Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Καμια προταση για εκδρομη σε φυση με πρασινο κτλπ κανα 2ωρο απο Αττικη εχουμε για το αλλο ΣΚ? Σκεφτομαι Παυλιανη προς το παρον. 

Αν πας ΣΚ Παυλιανη σου εύχομαι καλή τύχη. Λιγότερο κόσμο έχει το σύνταγμα όταν γίνονται διαδηλώσεις. 

Η παυλιανη κάποτε ήταν μια ωραία εκδρομή να χαλαρώσεις στη φύση. Δυστυχώς η υπερδιαφημιση έκανε χιλιάδες κυριολεκτικά ανθρώπους να στριμωχνονται εκεί κάθε ΣΚ. Το προηγούμενο ΣΚ τα λεοφωρεια ήταν κοντα στα 60. Πιο πιθανό είναι να πιάσεις Τζόκερ παρά να βρεις να κάτσεις να φας. 

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Συγνώμη για την χαζή ερώτηση εκ των προτέρων. 

Στην Ουγγαρία μπορούμε να ταξιδέψουμε κανονικα με την μπλε ταυτότητα εντός 10ετιας έτσι;;; 😅 😅 😅 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, NikosRocknRolla είπε

Καλησπέρα σε όλους! Συγνώμη για την χαζή ερώτηση εκ των προτέρων. 

Στην Ουγγαρία μπορούμε να ταξιδέψουμε κανονικα με την μπλε ταυτότητα εντός 10ετιας έτσι;;; 😅 😅 😅 

Nαι

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα έχω μια απορία θα ταξιδέψουμε για λίγες μέρες Γαλλία και θέλω πέρα από μετρητά να χρησιμοποιήσω και κάρτα άμα χρησιμοποιήσω την κάρτα μου κρατάει κάποια προμήθεια;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mr.kostas είπε

Καλησπέρα έχω μια απορία θα ταξιδέψουμε για λίγες μέρες Γαλλία και θέλω πέρα από μετρητά να χρησιμοποιήσω και κάρτα άμα χρησιμοποιήσω την κάρτα μου κρατάει κάποια προμήθεια;

Η Γαλλία έχει ευρώ.Δεν έχει προμήθεια ή άλλη χρέωση.

• Thanks 1
Δημοσ.

Επίσης εκτός απο pocket change, δεν υπάρχει λόγος να κουβαλάς μετρητά πάνω σου σε ταξίδι στην Ευρώπη. Κράτα 40-50 ευρώ σε περίπτωση που πάρεις κάτι στο δρόμο και να μη παίρνει κάρτα. 

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα παω να κανω check in και μου ζητάει αριθμός ταυτότητας και ημερομηνία λήξης… την ημερομηνία λήξης που το βρίσκω?

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε

Παιδια καλησπερα παω να κανω check in και μου ζητάει αριθμός ταυτότητας και ημερομηνία λήξης… την ημερομηνία λήξης που το βρίσκω?

Πρόσθεσε 15 χρόνια απο την έκδοση.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δλδ για ταυτότητα που εκδόθηκε το 2012 θα λήξη το 2027? Τελεια και αγχώθηκα😅 Ευχαριστω πολυ… απλά πρόσθετο μείον μια μέρα δλδ 4/5/2012—3/5/2027 σωστα?

Επεξ/σία από Mr.kostas
Δημοσ.
5 hours ago, Ukforthemoment said:

6 hours ago, Mr.kostas said:

10 χρόνια είναι από την ημερομηνία έκδοσης και όχι 15.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα σε ολους!

Εκλεισα εισιτηρια για Παρισι 2-7/5 , οικογενειακως, 2 μεγαλοι 2 κορες 10 και 3 ετων . Απο αξιοθεατα κλπ γνωριζω τα γνωστα συν Ντισνευλαντ οπου οποιος εχει τιπς θα μου ειναι χρησιμα καθως θελω να παμε μονο μια μερα εκει. 

Το θεμα μου ειναι η διαμονη που δεν βγαζω ακρη οποτε θελω τη βοηθεια σας. Δεν θελω να ρισκαρω με airbnb, θελω ενα αξιοπρεπες ξενοδοχειο με πρωινο και τις ανεσιες που προσφερει , οχι στην αλλη ακρη του Παρισιου , ωστε να ειμαι σε walking distance απο metro και αξιοθεατα. Βεβαια ειναι πολυ πιθανο να κινηθω μονο με uber οπως καναμε στο Λονδινο αλλα αυτο θα το αποφασισω εκει. 

Με λιγο ψαξιμο εχω βρει αυτα τα ξενοδοχεια ενδεικτικα αλλα θα ηθελα συμβουλες ως προς το σε ποια περιοχη να μεινω, τι να αποφυγω και ιδανικα καποιο ξενοδοχειο που εχει καποιος ιδια εμπειρια. 

