kostakis81 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου το θεμα ειναι αν πρεπει να μπουμε τωρα στα 75.000εθρο η να περιμενουμε μεχρι δευτερα αφου πευτουν ολα τα χρηματιστηρια λογο δασμων του τραμπ. στην ελλαδα εγινε ο κακος χαμος σημερα ... αν συνεχισει την δευτερα αλκλο ενα 7% σε τραπεζες ισως ειναι πολυ ελκστικοτερο
kostakis81 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου re μαγκες σημερα ειναι στα 69.680,16EUR θα παρει θεση κανενας
greekfragma Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 8 minutes ago, kostakis81 said: re μαγκες σημερα ειναι στα 69.680,16EUR θα παρει θεση κανενας Εγώ περιμένω να πάρει θέση ο κοστακις81. Μετά θα αποφασίσω
kostakis81 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 2 λεπτά πριν, greekfragma είπε Εγώ περιμένω να πάρει θέση ο κοστακις81. Μετά θα αποφασίσω ρε μορτη εγω ειμαι ο κωστακις81... . τι θεση να παρω , δεν ξερω γιαυτο ρωταω τους πιο εμπειρους ... 1
Peugeot208 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Το έγραψα και στο forum του XRP. Θα ξαναμπώ στην αγορά, όταν το BTC φτάσει, κοντά, στα 65Κ $. Το πιστεύω πολύ αυτό το όριο. Το έχω πει, κατά το παρελθόν, όταν όλα έμοιαζαν ρόδινα. Θεωρώ ότι είναι μία μίνι κρίση, που θα διαρκέσει 1-3 μήνες. Στη συνέχεια, η αγορά θα αρχίσει, σταδιακά, να επανακάμπτει, ιδίως όταν θα πέσουν τα αμερικανικά επιτόκια. Το καινούριο bull run πιστεύω από Νοέμβριο. Παρακολουθήστε τα επιτόκια. 1
icenex Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου (επεξεργασμένο) Εγώ πιστεύω θα ξεκινήσει πάλι το ράλλυ από το Μάϊο. Επεξ/σία 7 Απριλίου από icenex 12
icenex Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Τιποτα δεν τελειωσε δειτε τι γινεται απο shorts....Τα περισσοτερο longs πανε εξαϋλώθηκαν.Θεωρω κ ευελπιστω αυτην την φορα αν σπασουμε τις αντιστασεις θα παμε προς τα πανω. 1
batig0al Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) Είχα καιρό να μπω και διάβασα τις τελευταίες δέκα σελίδες, πολύ γέλιο 🤣 Επεξ/σία 9 Απριλίου από batig0al 1
greekfragma Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Παίδες με τόσους δασμούς αριστερά δεξιά να αλληλοπυροβολούνται όλοι θα βρουν καταφύγιο στα crypto. Τα 150Κ είναι κοντά! 😅 1 3
thomasG4 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 28 minutes ago, NiKoSmile said: Ο Πρόεδρος μας έδωσε σήμα! 9
icenex Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Ελατε κοσμε να παρετε, ελατε στις ανοιχτες αγκαλες των crypto bros...Σας περιμενουμε 2
greekfragma Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 1 minute ago, icenex said: Ελατε κοσμε να παρετε, ελατε στις ανοιχτες αγκαλες των crypto bros...Σας περιμενουμε θα μου τελειώσουν τα ριάξιονζζζζ όπως πάει σήμερα. 3
icenex Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, greekfragma είπε θα μου τελειώσουν τα ριάξιονζζζζ όπως πάει σήμερα. Σοβαρα υπαρχει τετοιος περιορισμος στο ινσομνια νομιζα οτι ειναι meme της κοινοτητας.Αν υπαρχει δεν το εχω παθει ακομη. Ερε και να γινει κανα αστειο και να ξυπνησουμε αυριο μεθαυριο στα 90+ θα ειμαστε back in business οπως λενε στο χωριο μου. Επεξ/σία 9 Απριλίου από icenex 1
chek2fire Δημοσ. 15 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου Αυτό το Ethereum τι στραπάτσο έχει πάθει και σε τιμή δολαρίου αλλά πιο πολύ σε τιμή BTC . https://www.coingecko.com/en/coins/ethereum Είχαν δίκιο όσοι έλεγαν τότε στην μετάβαση του σε pos ότι θα χάσει δραματικά αξία. Kανένα pos νόμισμα δεν έχει μπορέσει να διατηρήσει αξία. Είναι δεδομένο αυτό. Και έγινε και με το Ethereum. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις