Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

To ειδα στο twitter απο τον CZ και ξεχασα να το ποσταρω..Και ουσιαστικα λεει και αυτος αυτο που προτεινα τις προαλλες με καινουργιο εμαιλ για καθε ανταλλακτηριο.

4 λεπτά πριν, rallistas είπε

Τελειαααααα.............Μια σταθερη γενικα περιοδος....

Δεν μασαμε Σταυρο τα λεμε σε 2-5-10-20 χρονακια που λογικα θα εχει ανακαμψει η αγορα :P

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1
Δημοσ.

Βγαλτε τα κυαλια και δειτε μακριαααααααααα!

ΥΓ)Παω να ψωνισω 2 καρτες ακομα για το rig κι ο θεος βοηθος.Εδω αλλοι δινουν στις ασφαλιστικες 50 χιλιαρικα για να παρουν αλλα 15 σε 20 χρονια με τα επενδυτικα τους.... :P

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, rallistas είπε

Βγαλτε τα κυαλια και δειτε μακριαααααααααα!

ΥΓ)Παω να ψωνισω 2 καρτες ακομα για το rig κι ο θεος βοηθος.Εδω αλλοι δινουν στις ασφαλιστικες 50 χιλιαρικα για να παρουν αλλα 15 σε 20 χρονια με τα επενδυτικα τους.... :P

Καλα και αυτοι εχουν πολλοι πλακα η μανα μου δεν πληρωνε ποσα χρονια ιδιωτικη συνταξη που οταν τελικα αποφασισε να την σταματησει και να παρει πισω τα λεφτα της, μεχρι να τα παρει πισω της εβγαλαν το λαδι και αν δεν απατωμαι πηρε και λιγοτερα απο οσα εδωσε γιατι τα πηρε νωριτερα.

Ετσι ειναι επενδυσεις παιζεις το παιχνιδι μακροπροθεσμα και ελπιζεις για το καλυτερο αλλιως καλυτερα πηγαινε να παιξεις στοιχημα και ρουλετα.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα τα φώτα σας. Αποφάσισα να αρχίζω να χτίζω προοδευτικά θέση στο btc με ορίζοντα 2 χρόνια. Δε θα κάνω trading, απλά θα τα κρατήσω.

1.Επειδή είμαι στη διαδικασία να επιλέξω σχετικά ασφαλή πλατφόρμα για αγορά και διακράτηση btc, τί λέτε να επιλέξω μεταξύ των coinbase και binance; Τα κριτήριά μου είναι να είναι ασφαλής όσο γίνεται η διακράτηση των btc και προφανώς να είναι απροβλημάτιστη  η ρευστοποίησή τους από την πλατφόρμα και η κατάθεση σε visa Πειραιώς που έχω.

2.  Όταν κάνω την αγορά btc θα πρέπει να κάνω κάτι με την εφορία; Θα δουν ότι μετέφερα ποσό στην πλατφόρμα και ότι αγόρασα btc; Άρα θα πρέπει να τα δηλώσω και μόνο που θα τα έχω (εάν δεν έχω κάνει ρευστοποίηση);  

3. Όταν ρευστοποιήσω και μπούνε τα χρήματα στην Πειραιώς,  λογικά θα πρέπει να τα δηλώσω; 

Για τα 3 παραπάνω ερωτήματα έχετε εμπειρία απο Binance ή από Coinbase και ποιό από τα 2 προτείνετε;

Ευχαριστώ προκαταβολικά όλους τους φίλους!

Επεξ/σία από deismus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, deismus είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα τα φώτα σας. Αποφάσισα να αρχίζω να χτίζω προοδευτικά θέση στο btc με ορίζοντα 2 χρόνια. Δε θα κάνω trading, απλά θα τα κρατήσω.

1.Επειδή είμαι στη διαδικασία να επιλέξω σχετικά ασφαλή πλατφόρμα για αγορά και διακράτηση btc, τί λέτε να επιλέξω μεταξύ των coinbase και binance; Τα κριτήριά μου είναι να είναι ασφαλής όσο γίνεται η διακράτηση των btc και προφανώς να είναι απροβλημάτιστη  η ρευστοποίησή τους από την πλατφόρμα και η κατάθεση σε visa Πειραιώς που έχω.

2.  Όταν κάνω την αγορά btc θα πρέπει να κάνω κάτι με την εφορία; Θα δουν ότι μετέφερα ποσό στην πλατφόρμα και ότι αγόρασα btc; Άρα θα πρέπει να τα δηλώσω και μόνο που θα τα έχω (εάν δεν έχω κάνει ρευστοποίηση);  

3. Όταν ρευστοποιήσω και μπούνε τα χρήματα στην Πειραιώς,  λογικά θα πρέπει να τα δηλώσω; 

Ευχαριστώ προκαταβολικά όλους τους φίλους!

1.Εγω προσωπικα διαλεξα την binance μιας και ειναι το μεγαλυτερο ανταλλακτηριο.

2.Τον λογιστη μου που ρωτησα μου λεει δεν κανεις τιποτα γιατι δεν υπαρχει καποια σχετικη οδηγια για τα κρυπτο.

3.Οταν ρωτησα κατι αντιστοιχο το λογιστη μου ειπε οταν στειλεις λεφτα στην τραπεζα και εχεις κερδος θα το δουμε εκεινη την στιγμη αν εχει βγει κατι για κρυπτο αλλιως λογικα θα το δηλωσουμε σαν υπεραξια που σημαινει 15% απο το πρωτο ευρω επι του κερδος και οχι το αρχικο κεφαλαιο.

Τωρα αν μιλαμε για μικρα ποσα δεν θα ασχοληθει και κανεις, μικρα λεγοντας 2-3κ αλλα αν βαλεις πχ 1000 ευρω και βρεθεις απο κανενα Meme coin Με 200κ κερδος ε τοτε πρεπει να το δηλωσεις αλλα απο την στιγμη που θα στειλεις στην τραπεζα σου ενα τοσο μεγαλο εμβασμα.

Λογιστης δεν ειμαι αλλα λογικα μεχρι 2-3κ συνολικα δεν νομιζω να εχεις θεματα με την εφορια ειδικα αν στειλεις τα εμβασματα σε μικροτερα ποσα σε βαθος χρονου.

Επεξ/σία από icenex
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ πολύ Ιcenex και Μαtrix.

Εάν είχα παραπάνω λεφτά θα έκανα μια διασπορά (με μικρότερα ποσά) προς ETH, ADA, XRP, SOL (με αυτή τη σειρά)

@icenex, ναι θα ρωτήσω κι εγώ το λογιστή μου, μπράβο που ασχολήθηκες σοβαρά. Τα σοβαρα σε κεφαλαιοποίηση και λειτουργίες cryptos θα επιβιώσουν πιστεύω, δηλαδή λιγότερα από 10.

@ matrix, χάλια δηλαδή η coinbase?

Επεξ/σία από deismus
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, deismus είπε

Ευχαριστώ πολύ Ιcenex και Μαtrix.

Το ποσό θα είναι 2.000 για BTC και μόνο.

Εάν είχα παραπάνω λεφτά θα έκανα μια διασπορά (με μικρότερα ποσά) προς ETH, ADA, XRP, SOL (με αυτή τη σειρά

@icenex, ναι θα ρωτήσω κι εγώ το λογιστή μου, μπράβο που ασχολήθηκες σοβαρά. Τα σοβαρα σε κεφαλαιοποίηση και λειτουργίες cryptos θα επιβιώσουν πιστεύω.

@ matrix, χάλια δηλαδή η coinbase?

Εγω θα ελεγα αγορασε 1000 ευρω btc και 1eth μιας και παιζει στο χιλιαρικο τωρα.Αν πανε και τα 2 στο τελευταιο all time high τους που λογικα θα πανε και πιο πανω αλλα ετσι ας παρουμε αυτο σαν τιμη στο btc θα βγαλεις συνολο 3500€ και στο eth 4500€ και ετσι θα εχεις και ποικιλια στο πορτοφολι σου..

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, icenex είπε

Εγω θα ελεγα αγορασε 1000 ευρω btc και 1eth μιας και παιζει στο χιλιαρικο τωρα.Αν πανε και τα 2 στο τελευταιο all time high τους που λογικα θα πανε και πιο πανω αλλα ετσι ας παρουμε αυτο σαν τιμη στο btc θα βγαλεις συνολο 3500€ και στο eth 4500€ και ετσι θα εχεις και ποικιλια στο πορτοφολι σου..

Τι BTC και ETH;

Εδώ μας έχουν φάει τα αυτιά ότι δεν έχουν μέλλον και είναι καλύτερη η απόκτηση SOL. 🤣😂

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Τι BTC και ETH;

Εδώ μας έχουν φάει τα αυτιά ότι δεν έχουν μέλλον και είναι καλύτερη η απόκτηση SOL. 🤣😂

Ενταξει καποιοι εχουνε αγαπημενα προτζεκτ αλλα δεν θα συμβουλεψουμε κοσμο που μπαινει για πρωτη φορα στα κρυπτο να παει σε προτζεκτ που ισως να μην υπαρχουν στο επομενο ραλλυ ή απλα να μην πανε καλα.Δεν λεω οτι το σολανα ειναι ενα απο αυτα αλλα ποτε δεν ξερεις καλυτερα να παει σε πιο safe bet οποιος ειναι πρωταρης και ας βγαλει λιγοτερα λεφτα σε σχεση με το καθε σολανα, αποψη μου βεβαια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και για μενα παντως η Binance ειναι μονοδρομος.

Οταν ξεκινησα ειχα ασχοληθει λιγο με Kraken και Crypto.com αλλα με τη Binance βολευτηκα μακραν πιο πολυ.Και σε χρηση αλλα και σε utilities που προσφερει στους πελατες της. Staking-savings κτλ κτλ κτλ.

Θα συμφωνησω με τον Ice για το 1000 BTC - 1000 ETH.

Επεξ/σία από rallistas
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, icenex είπε

Ενταξει καποιοι εχουνε αγαπημενα προτζεκτ αλλα δεν θα συμβουλεψουμε κοσμο που μπαινει για πρωτη φορα στα κρυπτο να παει σε προτζεκτ που ισως να μην υπαρχουν στο επομενο ραλλυ ή απλα να μην πανε καλα.

Καλά, κάτσε να υπάρξει ράλλυ πρώτα. 🤣

• Like 1
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τους παραπάνω να μπεις btc + eth και καλά κέρδη. 
Για το coinbase, ότι και να πω θα είναι λίγο. Δεν με εξυπηρέτησε καθόλου, το support ότι χειρότερο υπάρχει και γενικά δεν. Αν θέλεις ψάξε το, αλλά θα σου έλεγα binance κατευθείαν και να μην ταλαιπωρείσαι. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πιστεύω αρκετά μπακαλίστικα ότι από το top 10 cryptos σε κεφαλαιοποίηση, εάν αφαιρέσουμε τα (τραγικά για εμένα) stable  και memecoins και εάν αφαιρέσουμε BΤC και ΕΤΗ ( που είναι άλλη κατηγορία μόνα τους) υπάρχουν κάποια που αξίζει να αγοράσεις με κάποιες αναλογίες. Μην ξεχνάμε ότι η φούσκα έσκασε και θ ακολουθήσουν κι άλλες χρεοκοπίες σαθρών projects.

Νομίζω ότι μια καλή αναλογία επένδυσης (όχι τζόγου) BTC: ETH: ADA: XRP: SOL = 2 : 1 : 0,5 : 0,5 : 0,2

Εννοώ διακράτηση και όχι trading.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, zananiro είπε

Καλά, κάτσε να υπάρξει ράλλυ πρώτα. 🤣

Σε προλαβα ηδη με προηγουμενο μου σχολιο το πολυ πολυ να δουμε ραλλυ σε καμια 20ετια :P

• Δημιουργία νέου...