satsok2 Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, Sablj είπε Είχα πάει μονοήμερη πέρσι, πολύ μικρό νησάκι το γυρνάς όλο με τα πόδια (μπορείς να νοικιάσεις ποδήλατο αν θες). Τα μαγαζιά είναι στο λιμάνι (έχει κάθε μισή ώρα περίπου πλοίο από απέναντι). Οι παραλίες δεν είναι κάτι ουάου. Ένα βράδυ ίσως έμενα (με καλή παρέα) για να δω και την νυχτερινή ζωή. Σ'ευχαριστώ. Η αλήθεια είναι όλα εξαρτώνται και απο διαθεσιμότητα σε δωμάτια. Στο booking δεν έβρισκα δίκλινο για τις ημερομηνίες που ήθελα αν και κάποια ξενοδοχεία έχουν δικό τους site. Νυχτερινή ζωή, τι να έχει; Για κανένα ποτό;
Sablj Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Just now, satsok2 said: Σ'ευχαριστώ. Η αλήθεια είναι όλα εξαρτώνται και απο διαθεσιμότητα σε δωμάτια. Στο booking δεν έβρισκα δίκλινο για τις ημερομηνίες που ήθελα αν και κάποια ξενοδοχεία έχουν δικό τους site. Νυχτερινή ζωή, τι να έχει; Για κανένα ποτό; Κι αυτό μην φανταστείς... 3-4 μαγαζιά έχει που είναι καφε-ταβέρνες. Ίσως το Remezzo (που είναι μόνο καφέ) να έχει κάποια νυχτερινή ζωή. 1
vamvakoolas Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου Απο τη πεμπτη απογευμα μεχρι Κυριακη θα μεινω Θεσ/κη (κεντρο κοντα σε Δικαστικο μεγαρο). Δεν ειναι η πρωτη φορα αλλα εχω να μεινω χρονια: 1)Που μπορω να φαω ειτε βρωμικο ειτε ταβερνα; (δε με ενδιαφερουν τα high class) 2)Τι μπορω να κανω; π.χ δεν εχω επισκευτει Αγ Δημητριο, Ροτοντα και σκεφτομαι αλλα κατι αλλο;
JLEE Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου Παίδες καλησπέρα. Μετά τις 20 Αυγούστου θα πάω Από Πειραιά προς Πάργα. Θα πάω μέσω Ολυμπίας οδού και θέλω κάπου στην μέση να σταματήσω σε κάποιο παραθαλάσσιο μέρος για καφέ / δεκατιανό. Έχετε κάτι να μου προτείνεται? Βάζοντας τον χάρτη βλέπω ότι βολεύει η Ναύπακτος. Κάθε πρόταση δεκτή!
milos_ Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, vamvakoolas είπε Απο τη πεμπτη απογευμα μεχρι Κυριακη θα μεινω Θεσ/κη (κεντρο κοντα σε Δικαστικο μεγαρο). Δεν ειναι η πρωτη φορα αλλα εχω να μεινω χρονια: 1)Που μπορω να φαω ειτε βρωμικο ειτε ταβερνα; (δε με ενδιαφερουν τα high class) 2)Τι μπορω να κανω; π.χ δεν εχω επισκευτει Αγ Δημητριο, Ροτοντα και σκεφτομαι αλλα κατι αλλο; Θα πας Αγιο Δημήτριο, δε ξέρω όμως αν είναι ανοιχτή η κατακόμβη κάθε μέρα και τι ώρες. Θα ανέβεις στα κάστρα και συγκεκριμένα στη πορτάρα https://maps.app.goo.gl/LLYX5xsgHyvr8SdF8 (αν πας αργά πολύ πιθανο να πετύχεις τυπους που πινουν μπαφους...) μπορείς να φας εδώ https://maps.app.goo.gl/R2z5FPpCEiA74Ld98 Επεξ/σία 8 Αυγούστου από milos_ 1
manapa Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου 20 ώρες πριν, vamvakoolas είπε Απο τη πεμπτη απογευμα μεχρι Κυριακη θα μεινω Θεσ/κη (κεντρο κοντα σε Δικαστικο μεγαρο). Δεν ειναι η πρωτη φορα αλλα εχω να μεινω χρονια: 1)Που μπορω να φαω ειτε βρωμικο ειτε ταβερνα; (δε με ενδιαφερουν τα high class) 2)Τι μπορω να κανω; π.χ δεν εχω επισκευτει Αγ Δημητριο, Ροτοντα και σκεφτομαι αλλα κατι αλλο; Για βρώμικο εκεί κοντά είναι η καντίνα " Μαμα Τερέζα " και μετα προς την ρωμαϊκή αγορά , τριγύρω απο το bit bazar που έχει πολλά φοιτητομαγαζα , γενικά για φαγητό αποφεύγεις λαδάδικα και Βενιζέλου απο την μεριά της παραλίας Άγιος Δημήτριος , Αγιά Σοφία και ροτόντα είναι σχετικά κοντά μεταξύ τους αλλά δεν ξέρω αν είναι ανοιχτές οι κατακόμβες τους 1
Joanna000 Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για πληροφορίες- ανακατεύθυνση θελω να ταξιδέψω απο Αθήνα η και απο Ιταλία ίσως αν βγαίνει πιο οικονομικα στη πόλη Σερμπουρ, Γαλλία. Για τον μηνα Σεπτέμβριο βρηκα απο Ιταλία πάει κανα 15-20€ θα πάω ταξιδι εκει με ταξιδιωτικό γραφείο βεβαια δεν ξέρω αν θα μπορέσω να πάω αλλου να ταξιδέψω μόλις τελειώσει το ταξιδι η αν θα πρέπει υποχρεωτικά να ακολουθήσω τον γυρισμό. Ωστόσο απο Αθηνα ολα βγαίνουν πιο ακριβα, συν κανα 4-5 ωρες με λεωφορειο η τρένο απο το Παρίσι για Σερμπουρ. Υπάρχει μηπως καποια πιο οικονομική λύση η καποιος εναλλακτικός τρόπος ίσως που δεν εχω βρει εγω?
vamvakoolas Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου 10 minutes ago, Joanna000 said: Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για πληροφορίες- ανακατεύθυνση θελω να ταξιδέψω απο Αθήνα η και απο Ιταλία ίσως αν βγαίνει πιο οικονομικα στη πόλη Σερμπουρ, Γαλλία. Για τον μηνα Σεπτέμβριο βρηκα απο Ιταλία πάει κανα 15-20€ θα πάω ταξιδι εκει με ταξιδιωτικό γραφείο βεβαια δεν ξέρω αν θα μπορέσω να πάω αλλου να ταξιδέψω μόλις τελειώσει το ταξιδι η αν θα πρέπει υποχρεωτικά να ακολουθήσω τον γυρισμό. Ωστόσο απο Αθηνα ολα βγαίνουν πιο ακριβα, συν κανα 4-5 ωρες με λεωφορειο η τρένο απο το Παρίσι για Σερμπουρ. Υπάρχει μηπως καποια πιο οικονομική λύση η καποιος εναλλακτικός τρόπος ίσως που δεν εχω βρει εγω? τοσα χρονια Γαλλια που ημουν πρωτη φορα την ακουσα αυτη τη πολη. Επρεπε να τη googlaρω Εγω να σκεφτεις Καεν πηγα και μου φανηκε Ερημια. anyway ρεαλιστικα αν καταφερεις να βρεις πτησεις ειτε Παρισι ειτε Λιλ μετα τρενακι (υπολογισε 65 ευρ το τρενο) volotea συνηθως ειναι οι φθηνοτερες. Το κοντινο στη πολη σου αεροδρομιο ειναι το Καεν (μεχρι και ταξι βρησκεις μετα απο εκει) αλλα δε βλεπω πτησεις εκτος Γαλλιας. Ψαξτο. Απο Ιταλια δεν εχω ιδεα πως θα φτασεις αλλα αν εισαι με γκρουπ αν ενημερωσεις αρχηγο οτι εσυ θα τη κανεις καποια στιγμη δεν υπαρχει θεμα.
Joanna000 Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου 1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε τοσα χρονια Γαλλια που ημουν πρωτη φορα την ακουσα αυτη τη πολη. Επρεπε να τη googlaρω Εγω να σκεφτεις Καεν πηγα και μου φανηκε Ερημια. anyway ρεαλιστικα αν καταφερεις να βρεις πτησεις ειτε Παρισι ειτε Λιλ μετα τρενακι (υπολογισε 65 ευρ το τρενο) volotea συνηθως ειναι οι φθηνοτερες. Το κοντινο στη πολη σου αεροδρομιο ειναι το Καεν (μεχρι και ταξι βρησκεις μετα απο εκει) αλλα δε βλεπω πτησεις εκτος Γαλλιας. Ψαξτο. Απο Ιταλια δεν εχω ιδεα πως θα φτασεις αλλα αν εισαι με γκρουπ αν ενημερωσεις αρχηγο οτι εσυ θα τη κανεις καποια στιγμη δεν υπαρχει θεμα. Αχ η καρδιά δεν υπολογίζει τίποτα αγαπητέ...τρενάκι απο Παρίσι 65€? 4-5 ωρες κανει οπως μου λέει ο πιστός φίλος chatgpt? Απο Αθήνα ειναι πανάκριβα τα εισητηρια έβγαιναν κανα 500€ πανε έλα μονο τα εισητηρια.. γιαυτό σκέφτομαι μονοημερη η έστω μια διανυκτερευση ..
Menelaos83 Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Στις 8/8/2025 στις 2:22 ΜΜ, JLEE είπε Παίδες καλησπέρα. Μετά τις 20 Αυγούστου θα πάω Από Πειραιά προς Πάργα. Θα πάω μέσω Ολυμπίας οδού και θέλω κάπου στην μέση να σταματήσω σε κάποιο παραθαλάσσιο μέρος για καφέ / δεκατιανό. Έχετε κάτι να μου προτείνεται? Βάζοντας τον χάρτη βλέπω ότι βολεύει η Ναύπακτος. Κάθε πρόταση δεκτή! Διακοπτο ακρατα αιγιο ειναι πιθανες επιλογες και μετα την γεφυρα να πας λιγο πισω προς ναυπακτο. 1
vamvakoolas Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 24 minutes ago, Joanna000 said: Αχ η καρδιά δεν υπολογίζει τίποτα αγαπητέ...τρενάκι απο Παρίσι 65€? 4-5 ωρες κανει οπως μου λέει ο πιστός φίλος chatgpt? Απο Αθήνα ειναι πανάκριβα τα εισητηρια έβγαιναν κανα 500€ πανε έλα μονο τα εισητηρια.. γιαυτό σκέφτομαι μονοημερη η έστω μια διανυκτερευση .. δεν ειμαι ταξιδιωτικο γραφειο αλλα πτηση volotea Σεπτ απο Αθηνα->λιλ βγαινει απο 130->180 πηγαινελα σε συγκεκριμμενες ημερομηνιες. Απο εκει βαλε 100-120 το τρενο και κομπλε Αρα ανετα με 300 ευρ πιστευω (αν και τελευταια στιγμη) μπορεις να βρεις ακρη, ψαξτο ειναι λιγο ταλαιπωρια αλλα ειναι επι της ουσιας ο φθηνοτερος τροπος Επεξ/σία 12 Αυγούστου από vamvakoolas 1
Joanna000 Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου 36 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε δεν ειμαι ταξιδιωτικο γραφειο αλλα πτηση volotea Σεπτ απο Αθηνα->λιλ βγαινει απο 130->180 πηγαινελα σε συγκεκριμμενες ημερομηνιες. Απο εκει βαλε 100-120 το τρενο και κομπλε Αρα ανετα με 300 ευρ πιστευω (αν και τελευταια στιγμη) μπορεις να βρεις ακρη, ψαξτο ειναι λιγο ταλαιπωρια αλλα ειναι επι της ουσιας ο φθηνοτερος τροπος Κατσε απο το λιλ με το τρένο βγαινει 100-120€? Στο scyscaner έβρισκα ποιο οικονομικα εισητηρια αεροπορικά κανα 70αρι να πας μονο.
Sadako Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Έχει μείνει κανείς Μιλάνο; Έχουμε κλείσει αεροπορικά για τέλος Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη και με μια πρώτη ματιά τα καταλύματα φαίνεται πανάκριβα, στο κέντρο πάνω από 200€/βραδιά. Έχει να προτείνει κανείς κανένα δοκιμασμένο κοντά (ή με εύκολη πρόσβαση) στον σιδηροδρομικό σταθμό γιατί έχουμε σκοπό και για καμιά εξόρμηση προς Κόμο κλπ;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Είχα κλείσει στο AC by Marriott Milan Sesto. Τιμή γυρω στα 120 το βραδυ αλλά είχαμε μείνει μια βραδιά. Πολύ κοντά σε στάση μετρό που σε έφτανε κέντρο πολύ εύκολα. Γενικά το Μιλάνο είναι ηλιθιωδώς ακριβό τόσο στη διαμονή όσο και σε εστιατόρια
james9tito Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου Εγώ ειχα μεινει στο NYX Hotel ακριβως απεναντι απο το σταθμο, πιο κοντα δεν γινεται , δικλινο 110 ευρω τη βραδια και παρα πολυ καλο πρωινο και εγκαταστασεις. Αυτο πριν 1,5 χρονο βεβαια δεν ξερω τι γινεται τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα