ribo7 Δημοσ. Τρίτη στις 01:53 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:53 μμ Κανένα καλό ελληνικό καφέ με freddo/σφολιατοειδή στο Λονδίνο, κοντά σε Piccadilly ή Borough market?
AGGANIS13 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:51 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:51 μμ Για 5 διανυκτερεύσεις για ζευγάρι.... Λεω τις 2 πρώτες για Χαλκίδα (νομίζω φτάνουν 2 για Χαλκίδα) ... τις επόμενες 3 τώρα... Επιλογές: Βόλο - Τρίκαλα - Λάρισα - Καστοριά - Κοζάνη - Κατερίνη Θέλουμε μεγάλους εμπορικούς πεζόδρομους με εμπορικά - καφετερίες - φαγητό (με ζωη γενικά) για περπάτημα και χαλάρωση.
Menelaos83 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:08 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:08 μμ 7 ώρες πριν, AGGANIS13 είπε Για 5 διανυκτερεύσεις για ζευγάρι.... Λεω τις 2 πρώτες για Χαλκίδα (νομίζω φτάνουν 2 για Χαλκίδα) ... τις επόμενες 3 τώρα... Επιλογές: Βόλο - Τρίκαλα - Λάρισα - Καστοριά - Κοζάνη - Κατερίνη Θέλουμε μεγάλους εμπορικούς πεζόδρομους με εμπορικά - καφετερίες - φαγητό (με ζωη γενικά) για περπάτημα και χαλάρωση. Την διανυκτερευση στην χαλκιδα θα της εκανα μια, να μην σου πω οτι θα την εβγαζα τελειως απο το πλανο, απο τις αλλες πολεις θα διαλεγα βολο τρικαλα και καστορια. 2
Titos301 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:46 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:46 μμ +++++++++++++1 χαλκιδα να κατσεις το πολυ 3-4 ωρες δεν ειναι για παραπανω 2
BlackRose56 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:37 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:37 μμ (επεξεργασμένο) έχετε να προτείνετε φτηνή διαμονή Άμστερνταμ για 4-5 μέρες ? Είδα κάτι χοστελ για αρχή. εδιτ: αν γίνετε δηλαδή. Και κύριος για ύπνο μόνο 1 άτομο. Επεξ/σία Τετάρτη στις 09:38 μμ από BlackRose56
andreas-d Δημοσ. Πέμπτη στις 07:47 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:47 μμ 22 ώρες πριν, BlackRose56 είπε έχετε να προτείνετε φτηνή διαμονή Άμστερνταμ για 4-5 μέρες ? Είδα κάτι χοστελ για αρχή. εδιτ: αν γίνετε δηλαδή. Και κύριος για ύπνο μόνο 1 άτομο. Via hotel οικονομικό και Άμστερνταμ δεν γίνεται.. 1
panosno1com Δημοσ. Πέμπτη στις 08:31 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:31 μμ Στις 19/8/2025 στις 9:29 ΠΜ, james9tito είπε Καλημέρα σε όλους! Ετοιμαζω ταξιδι πριν τα Χριστουγεννα με την οικογενεια στη Βιεννη. Εκλεισα εισιτηρια και τωρα κοιταω ξενοδοχεια, οχι airbnb , θελω τις ανεσεις του ξενοδοχειου , πρωινο κλπ . Εχω καταληξει σε αυτα τα 5 προς το παρον, αν καποιος εχει ιδεα απο περιοχες και αποστασεις ας με κατατοπισει. Holiday Inn Novotel Suites Novotel Wien Der Wilhelmshof Δεν εχω θεμα να ειμαι τελειως κεντρο μιας και θα ειναι χειμωνας και θα χρησιμοποιουμε ΜΜΜ που οπως διαβαζω ειναι αψογα στη Βιεννη. Και στο Παρισι πχ μειναμε Gare de Lyon που κεντρο δεν το λες αλλα το μετρο ειναι διπλα και σε παει παντου γρηγορα. Οποτε ας κλεισω κατι καλυτερο και ας ειναι λιγο πιο μακρια αλλα οχι και στου διαολου τη μανα. Εγω κλινω προς το Suites. Γενικα εκτος απο τη διαμονη αν εχετε tips για Βιεννη σας ακουω. Ευχαριστω εκ των προτερων Ξερω οτι θα χεις κλεισει αλλα θα ηθελα να προτείνω το austria trend savoyen vienna, περναει το τραμ 2 στη γωνία για νασε παει κεντρο ή το 0 για να σε παει στο εμπορικο ή στον σταθμό του τρενου cat. Ειναι επισης κοντα στον σταθμο renweeg δεν ξερω πως γραφεται στα γερμανικα . Πολυ ωραια περασαμε περσι 11 με 17/12 πολύς κόσμος και αρκετοι Έλληνες ! Εχει αναφερθει πολλες φορες η Βιένη στο τοπικ Επισης θα πρότεινα το μουσειο μανταμ τισο , πας ευκολα με το τραμ και λιγο περπατημα, επελεξε το ακριβό εισιτήριο να παρεις και το βαρύ το οσκαρ στο τελος Επισης ενα "ενυδρειο" με 11 ορόφους να δεις και να πιεις καφε η να φας στον 12ο ορόφο !! Παρε και κανα κουκλακι αναμνηστικό . Πας ευκολα με ενα λεωφορειο λιγο πιο πισω απ τη σταση του δημαρχειου. Καλα περιττο να πω οτι εμεινα εκπληκτος και στο λεωφορειο που ηταν πεντακαθαρο, ο οδηγος με το παντελονι του το πουκαμισο την καζακα του και την τυπικοτητα του , και οταν ηταν ατομο με καροτσακι, αφου πατησε το κουμπι να βγει η ραμπα μπροστα στην πορτα του λεωφορειου, τραβηξε χειροφρενο και πηγε ο ιδιος να σπρωξει το καροτσι εκτος του οχήματος... Ολα τα ΜΜΜ ηταν πεντακαθαρα και ειχε στα τρενα και καλαθάκι να πετας τις βρωμιες συν οθονες με τις στασεις παρα πολλες ! Ελεγκτες δεν πετυχα στο τραμ παρα μονο 1 φορα (κατσαμε 6 νυχτες) αλλα στο τραινο που πηγαμε και ήρθαμε ηταν 3 και το πηραν αμπαριζα απο μπροστα ως πισω! Αμα ψηνεσαι να δωσεις 30+ παρε το τραινο CAT απο το αεροδρομιο σε παει σε μια σταση κεντρο αλλιως ψαξε για τα πιο τοπικα τρενα . Καλα με τοσο ενθουσιασμό φαινεται οτι πρωτη φορα βγηκα εκτος Ελλαδας 😜 Θελω να πηγαινω καθε χρονο Κλεισε καφε central μεσω ιντερνετ και γενικά σε ολα τα διασημα καφε! Στο καφε σεντραλ ειχε μια ουρα σαν τα atm στα capital controls, αλλα την παρακάμπτεις και μπαινεις μεσα, ασε τους αλλους να λενε oh wait , i am waiting very long , what is a reservation? Και τετοια, θα σε αποθαρρυνουν να μην τους προσπερασεις 😛 Δεν το λεω κουτοπονηρα αλλα αφου εχεις κρατηση τι να περιμενεις ορθιος ωρες?? Εν τω μεταξυ ο πιανιστας του καφε σεντραλ επαιξε τα παιδια του πειραια στο πιανο και μια γιαγιακα σαν την Ελισάβετ σηκωθηκε και χορευε απαλα μονη της, και το μπραβο που ειπε μου φανηκε σαν ελληνικη προφορα-ομιλια
Titos301 Δημοσ. χθες στις 10:08 πμ Δημοσ. χθες στις 10:08 πμ Καλημερα, ηθελα την νοηθεια σας, εκλεισα χθες το απογευμα μια πτηση για σημερα μεσω sky express με παραδοτεα βαλιτσα, αλλα δεν με αφηνει να κανω web check in γραφει now allowed οταν προσπαθω να με επιλεξω σαν επιβατη, βασικα δεν με αφηνει καν να με επιλεξω, γιατι ξερει κανεις;
Ukforthemoment Δημοσ. χθες στις 10:13 πμ Δημοσ. χθες στις 10:13 πμ 2 λεπτά πριν, Titos301 είπε Καλημερα, ηθελα την νοηθεια σας, εκλεισα χθες το απογευμα μια πτηση για σημερα μεσω sky express με παραδοτεα βαλιτσα, αλλα δεν με αφηνει να κανω web check in γραφει now allowed οταν προσπαθω να με επιλεξω σαν επιβατη, βασικα δεν με αφηνει καν να με επιλεξω, γιατι ξερει κανεις; Θα κάνεις στο αεροδρόμιο.Εχουν ακόμα εκείνα τα self service μηχανήματα που εκτύπωνες και την κάρτα επιβίβασης;Ουτε και έχω προσέξει. Δοκίμασες σήμερα που ειναι η μέρα της πτήσης;
Titos301 Δημοσ. χθες στις 10:16 πμ Δημοσ. χθες στις 10:16 πμ 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Θα κάνεις στο αεροδρόμιο.Εχουν ακόμα εκείνα τα self service μηχανήματα που εκτύπωνες και την κάρτα επιβίβασης;Ουτε και έχω προσέξει. Δοκίμασες σήμερα που ειναι η μέρα της πτήσης; ναι τωρα προσπαθω και τιποτα... μηπως οταν εχεις να παραδοσεις βαλιτσες μπορεις μονο απο κοντα να κανεις check in; πιστευω θα επρεπε να το γραφουν αν ισχυε αυτο, δεν ταξιδευω συχνα με αποσκευες εξτρα ειναι η αληθεια επικοινωνησα μαζι τους, ειναι λεει μπλοκαρισμενη θεση και μπορει να γινει μονο απο κοντα...
Sherlock_7 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Μήπως η θέση σου είναι σε έξοδο κινδύνου και πρέπει να πας υποχρεωτικά από τα γκισέ; Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο για αυτό.
Titos301 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 8 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε Μήπως η θέση σου είναι σε έξοδο κινδύνου και πρέπει να πας υποχρεωτικά από τα γκισέ; Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο για αυτό. λες; δεν γραφει θεση ειναι η αληθεια
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 6 λεπτά πριν, Titos301 είπε λες; δεν γραφει θεση ειναι η αληθεια Αν δεν αγόρασες θέση τότε δεν θα γράφει γιατί θα σου την δώσουν μετά το check in. 1
Titos301 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 3 ώρες πριν, Sherlock_7 είπε Μήπως η θέση σου είναι σε έξοδο κινδύνου και πρέπει να πας υποχρεωτικά από τα γκισέ; Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο για αυτό. Αυτο τελικα, με ρωτησαν αν ειμαι υγιης και θελανε να τσεκαρουν τον επιβατη απο κοντα που θα κατσει 1
Sherlock_7 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 1 ώρα πριν, Titos301 είπε Αυτο τελικα, με ρωτησαν αν ειμαι υγιης και θελανε να τσεκαρουν τον επιβατη απο κοντα που θα κατσει Όλα καλά λοιπόν. Μου είχε τύχει και εμένα για αυτό. Πληροφοριακά ούτε οι εγκυμονούσες μπορούν να καθίσουν σε έξοδο κινδύνου για ευνόητους λόγους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα