Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 28/7/2025 στις 6:55 ΜΜ, eidikos33 είπε

Καλαματα που να πάω για φαγητό;

Καστράκι, 10 λεπτά έξω από την πόλη, με θέα όλο το Μεσσηνιακό κόλπο. Επειδή είναι μαγαζί μοναδικό στο είδος του θα σου πρότεινα να κάνεις κράτηση γιατί ακόμη και τις καθημερινές γίνεται χαμός! 

Gourmet κουζίνα, ακριβό (~50€/άτομο) αλλά για μία φορά αξίζει να πας!

https://www.instagram.com/kastraki.meteoro/

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Παιδες επειδη oπως φαινεται ειμαι τερμα αναβλητικος και δεν εκλεισα παρκινγκ στο κανονικο του αεροδρομιου (ΕλΒενιζελ), προφανως τωρα δεν βρισκω για το αλλο Σαββατο. Εχει χρησιμοποιησει κανεις καποιο αλλο που να ειναι 1) safe, 2) νορμαλ τιμη και 3) οχι κανενα χιλιομετρο μακρια ή τελος παντων να προσφερει μετακινηση αλλα να ειναι accurate, διοτι το τελευταιο πραγμα που θελω ειναι να τρεχω :lol:

Βρισκω καποια στο νετ, αλλα με ενδιαφερει καποιο που να εχετε χρησιμοποιησει, για legit feedback.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, stormrain είπε

Παιδες επειδη oπως φαινεται ειμαι τερμα αναβλητικος και δεν εκλεισα παρκινγκ στο κανονικο του αεροδρομιου (ΕλΒενιζελ), προφανως τωρα δεν βρισκω για το αλλο Σαββατο. Εχει χρησιμοποιησει κανεις καποιο αλλο που να ειναι 1) safe, 2) νορμαλ τιμη και 3) οχι κανενα χιλιομετρο μακρια ή τελος παντων να προσφερει μετακινηση αλλα να ειναι accurate, διοτι το τελευταιο πραγμα που θελω ειναι να τρεχω :lol:

Βρισκω καποια στο νετ, αλλα με ενδιαφερει καποιο που να εχετε χρησιμοποιησει, για legit feedback.

Eγώ μια φορά που το χρειάστηκα, έκλεισα μέσω parkaround το πιο φτηνό, νομίζω το mega air ηταν. Δεν είχα κάποιο θέμα, με πηγαινοέφεραν με βανάκι.

• Thanks 1
Δημοσ.
13 hours ago, stormrain said:

ο πατερας μου χρησιμοποιει συχνα το apollo και ειναι ευχαριστημενος. Νομιζω οτι ειναι απο τα μεγαλυτερα στη περιοχη

https://www.apolloparking.gr/#priceList

• Thanks 1
Δημοσ.

Εχετε προτασεις για Σκιαθο, μαγαζια, χωρια, τι θα "πρεπει" καποιος να κανει,παει στο νησι;

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω μια απορία θα ακουστει λίγο χαζή αλλά άμα ξέρει κάποιος να μου πει αν ισχύει ή όχι… άκουσα ότι πλέον και με κλαρνα μπορούμε να αγοράζουμε αεροπορικά εισιτήρια και αφού το έψαξα λιγάκι βρήκα ένα site με αεροπορικά που έχει αυτή την υπηρεσία αλλά δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστη ή όχι… γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτό?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε

Καλησπέρα έχω μια απορία θα ακουστει λίγο χαζή αλλά άμα ξέρει κάποιος να μου πει αν ισχύει ή όχι… άκουσα ότι πλέον και με κλαρνα μπορούμε να αγοράζουμε αεροπορικά εισιτήρια και αφού το έψαξα λιγάκι βρήκα ένα site με αεροπορικά που έχει αυτή την υπηρεσία αλλά δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστη ή όχι… γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτό?

Ποια ειναι η σελίδα αυτή;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mr.kostas είπε

Alternativeairlines λέγετε 

Σε δοκιμή που έβαλα πτηση με emirates ειδα διαφορα απο 1300 σε 1500 και χωρις βαλίτσες ή καποια προστασία, που απο την επίσημη τα ειχε. 

Γενικα ολες αυτες οι σελιδες που μεσολαβούν, αν κατι γινει θα πρεπει να απευθυνθείς σε αυτες και οχι στην επίσημη. Με οτι αρνητικό ή θετικό συνεπάγετε. 

• Like 2
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε

Alternativeairlines λέγετε 

Koίταξα μια συγκεκριμενη πτήση , Αthens - Bristol 07-08-2025 easyjet.Στην εφαρμογή της  εταιρίας είναι €99,49 και στο site  που λες €166 .Στο παράδειγμα μου την λες και πανάκριβη.

5 λεπτά πριν, gorge18 είπε

Γενικα ολες αυτες οι σελιδες που μεσολαβούν, αν κατι γινει θα πρεπει να απευθυνθείς σε αυτες και οχι στην επίσημη. Με οτι αρνητικό ή θετικό συνεπάγετε. 

Και είναι ο λόγος που δεν κλείνω ποτέ απο γραφεία,μόνο απο τις ίδιες τις αεροπορικές.

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Και είναι ο λόγος που δεν κλείνω ποτέ απο γραφεία,μόνο απο τις ίδιες τις αεροπορικές.

Αυτο. Δεν ξερω αν για αυτα που δινει η klarna, αξιζει..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/7/2025 στις 8:11 ΜΜ, stormrain είπε

Εμείς μόνο στα έξω κλείνουμε. Πηγαίνεις, αφήνεις αμάξι, σε πάνε στο Ελ. με βανάκι. Και όταν φτάνει η πτήση επιστροφής τους παίρνεις τηλ και έρχονται πάλι με το βανάκι να σε μαζέψουν κ να σε φέρουν στο παρκιν. Μια χαρά είναι η όλη φάση! Τσεκαρε: Dedalos Air Park, Aetoi Parking και Express-Parking.

Επεξ/σία από *nenya*
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, gorge18 είπε

Αυτο. Δεν ξερω αν για αυτα που δινει η klarna, αξιζει..

Near parking

4 φορές,, όλα τέλεια σε χρόνο ρεκορ

Screenshot_2025-08-04-00-02-31-554_com.parkingd2.jpg

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω.Από Τριζoνια έχει εμπειρία κανείς; Αξίζει να μείνω ένα βράδυ; 

Επεξ/σία από satsok2
Δημοσ.
3 minutes ago, satsok2 said:

Να ρωτήσω. Έχει κανείς εμπειρία από Τριζoνια έχει εμπειρία κανείς; Αξίζει να μείνω ένα βράδυ; 

Είχα πάει μονοήμερη πέρσι, πολύ μικρό νησάκι το γυρνάς όλο με τα πόδια (μπορείς να νοικιάσεις ποδήλατο αν θες).

Τα μαγαζιά είναι στο λιμάνι (έχει κάθε μισή ώρα περίπου πλοίο από απέναντι).

Οι παραλίες δεν είναι κάτι ουάου. 

Ένα βράδυ ίσως έμενα (με καλή παρέα) για να δω και την νυχτερινή ζωή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...