Novotel , Holiday Inn , Crowne Plaza , Voco

Εννοειται οτιδηποτε αλλο θεωρειτε χρησιμο το αναφερετε, αξιοθεατο, καφε, εστιατοριο, whatever. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, james9tito είπε

Καλημερα σε ολους!

Εκλεισα εισιτηρια για Παρισι 2-7/5 , οικογενειακως, 2 μεγαλοι 2 κορες 10 και 3 ετων . Απο αξιοθεατα κλπ γνωριζω τα γνωστα συν Ντισνευλαντ οπου οποιος εχει τιπς θα μου ειναι χρησιμα καθως θελω να παμε μονο μια μερα εκει. 

Το θεμα μου ειναι η διαμονη που δεν βγαζω ακρη οποτε θελω τη βοηθεια σας. Δεν θελω να ρισκαρω με airbnb, θελω ενα αξιοπρεπες ξενοδοχειο με πρωινο και τις ανεσιες που προσφερει , οχι στην αλλη ακρη του Παρισιου , ωστε να ειμαι σε walking distance απο metro και αξιοθεατα. Βεβαια ειναι πολυ πιθανο να κινηθω μονο με uber οπως καναμε στο Λονδινο αλλα αυτο θα το αποφασισω εκει. 

Με λιγο ψαξιμο εχω βρει αυτα τα ξενοδοχεια ενδεικτικα αλλα θα ηθελα συμβουλες ως προς το σε ποια περιοχη να μεινω, τι να αποφυγω και ιδανικα καποιο ξενοδοχειο που εχει καποιος ιδια εμπειρια. 

Novotel , Holiday Inn , Crowne Plaza , Voco

Εννοειται οτιδηποτε αλλο θεωρειτε χρησιμο το αναφερετε, αξιοθεατο, καφε, εστιατοριο, whatever. 

Τύπωσε τον χάρτη. Είναι σε σαλιγκαροειδη μορφή. Μείνε στα διαμερίσματα από 7-10. Πιο μετά είναι φτηνά αλλά όχι καλές περιοχές. 
βγαλε καρτα από εδώ εισόδου για Ντίσνεϊ θα σου έρθει πιο φτηνά 

δες τον Πύργο πρώτα από το μπαλκόνι του τροκαντερου. Μετά ανέβα στον Πύργο. 

πηγαινε οπωσδήποτε Βερσαλλίες 

πηγαινε μονμαρτη, sacre coeur. Αψίδα, Παναγία Παρισιων, Λούβρο και κάνε βόλτα με τα μπατο μους

σταθμο μετρο έχει παντού  θα πάρεις αμέτρητα ενθύμια :))

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Μου το είχαν πει σε φόρουμ ταξιδιών  Υοαρχει κεοφωρειο που σε πηγαίνει αεροδρόμιο ( αν πετάς αργά το βράδυ) αλλά δεν στο λένε πουθενά επίτηδες για να πάρεις ταξί  Ανάλογα που θα μένεις ρωτα επίμονα κάποιον μα σου πει που είναι η στάση ( αν πετάς αργά ξαναλέω)

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kalgeorge είπε

Τύπωσε τον χάρτη. Είναι σε σαλιγκαροειδη μορφή. Μείνε στα διαμερίσματα από 7-10. Πιο μετά είναι φτηνά αλλά όχι καλές περιοχές. 
βγαλε καρτα από εδώ εισόδου για Ντίσνεϊ θα σου έρθει πιο φτηνά 

δες τον Πύργο πρώτα από το μπαλκόνι του τροκαντερου. Μετά ανέβα στον Πύργο. 

πηγαινε οπωσδήποτε Βερσαλλίες 

πηγαινε μονμαρτη, sacre coeur. Αψίδα, Παναγία Παρισιων, Λούβρο και κάνε βόλτα με τα μπατο μους

σταθμο μετρο έχει παντού  θα πάρεις αμέτρητα ενθύμια :))

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Μου το είχαν πει σε φόρουμ ταξιδιών  Υοαρχει κεοφωρειο που σε πηγαίνει αεροδρόμιο ( αν πετάς αργά το βράδυ) αλλά δεν στο λένε πουθενά επίτηδες για να πάρεις ταξί  Ανάλογα που θα μένεις ρωτα επίμονα κάποιον μα σου πει που είναι η στάση ( αν πετάς αργά ξαναλέω)

Ευχαριστω για τις προτασεις! Οταν λες δεν ειναι καλες περιοχες εννοεις απο πλευρας εγκληματικοτητας ας πουμε? 

Αν ναι απο αυτα που εβαλα πιο πανω μονο ενα πληρει τις προυποθεσεις

Εννοειται πως οτι αφορα εισοδο, προσβαση, εισιτηριο θα εχει κλειστει απο πριν . Ειμαι ψυχαναγκαστικος και βγαζω προγραμμα πριν παω για να αποφυγω δυσαρεστες εκπληξεις..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...