Crbull Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, greekfragma είπε να βάλω τζιφάκι σταμάτα ή θα πάει και πιο κάτω; 😅 ΜΕΑ ΚΟΥΛΠΑ παρακαλείται ο @poulaki1976 και ο @Crbull να περάσουν από το ταμείο! Κράτα γερά greekfragma διώχνουν τους λιπόψυχους Σύντομα θα έχουμε lambo 1
RusselAllen Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου Παρολη την σφαγη παντως, μολις τσιμπησα ενα διχιλιαρο απο hbar, να ναι καλα ο snoopdog με το συμβολαιο στο tune.fm της hedera. 1
chek2fire Δημοσ. 2 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου στα crash του το Bitcoin κάνει πάντα ένα μεγάλο come back πριν την καταστροφή
greekfragma Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου 9 minutes ago, chek2fire said: στα crash του το Bitcoin κάνει πάντα ένα μεγάλο come back πριν την καταστροφή Για καλό σε έχουμε εσένα εδώ χάμου 😅
Peugeot208 Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου 7 ώρες πριν, RusselAllen είπε Παρολη την σφαγη παντως, μολις τσιμπησα ενα διχιλιαρο απο hbar, να ναι καλα ο snoopdog με το συμβολαιο στο tune.fm της hedera. Σε ποια συχνότητα εκπέμπει αυτός ο σταθμός, να τα μαθαίνουμε και εμείς;;; ,😭🤣 1
RusselAllen Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου 22 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε Σε ποια συχνότητα εκπέμπει αυτός ο σταθμός, να τα μαθαίνουμε και εμείς;;; ,😭🤣 Στη συχνοτητα που μολις ειμαι συν 30 χιλιαρικα στο xrp https://truthsocial.com/@realDonaldTrump/114093526901586124 2 1
Tenshi Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου Για ένα καφέ βγήκα και επιστρέφοντας βρήκα το Cardano θα θερίζει. Έλα μπάς και βγάλουμε τα σπασμένα... 1 2
poulaki1976 Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου Στις 28/2/2025 στις 10:07 ΠΜ, greekfragma είπε να βάλω τζιφάκι σταμάτα ή θα πάει και πιο κάτω; 😅 ΜΕΑ ΚΟΥΛΠΑ παρακαλείται ο @poulaki1976 και ο @Crbull να περάσουν από το ταμείο! Παρών Με ζήτησε κάποιος ; Υπομονή και οι αγορές θα γυρίσουν δεν ήρθε το τέλος ακόμα 2
greekfragma Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου 13 minutes ago, poulaki1976 said: Παρών Με ζήτησε κάποιος ; Υπομονή και οι αγορές θα γυρίσουν δεν ήρθε το τέλος ακόμα αφού δε τράβηξα όταν αρχίσαν τα κόκκινα, τώρα κερδίζω χρόνο. για μια ακόμα φορά το σωστό είναι να προγραμματίζεις κινήσεις με σταθερή στρατηγική και όταν έρθει η ώρα να μη λιγοψυχάς. γι αυτό ρώτησα πριν 1 βδομάδα αν έχουμε τίποτα νέα. τελικώς θα έχουμε πανηγύρι μέχρι 5-10 Μάρτη.
someone- Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου Έχει λιγο καιρό περίμενα να μπω xrp και cardano σήμερα τα βλέπω στο θεό αξίζει να μπει κάποιος τώρα η έφυγε το τρένο;
RusselAllen Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, someone- είπε Έχει λιγο καιρό περίμενα να μπω xrp και cardano σήμερα τα βλέπω στο θεό αξίζει να μπει κάποιος τώρα η έφυγε το τρένο; Κατατγν γνωμη μου ναι, γιατι ο Τραμπ δεν ειναι τυχαιο που το ανακοινωσε κυριακατικα με ολους τους πολιτες να καθονται σπιτι και να πινουν τον πρωινο καφε και να χαζευουν στο κινητο, με τα πορτοφολια τους ανεγγιχτα απο το χρηματιστηριο. Μην ξεχνας το δικο του μεμε το ειχε λανσαρει Σαββατο. Αυριο προβλεπω θα ξεκινησει το ξεπλυμα ξανα απο τα γνωστα binance,bybit και coinbase και Παρασκευη το αποκορυφωμα με το sell the news σχετικα με το crypto summit στον Λευκο Οικο. Το ,xr p αν παρατηρησες, με το που αγγιξε τα 3 δολλαρια, εφαγε κατραπακια και τωρα ειναι στασιμο στα 2,8κατι. Απο τη στιγμη που ολοι οι Αμερικανοι παιζουν options με 50-100x σε long και short positions, οπως κανουν και με τις μετοχες, μην ακους τους influencers για hold και to the moon. Εγω δεν πιστευω πλεον σε bull η bear cycle. Πιστευω μονο στο να βαζω 50 χιλιαρικα σε spot αναλογα το μομεντοθμ, οπως τωρα καλη ωρα και αμεσως μετα να τα βγαζω για ρνα γρηγορο χιλιαρικο, και αυριο μεθαυριο ξανα το ιδιο. Επισης μην ξεχνας το οτι ο γιος τους κρυβεται πισω απο τα περι κρυπτο δημοσιευματα του πατερα του, και ο ιδιος πριν δυο μερες ειζε γραψει να αγορασουμε στα χαμηλα. Αν πιστευεις οτι το κανει φια το καλο των υποστηρικτών του και οχι για το καλο των funds που εξυπηρετει, πρεπει αν ξυπνησεις καποια στιγμη. Επεξ/σία 2 Μαρτίου από RusselAllen 1 1
ribo7 Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου 3 ώρες πριν, RusselAllen είπε ... Εγω δεν πιστευω πλεον σε bull η bear cycle. Πιστευω μονο στο να βαζω 50 χιλιαρικα σε spot αναλογα το μομεντοθμ, οπως τωρα καλη ωρα και αμεσως μετα να τα βγαζω για ρνα γρηγορο χιλιαρικο, και αυριο μεθαυριο ξανα το ιδιο. ... Για να καταλάβω και εγώ, σε ποια πλατφόρμα/ανταλλακτήριο προτείνεις να το κάνεις αυτό? Spot εννοείς να βάλεις 50κ να αγοράσεις btc και όταν κάνει μια κίνηση, π.χ., από 90κ --> 100κ, να πουλήσεις και να βγάλεις ένα ~5χίλιαρο? 1
BLiTzER Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου 3 ώρες πριν, someone- είπε Έχει λιγο καιρό περίμενα να μπω xrp και cardano σήμερα τα βλέπω στο θεό αξίζει να μπει κάποιος τώρα η έφυγε το τρένο; Εγώ μπήκα cardano πριν 2-3 βδομάδες και βγήκα σήμερα. Δε θα έκανα κίνηση σε αυτήν την τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις