε τόσο μου είπαν ότι τελικά δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στη γραμμή μου.
Σε γραμμή που ήταν ήδη στον ΟΤΕ.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, newmail115 είπε

Εγώ είπα να παω σε 30άρα αν αξίζει την διαφορά απο την 24αρα αλλιώς θα κάτσω στα αυγά μου

γιατί ακόμα και τα 5-6 ευρώ διαφορά τον μήνα μου είναι χρήσιμα.

Γι αυτό αναρωτήθηκα γιατί η διαφορά μου δεν είναι απλα απο 24 εως τα 30

αλλά απο τα 12 που κλειδώνω αυτή την στιγμή εως το πόσο παραπάνω θα κερδίσω με την 30άρα.

Στον Άγιο Δημήτριο είμαι

απο την στιγμη που η γραμμη σου ειναι διαθεσιμη για 30αρα σου εγγυωνται 30 down  3 up εγω αυτο ξερω, εμενα παντως απο την πολυ προσφατη εμπειρια μου με οτε ,πολυ ομιχλη πολυ καπνος αδερφε μου

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν ισχύει πάντα αυτό. Αν η σύνδεση είναι από καμπίνα, σαφώς λόγω μικρότερης απόστασης θα τα έχει σίγουρα, αλλά από αστικό κέντρο δεν υπάρχει καμία εγγύηση. Εξαρτάται από την απόσταση και την ποιότητα του χάλκινου δικτύου στην περιοχή και αυτό είναι κανόνας που ισχύει σε όλο τον γαλαξία (νόμοι της φυσικής βλέπεις).

Το πλεονέκτημα της 30άρας VDSL έναντι της 24άρας ADSL δεν είναι τόσο το Download, όσο το 3πλάσιο Upload. Βέβαια αν δεν σ' ενδιαφέρει η χρήση του, θέλει σκέψη η αναβάθμιση στο πακέτο αυτό.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

ναι αυτο δεν το τονισα,σε καθε περιπτωση πρεπει να ξερει απο που θα συνδεθει καμπινα η κεντρο και αν απο καμπινα που συγκεκριμενα αν βεβαια μπορουν να του γνωστοποιησουν αυτο,ωστε να ξερει τι του γινεται

Δημοσ.

Μην το δένεις κόμπο ότι σε ADSL θα τον γυρίσουν σε καμπίνα. Η αλήθεια είναι ότι ο τελευταία ο ΟΤΕ (μόνον αυτός) το εφαρμόζει όλο και περισσότερο σε πελάτες του και μόνο στις δικές του καμπίνες, αλλά και πάλι είναι η μεγάλη μειοψηφία σε σχέση με τον σύνολο τον ενεργών συνδέσεων που μπορούν να παίρνουν υπηρεσία από τις νέες καμπίνες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...