JiovanniGeorgeo Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Ρε παιδια, έχω ήδη ΕΘΝΙΚΗ και ALPHA.. Και θέλω να ανοίξω EUROBANK ουτως ώστε να μην πληρωνω τα 3€ κερατιατικα από την αμοιβή του νέου μου εργοδότη. ΕΑΝ θυμάμαι καλα , αυτο δεν γινοταν, γιατί από ένα σημείο κρίσης και μετά σταμάτησε ο κόσμος απλά να ανοίγει ό,τι θέλει. Τι χρειάζεται να κάνω;
AristidisZ Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Να πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις τι δικαιολογητικά χρειάζεται και να πας να ανοίξεις, πλέον έχει αρθεί ο περιορισμός για άνοιγμα λογαριασμών λόγω CC Υ.Γ. Χωρίς καμία διάθεση να θέλω να στην πω, γιατί ρε παιδιά ορισμένοι δυσκολεύετε την ζωή σας άνευ λόγου ; Παίζει να ανοίγουν 10-15 θέματα τη βδομάδα με ερωτήσεις για τράπεζες και λογαριασμούς Δηλαδή εμπιστεύεστε περισσότερο αυτό που θα πει ο Χ Υ Ζ μλκας σε ένα φόρουμ από αυτό που θα σας πει η ίδια η τράπεζα ; Επεξ/σία 30 Μαΐου 2018 από AristidisZ 3 1
logistoulis Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 28 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Ρε παιδια, έχω ήδη ΕΘΝΙΚΗ και ALPHA.. Και θέλω να ανοίξω EUROBANK ουτως ώστε να μην πληρωνω τα 3€ κερατιατικα από την αμοιβή του νέου μου εργοδότη. ΕΑΝ θυμάμαι καλα , αυτο δεν γινοταν, γιατί από ένα σημείο κρίσης και μετά σταμάτησε ο κόσμος απλά να ανοίγει ό,τι θέλει. Τι χρειάζεται να κάνω; ζήτα βεβαίωση από εργοδότη για να πας να ανοίξεις λογαριασμό μισθοδοσίας στη eurobank
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Κι όμως, όμως. Με βοηθήσατε και οι 2. Επίσης, δεν θυμόμουν πως αφορούσε το cc. ίσως έτρεχε ακόμα το θέμα, και επιζητούσα κάποια εναλλακτική.. Συγνώμη για το spam, αλλά βοηθάμε και αναζητήσεις google, insomnia search κτλπ Δεν είναι δα και τρύπα στο νερό.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Χθες δικο μου ατομο ανοιξε σε Alfabank τριτο λογαριασμο μισθοδοσίας χωρις κανενα πρόβλημα . Ειχε σε Eurobank και Εθνικη . Μονο ταυτοτητα , εκκαθαριστικο (αν δεν ειχε ηθελε χαρτι αποδοσης ΑΦΜ) και λογαριασμο ΔΕΚΟ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα