Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Επιστροφή χρημάτων θα σου κάνουν χωρίς πρόβλημα. Το θέμα είναι μη γινει last minute ακύρωση και δε σου προσφερθεί rerouting. Γιατί αν φτάσεις δυο μέρες πριν την πτηση και οι εναλλακτικές για να πετάξεις εχουν π.χ. 200 ευρώ one way, να σου επιστρέψει η Ryan άμεσα τα 30 ευρώ που έδωσες δε σε σώζει...

Συμφωνω απολυτα, απλα το ανεφερα γτ ξερω πολλους που παλευουν μηνες να παρουν την επιστροφη των χρηματων τους.

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα,

Ξέρεις κανείς τώρα που άνοιξαν τα σύνορα με Βουλγαρία αν τα ανήλικα με συνοδεία γονέων μπορούν να περάσουν χωρίς διαβατήριο, είναι κάτω των 12 δεν έχουν ταυτότητα. Σε αστυνομικό τμήμα που ρώτησα μου είπαν ότι με ταυτοπροσωπια δεν γίνεται καθώς ισχύει μόνο για Ελλάδα.

Ισχύει; Μπορώ να ρωτήσω κάπου αλλού;

Δημοσ.

Μια γρήγορη ερώτηση παιδια . Με παλιό διπλωμα του 92 έχω καμία πιθανότητα να νοικιάσω αμάξι εξωτερικό Παρισι ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, totalius είπε

Μια γρήγορη ερώτηση παιδια . Με παλιό διπλωμα του 92 έχω καμία πιθανότητα να νοικιάσω αμάξι εξωτερικό Παρισι ;

στην ελλάδα που πήγε η σύζυγος να νοικιάσει με παλιό δίπλωμα της έβγαλαν την ψυχή, μετά από φασαρία, αν δεν είχε κάρτα να της κρατήσουν ποσό ασφάλισης -το οποίο επέστρεψαν μετά- δεν της έδιναν αμάξι...

για εξωτερικό δεν γνωρίζω...

βρήκα αυτό σε μία αναζήτηση:

https://www.4troxoi.gr/epikairotita/xristika-symvoules/mporo-na-odigiso-me-to-chartino-diploma-odigisis-stin-eyropi-ti-ischyei/

Επεξ/σία από kokos23
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, αν κάποιος έχει εμπειρία από πλοία Hellenic Seaways και συγκεκριμένα Nissos Rodos - μπορεί να μου πει ποιο σαλόνι ή αεροπορικά καθίσματα είναι προτιμότερο να κλείσει κανείς εισιτήρια; Έχει Αίθουσα 1 - 6. Τι διαφορές έχουν; Ποιο είναι μπροστά, πίσω, πιο άνετο κλπ; Ευχαριστώ!

(δεν βρήκα πουθενά σχετικές πληροφορίες - και ακόμα και στα γραφεία της HS που κάλεσα τηλεφωνικά μου είπαν ότι δεν έχουν κάτοψη και δεν γνωρίζουν να μου δώσουν πληροφορίες 🙄)

Επεξ/σία από atom7
Δημοσ.
4 ώρες πριν, kokos23 είπε

στην ελλάδα που πήγε η σύζυγος να νοικιάσει με παλιό δίπλωμα της έβγαλαν την ψυχή, μετά από φασαρία, αν δεν είχε κάρτα να της κρατήσουν ποσό ασφάλισης -το οποίο επέστρεψαν μετά- δεν της έδιναν αμάξι...

για εξωτερικό δεν γνωρίζω...

βρήκα αυτό σε μία αναζήτηση:

https://www.4troxoi.gr/epikairotita/xristika-symvoules/mporo-na-odigiso-me-to-chartino-diploma-odigisis-stin-eyropi-ti-ischyei/

Ελαδα παντως.που χρειάστηκα αυτοκινητο αντικατάστασης από μεγάλη εταιρεία ενοικιάσεων και ενοικίαση αυτοκινήτου σε επαγγελματικό ταξίδι δεν είχα πρόβλημα. Και δεν έχω καν αυτό με τα αστέρια της ΕΕ .  Μάλλον όμως  Το ξεχνάμε το παλιό. για έξω.  Το Deposit είναι άλλο θέμα. 

Δημοσ.

Θα πάω για ένα βράδυ Επίδαυρο και σκεφτόμουν να περάσω το Σαββατοκύριακο κάπου κοντά. 

Που θα προτείνατε να μείνω. Αν δε θέλω να κλείσω Ναύπλιο, τι προτείνετε για διαμονή;  Τι άλλο να πρεπει να δω;

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εχει κάνεις να μου προτεινει για σόλο με γκρουπ ταξιδι στο εξωτερικό για το διάστημα 1 έως 12 Σεπτέμβρη εκει ανάμεσα. Έλεγα κάπου Ιταλια εκτός Μάλτα και Μιλάνο. 

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Joanna000 είπε

Καλησπέρα. Εχει κάνεις να μου προτεινει για σόλο με γκρουπ ταξιδι στο εξωτερικό για το διάστημα 1 έως 12 Σεπτέμβρη εκει ανάμεσα. Έλεγα κάπου Ιταλια εκτός Μάλτα και Μιλάνο. 

Σιγουρα οχι Μιλανο με γκρουπ, το θεωρω πανακριβο για κατι τετοιο. Με γκρουπ οργανωμενα εννοω.

Φετος θα παω στον γυρο της Σικελιας, πιστευω εχει πολλα πραγματα να δει κανεις και να μην βαρεθει ως solo. Αλλο κλασικο ειναι Ρωμη (και Βατικανο)/Σιενα/Φλωρεντια. Πολυ ομορφες πολεις με επισης πολλα να δεις.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 30/5/2025 στις 2:22 ΜΜ, JDimi είπε

Καλημέρα,

Ξέρεις κανείς τώρα που άνοιξαν τα σύνορα με Βουλγαρία αν τα ανήλικα με συνοδεία γονέων μπορούν να περάσουν χωρίς διαβατήριο, είναι κάτω των 12 δεν έχουν ταυτότητα. Σε αστυνομικό τμήμα που ρώτησα μου είπαν ότι με ταυτοπροσωπια δεν γίνεται καθώς ισχύει μόνο για Ελλάδα.

Ισχύει; Μπορώ να ρωτήσω κάπου αλλού;

περνάς κανονικά σαν να αλλάζεις νομό διότι δεν υφίσταται ποια έλεγχος στα σύνορα.

Για ταυτοπροσωπία ειδικά στα μικρά παιδιά σε διεθνές χώρες μόνο με διαβατήριο αλλά είναι πολύ ακραίο .

λίγο προσοχή στα όριας ταχύτητας και το ανάλογο βουργάρικο βινιέτα 

Δημοσ.

Δεν θα το ρισκαρω να παω τελικα με παιδια χωρις διαβατηριο, γιατι σε περιπτωση ελεγχου οσο σπανιο και να ειναι θα υπαρχει προβλημα.

Δημοσ.

Καλημέρα! Εν τέλει, αντί για Πράγα-Βιέννη, θα πάμε μόνο Βιέννη. 6 μέρες, 5 βράδια! 
(Το πήγαινε βγήκε 40€ μόνο!!!) 
Για πείτε. Αξίζει να κόψουμε εισιτήρια στα μουσεία ξεχωριστά, ή να πάρουμε το Vienna Pass για 3 μέρες με 165€/άτομο. Θα προλάβουμε να δούμε πάνω από 3 μουσεία με το Vienna pass ή δεν αξίζει; 

Δημοσ.
5 minutes ago, Pintsie said:

Καλημέρα! Εν τέλει, αντί για Πράγα-Βιέννη, θα πάμε μόνο Βιέννη. 6 μέρες, 5 βράδια! 
(Το πήγαινε βγήκε 40€ μόνο!!!) 
Για πείτε. Αξίζει να κόψουμε εισιτήρια στα μουσεία ξεχωριστά, ή να πάρουμε το Vienna Pass για 3 μέρες με 165€/άτομο. Θα προλάβουμε να δούμε πάνω από 3 μουσεία με το Vienna pass ή δεν αξίζει; 

Τα μουσεία της Βιέννης είναι όντως ΠΟΛΛΑ. Εμείς τα είδαμε σε μια μέρα πριν πολλά χρόνια που ήμασταν πιο νέοι και γυμνασμένοι, αλλά τώρα θα το έκανα σίγουρα σε 2, μπορεί και 3 μέρες.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Τα μουσεία της Βιέννης είναι όντως ΠΟΛΛΑ. Εμείς τα είδαμε σε μια μέρα πριν πολλά χρόνια που ήμασταν πιο νέοι και γυμνασμένοι, αλλά τώρα θα το έκανα σίγουρα σε 2, μπορεί και 3 μέρες.

Έχω ήδη βάλει στο μάτι τα ανάκτορα (που υποθέτω με την έκταση που βλέπω ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ!!! 🤣) και το μουσείο Σίσσυ, και το Μπελβεντέρε για να δω από κοντά τους πίνακες του Κλιμτ. 
Απλά φοβάμαι μήπως δεν αξίζει από θέμα χρόνου. Το να πάρουμε το πάσσο για τις 6 μέρες, το θεωρώ υπερβολή (το ξενοδοχείο 6 μέρες με πρωινό μας βγήκε στα ίδια λεφτά με το πάσο των 6 ημερών🤣). Από την άλλη με αγχώνει μήπως πάρουμε τσάμπα των 3 ημερών. Από θέμα χρόνου δηλαδή. Θα μπορέσουμε να πάμε σε πάνω από 1 μουσείο την ημέρα; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...