Προς το περιεχόμενο

Financial Aid και Coursera


Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στη παρέα.

Υπάρχει στο Coursera ένα πολύ καλό course πάνω στο Machine Learning από τον Andrew Ng. Θέλω να κάνω αίτηση για financial aid γιατί δε μπορώ να το πληρώνω και θέλω να το παρακολουθήσω. Το μάθημα ξεκίνησε 28 Μαΐου αλλά εγώ έχω εξεταστική τον Ιούνιο (σπουδάζω Πληροφορική), ωστόσο θέλω να το παρακολουθήσω. Για να κάνω την αίτηση, όμως, δεσμεύομαι ότι θα κάνω ότι μπορώ να το ολοκληρώσω. Η απορία μου είναι η εξής: Μπορώ να το προχωρήσω μέσα στο καλοκαίρι, μετά τον Ιούνιο; Ή πρέπει να προχωράω βδομάδα-προς-βδομάδα με τον ρυθμό του μαθήματος; Δε θα μπορώ να το παρακολουθώ παράλληλα με τις εξετάσεις και δε ξέρω πως λειτουργεί το σύστημα τους.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορείς αν θες να κάνεις audit το course. To οποίο σημαίνει δεν πληρώνεις τίποτα, το κάνεις στο δικό σου ρυθμό, αλλά δεν έχεις πρόσβαση σε βαθμολογούμενες ασκήσεις/projects παρά μόνο στο υλικό εκμάθησης και κάτι μικρά quiz.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Δε το ήξερα αυτό. Ίσως  με καλύψει, αν και θα προτιμούσα να κάνω τις ασκήσεις. Μήπως ξέρεις κάθε πότε επαναλαμβάνεται το course; Νομίζω είναι κάμποσες φορές τον χρόνο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...