Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, icenex είπε

Προσωπικα ειμαι bullish και δεν πιστευω οτι θα παμε ποτε σε τετοια επιπεδα, αλλα αν εχουμε πτωσεις τυπου 10κ ή και λιγοτερο δεν θα με χαλασει γιατι θα αγορασω πιο φθηνα. Ηδη σημερα επειδη ειδα οτι οι τιμες παιζουν σε ενα συγκεκριμενο φασμα τιμων αγορασα το κατιτις μου σε eth.Παει κοντα στα 1000-1050 δολαρια βρισκει στηριγμα και ανεβαινει, σε αυτες τις περιπτωσεις ειτε πανω θα παει ειτε κατω,(χαιρω πολυ χαιροπουλος θα μου πειτε) το θεμα ειναι οτι αν αγορασεις στο στηριγμα και τελικα αποδειχτει οτι ειναι στηριγμα στην ουσια ειναι σαν αγορασες στον πατο τουλαχιστον στο συγκεκριμενο στηριγμα αν ομως δεν αντεξει τοτε στην ουσια ειναι σαν να αγορασες ψηλα σε σχεση με το που θα φτασει η τιμη μεχρι να βρει το επομενο στηριγμα προς τα κατω.

Και επειδη ειπα θα δω τι θα κανει αυτο το 4ημερο 1-4 του μηνος και δεν ειδα και ιδιαιτερη δραση προτιμησα να μπω και το πολυ πολυ να πεσει η αγορα οπως συμβαινει καθε φορα που μπαινω.Αυτη την φορα ομως εχω αφησει το μεγαλο μου κεφαλαιο(να ναι καλα οι γονεις που μου εδωσαν) στην ακρη να παιρνει 10% επιτοκιο σε busd.2000 ειναι stanby και παιρνω επιτοκιο κατι παραπανω απο μισο δολαριο ημερησιως και θα τα επενδυσω αν ερθει περισσοτερη πτωση αλλιως θα αρκεστω στο επιτοκιο και λογικα θα τα κανω dca τα 15+$ που θα βγαζω καθε μηνα μαζι με οτι περισσευει απο τον μισθο μου.Και μετα απλα hodl μεχρι να ερθει το επομενο ραλλυ.

Εγω σκεφτομαι να κανω swing trade με το Luna να πουλαω οταν παει ψηλα και αν παει παλι χαμηλα να ξαναγοραζω με λιγοτερα λεφτα με λιγα λογια να ανεβαζω την θεση μου ή απλα να αγοραζω οσα νομισματα ειχα και να κραταω το κερδος στην ακρη.

Καλα εκανες και εγω καπως ετσι σκεφτομαι αλλα εχω μεγαλυτερο στοχο απο εσενα θελω να σπασω τα 10000 ada.

Θελω να βαλω 2 καρτες ακομα στο rig οπως εγραψα και πιο πανω τις προαλλες,οποτε ειμαι σεμνος και ταπεινος προς το παρον.

ΥΓ)Το ηξερα οτι θα σε τραβηξει σα μαγνητης το ΚαταραLuna :P

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, rallistas είπε

Θελω να βαλω 2 καρτες ακομα στο rig οπως εγραψα και πιο πανω τις προαλλες,οποτε ειμαι σεμνος και ταπεινος προς το παρον.

ΥΓ)Το ηξερα οτι θα σε τραβηξει σα μαγνητης το ΚαταραLuna :P

Εγω το σταματησα το αθλημα γιατι δεν με συμφερει ουτως η αλλως με την καρτα μου εκανα οποτε καλυτερα τα λεφτα που θα δινω σε ρευμα να παιρνω απευθειας eth.

Δεν θα ριξω λεφτα στο luna2 ρε εσυ ειναι οτι πηρα απο το aidrop και ελεγα με αυτα να κανω οτι και ο matrix ετσι μπας και βγουνε τιποτα ψιλα.

• Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

https://techcrunch.com/2022/07/04/crypto-lending-platform-vauld-suspends-withdrawals-trading-and-deposits-amid-financial-challenges/ 

Θα ρθει μία μέρα που θα δούμε το όνομα binance σε ένα τέτοιο άρθρο έτσι όπως το πάνε 

Ρε γκαντεμοσαυρε καλα σου ειπε ο σταυρος να φας την γλωσσα σου..

Περα απο την πλακα το θεωρω απιθανο να συμβει εκτος αν βαλουν ολα τα asset τους και των πελατων του σε ενα καλαθι τυπου lunc.Ειναι το μεγαλυτερο ανταλλακτηριο με διαφορα και σε volume και σε συνδρομητες, μονο απο τα trading fees, τις μοχλευσεις που ειτε φαει ο αλλος ρευστοποιηση ειτε οχι αυτοι θα εισπραξουν το μεριδιο τους, θεωρω βγαζουν τρελα λεφτα μονο απο αυτα, χωρια τις επενδυσεις και ποσα λεφτα βγαζουν απο staking στα native Pools που παιρνουν περισσοτερα σε σχεση με ποσα δινουν στους συνδρομητες τους.

Και τελος δεν δινουν δανεικα με τοσο χαμηλο collateral οπως εκαναν καποιοι αλλοι στο χωρο και τους βλεπουμε τωρα να παιρνουν δανεια για να μην βαρεσουν πτωχευση.

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, icenex είπε

Ρε γκαντεμοσαυρε καλα σου ειπε ο σταυρος να φας την γλωσσα σου..

Περα απο την πλακα το θεωρω απιθανο να συμβει εκτος αν βαλουν ολα τα asset τους και των πελατων του σε ενα καλαθι τυπου lunc.Ειναι το μεγαλυτερο ανταλλακτηριο με διαφορα και σε volume και σε συνδρομητες, μονο απο τα trading fees, τις μοχλευσεις που ειτε φαει ο αλλος ρευστοποιηση ειτε οχι αυτοι θα εισπραξουν το μεριδιο τους, θεωρω βγαζουν τρελα λεφτα μονο απο αυτα, χωρια τις επενδυσεις και ποσα λεφτα βγαζουν απο staking στα native Pools που παιρνουν περισσοτερα σε σχεση με ποσα δινουν στους συνδρομητες τους.

Και τελος δεν δινουν δανεικα με τοσο χαμηλο collateral οπως εκαναν καποιοι αλλοι στο χωρο και τους βλεπουμε τωρα να παιρνουν δανεια για να μην βαρεσουν πτωχευση.

Ναι και εγώ δεν πιστεύω ότι θα συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο. Την θεωρώ top μέχρι στιγμής. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να οριστε αυτο που συζηταγαμε τις προαλλες το πόσο της % διορθωση εκανε το Btc στα προηγουμενα αρκουδομαρκετ. Την μια εκανε 87% μετα 84% και τωρα γυρω στο 76% απο το all time high τους, λογικα αντε να παει γυρω στο 80% που ειναι σε τιμες εκει που περιμενουν οι περισσοτεροι 13-14κ.Συνηθως τετοια βιντεακια βλεπω απο τον ben αλλα δεν βαριεσαι μια που μου τον πεταξε ο γιουτιουμπις εβαλα αυτον.

Εντωμεταξυ αν παρατηρησετε εχει diminishing returns οχι μονο στο ποσοστο αλλα και στο χρονο που χρειαζεται να περασει το bear market, στο 87% κρατησε 13 μηνες, στο 84% 12 μηνες δεν θα μου κανει εντυπωση αν κρατησει τωρα λιγοτερο και απο 12 μηνες, απλα επειδη με οσα γινονται αυτην την φορα εχουμε και αλλες μεταβλητες στην οικονομια που μπορει να επηρεασουν αυτο το μοντελο προιστοριας.

Θα ερθουν καλυτερες μερες αδερφια, HODL!!

Ps.Στο απο κατω βιντεο καποια στιγμη στο Merge του eth εχει το sepolia testnet, τι φαση για αυτο αργει εμπλεξε με ελληνικο ονομα το βλεπω να κανει 10 χρονια αντι για λιγους μηνες :P

Επεξ/σία από icenex
  • Like 3
Δημοσ.

Καλημέρα.Και στο MATIC κάτι παίζει πάντως.Τον τελευταίο καιρό και το Pump αλλα και το dump που του ρίχνουν κατά διαστήματα είναι μεγαλύτερο από το Cardano.

• Like 2
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, rallistas είπε

Καλημέρα.Και στο MATIC κάτι παίζει πάντως.Τον τελευταίο καιρό και το Pump αλλα και το dump που του ρίχνουν κατά διαστήματα είναι μεγαλύτερο από το Cardano.

Και τι σχέση έχει αυτό? Δεν εχουν 1 προς 1 σχέση στις μεταβολές τους τα νομίσματα μεταξύ τους. Και γιατί είναι το Cardano σημείο αναφοράς? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειπα οτι εχουν σχεση 1 προς 1.

Απλα ειναι 2 νομισματα που τον τελευταιο χρονο κινουνται αρκετα κοντα στις συνηθειες τους οπως εχω δει.

Και τον τελευταιο μηνα ανεβαινει και κατεβαινει με αρκετα πιο αποτομες μεταβολες σε σχεση με το Cardano.Το πανε κατω απο 0.40 και μετα σχεδον μεχρι 0.60 και παλι κατω.

Επεξ/σία από rallistas
Δημοσ.
3 ώρες πριν, rallistas είπε

Δεν ειπα οτι εχουν σχεση 1 προς 1.

Απλα ειναι 2 νομισματα που τον τελευταιο χρονο κινουνται αρκετα κοντα στις συνηθειες τους οπως εχω δει.

Και τον τελευταιο μηνα ανεβαινει και κατεβαινει με αρκετα πιο αποτομες μεταβολες σε σχεση με το Cardano.Το πανε κατω απο 0.40 και μετα σχεδον μεχρι 0.60 και παλι κατω.

Εννοώ ότι το συμπέρασμα που βγάζεις ότι κάτι παίζει με το MATIC δεν έχει καμία σχέση με το ότι κινείται διαφορετικά από το Cardano. Πάντως το MATIC ανέκαθεν είχε αυτή τη συμπεριφορά.  . 

• Like 1

• Δημιουργία νέου...