btsaroux Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 20 ώρες πριν, phanispal είπε Δεν παίζει να τα υπολογίζει σωστά. Εαν καιει 16 λιτρα στα 100 τοτε σωστα το υπολογιζει. Απο την αλλη 16 στα 100 δεν εχω φτασει με 6400 κυβικα σε αυτοκινητοδρομο πηγαινοντας με 150 φορτωμενος. 1
kokos23 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Στις 31/3/2025 στις 6:43 ΜΜ, phanispal είπε Δεν παίζει να τα υπολογίζει σωστά. μου θυμίζει τον αδερφό μου, του λέω η βενζίνη από 1,5 πήγε 2,0 ευρά πόσα χιλ κάνεις με το μηχανάκι με ένα τεπόζιτο; κοίτα μου λέει 10 ευρώ έβαζα 10 βάζω οπότε μια χαρά είναι, το ίδιο καίει... 3
margaritagr Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου καλημέρα Εμείς τελικά κλείσαμε για Πάσχα 6 νύχτες Γερμανία, 3 στο Κόμπλεντζ και 3 στην Χαιδελβέργη, με αμάξι από sixt. Αν έχει κάποιος να προτείνει ενδιάμεσα-ψιλοκοντινά μέρη αυτών των δύο πειροχών που αξίζει να επισκεφθούμε, καλοδεχούμενο!! Επίσης αν κάποιος έχει να προτείνει μέρη για φαγητό σε Φρανκφούρτη, Κόμπλεντζ, Χαϊδελβέργη και τριγύρω. (γερμανική κουζίνα!)
ProponitisTouKanape Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 39 λεπτά πριν, margaritagr είπε καλημέρα Εμείς τελικά κλείσαμε για Πάσχα 6 νύχτες Γερμανία, 3 στο Κόμπλεντζ και 3 στην Χαιδελβέργη, με αμάξι από sixt. Αν έχει κάποιος να προτείνει ενδιάμεσα-ψιλοκοντινά μέρη αυτών των δύο πειροχών που αξίζει να επισκεφθούμε, καλοδεχούμενο!! Επίσης αν κάποιος έχει να προτείνει μέρη για φαγητό σε Φρανκφούρτη, Κόμπλεντζ, Χαϊδελβέργη και τριγύρω. (γερμανική κουζίνα!) Αμάξι από που κλείσατε; Έχει το check24 αρκετά καλές τιμές, καλυτερες απο οτι με την εταιρία απευθείας.
Nick64 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην παρέα, Χρειάζομαι τα φώτα σας. Πήγε η μητέρα μου στη Σερβία (Βελιγράδι). Ήθελε να χρησιμοποιεί δεδομένα για να επικοινωνεί με Ελλάδα και της αγόρασα μια eSIM από έναν πάροχο εκεί. Το θέμα είναι ότι ενώ έχει ενεργοποιηθεί κανονικά και δείχνει να έχει σήμα (εμφανίζει το 4g), δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα της. Η σελίδα της Globaltel δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες για το τι πρέπει να γίνει ή αν χρειάζονται επιπλέον βήματα για ενεργοποίηση της. Έχει κανείς κάποια ιδέα ή πρόσφατη εμπειρία; Επεξ/σία 4 Απριλίου από Nick64
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 24 λεπτά πριν, Nick64 είπε Καλησπέρα στην παρέα, Χρειάζομαι τα φώτα σας. Πήγε η μητέρα μου στη Σερβία (Βελιγράδι). Ήθελε να χρησιμοποιεί δεδομένα για να επικοινωνεί με Ελλάδα και της αγόρασα μια eSIM από έναν πάροχο εκεί. Το θέμα είναι ότι ενώ έχει ενεργοποιηθεί κανονικά και δείχνει να έχει σήμα (εμφανίζει το 4g), δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα της. Η σελίδα της Globaltel δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες για το τι πρέπει να γίνει ή αν χρειάζονται επιπλέον βήματα για ενεργοποίηση της. Έχει κανείς κάποια ιδέα ή πρόσφατη εμπειρία; Να ενεργοποιήσει τα δεδομένα στην σιμ; 1
Nick64 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Να ενεργοποιήσει τα δεδομένα στην σιμ; Ενεργοποιημένα είναι. Τουλάχιστον έτσι μου είπε. Μόλις μίλησα μαζί της και θα το τσεκαρω μέσω TeamViewer όταν φτάσει σε μέρος με WiFi
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 9 λεπτά πριν, Nick64 είπε Ενεργοποιημένα είναι. Τουλάχιστον έτσι μου είπε. Μόλις μίλησα μαζί της και θα το τσεκαρω μέσω TeamViewer όταν φτάσει σε μέρος με WiFi Σε ανδροιδ 15 σε πιξελ έχει διακόπτη για τα δεδομένα εκεί που διαλέγεις σιμ.Μήπως είναι και στο δικό της έτσι.Επίσης ελπίζω να το έσβησε και ξανα άνοιξε μην έχει φάει κάποιο τέτοιο κόλλημα. 1
Nick64 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Όχι δεν είναι τελικά τα δεδομένα. Ανοικτά είναι, γράφει ότι έχει σήμα και 4g αλλά δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα της. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς γίνεται
definitio Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) Είχα προ 2-3 εβδομάδων κάνει κράτηση για πτήση στις 9 Απρίλη το πρωί με Ryanair για συγγενή μου...όμως είναι προγραμματισμένη 24ωρη απεργία, στην οποία συμμετέχουν και οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας-ΕΕΚ. Συνδέθηκα στη διαχείριση της πτήσης στον ιστότοπο της Ryanair, αλλά δεν μου βγάζει κάποια ενημέρωση για τη πτήση κι ο επαναπρογραμματισμός κοστίζει 55-75€ για εισιτήριο που κόστισε 75€. ...γνωρίζει κανείς ποιά είναι η διαδικασία; Θα στείλει ενημέρωση η Ryanair; Περιμένει να γίνει επαναπρογραμματισμός απ' τους πελάτες για να εισπράξει πρόστιμο, ενώ λόγω ακύρωσης θα έπρεπε να γίνει δωρεάν; Επειδή στις 10 Απρ υπάρχει ανειλημμένη υποχρέωση, το εισιτήριο θα μπορούσε να αλλαχθεί είτε για τις 7 είτε για τις 8 του μήνα...αλλά οι μέρες περνούν. Επεξ/σία 4 Απριλίου από definitio
alxandros_gr Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 1 hour ago, definitio said: Είχα προ 2-3 εβδομάδων κάνει κράτηση για πτήση στις 9 Απρίλη το πρωί με Ryanair για συγγενή μου...όμως είναι προγραμματισμένη 24ωρη απεργία, στην οποία συμμετέχουν και οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας-ΕΕΚ. Συνδέθηκα στη διαχείριση της πτήσης στον ιστότοπο της Ryanair, αλλά δεν μου βγάζει κάποια ενημέρωση για τη πτήση κι ο επαναπρογραμματισμός κοστίζει 55-75€ για εισιτήριο που κόστισε 75€. ...γνωρίζει κανείς ποιά είναι η διαδικασία; Θα στείλει ενημέρωση η Ryanair; Περιμένει να γίνει επαναπρογραμματισμός απ' τους πελάτες για να εισπράξει πρόστιμο, ενώ λόγω ακύρωσης θα έπρεπε να γίνει δωρεάν; Επειδή στις 10 Απρ υπάρχει ανειλημμένη υποχρέωση, το εισιτήριο θα μπορούσε να αλλαχθεί είτε για τις 7 είτε για τις 8 του μήνα...αλλά οι μέρες περνούν. Έχω κι εγώ κράτηση με Ryan στις 9/4. Έκανα chat με εκπρόσωπο τους και δεν έχουν κάτι επίσημο. Επίσης κάλεσα και το τηλεφωνικό κέντρο της Aegean να ρωτήσω αν έχουν κάποια ενημέρωση. Πήρα την ίδια απάντηση, μέχρι στιγμής τίποτα επίσημο και γι'αυτό συνεχίζουν και πουλάνε κανονικά μέχρι τώρα εισιτήρια για τις 9/4. 4 hours ago, Nick64 said: Καλησπέρα στην παρέα, Χρειάζομαι τα φώτα σας. Πήγε η μητέρα μου στη Σερβία (Βελιγράδι). Ήθελε να χρησιμοποιεί δεδομένα για να επικοινωνεί με Ελλάδα και της αγόρασα μια eSIM από έναν πάροχο εκεί. Το θέμα είναι ότι ενώ έχει ενεργοποιηθεί κανονικά και δείχνει να έχει σήμα (εμφανίζει το 4g), δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα της. Η σελίδα της Globaltel δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες για το τι πρέπει να γίνει ή αν χρειάζονται επιπλέον βήματα για ενεργοποίηση της. Έχει κανείς κάποια ιδέα ή πρόσφατη εμπειρία; Πιθανόν να πρέπει να σεταρει το APN - δες παρακάτω για την Globaltel, φαντάζομαι είναι valid ή δες όταν την αγόρασες αν σου έστειλαν καμία σελίδα με ρυθμίσεις. Για να σου εμφανίσει το μενού για το APN, θα πρέπει να έχεις επιλέξει την e-sim για τα data και όχι την φυσική sim 1
Nick64 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Μετά από πολλές ώρες με κακό wifi και TeamViewer, πατήθηκε η επαναφορά της eSIM και διεγράφη τελείως... Πάντως έκανα επανεκκίνηση, το apn σύμφωνα με GPT ήταν σωστό και είχα απενεργοποιημένη τη πρώτη sim. Κλήσεις δοκίμασε να κάνει αλλά ήταν στα Σέρβικα τα αυτοματοποιημένα μηνύματα (λογικό) και δεν βγάλαμε άκρη. Την είπα να πάει σε κάποιο κατάστημα να το κάνει απευθείας από εκεί. Πάντως μεγάλη ταλαιπωρία το συγκεκριμένο εκτός εάν κάναμε κάτι τόσο λάθος
margaritagr Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Στις 3/4/2025 στις 11:51 ΠΜ, ProponitisTouKanape είπε Αμάξι από που κλείσατε; Έχει το check24 αρκετά καλές τιμές, καλυτερες απο οτι με την εταιρία απευθείας. Κλείσαμε sixt μέσω booking όπου μαζί με την έκπτωση των ξενοδοχείων είχε αρκετά καλή τιμή 1
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου On 04/04/2025 at 19:57, Nick64 said: Ενεργοποιημένα είναι. Τουλάχιστον έτσι μου είπε. Μόλις μίλησα μαζί της και θα το τσεκαρω μέσω TeamViewer όταν φτάσει σε μέρος με WiFi να ανοιξει το roaming επισης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα