Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε

Για το τελευταίο που λες με την πληρωμή στο ξενοδοχείο. Για κάποιον λόγο το τελευταίο διάστημα έχει εξαφανιστεί αυτή η επιλογή σε εμένα. Δεν υπάρχει σε κανένα φίλτρο. Πώς βλέπεις ποια ξενοδοχεία είναι διαθέσιμα με αυτήν την πληρωμή;

Αν γραφει οτι δεν απαιτείται προπληρωμή, συνήθως ειναι ετσι. Αλλα πατώντας και το ? που εχει διπλα, το εξηγεί.  

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε

Για το τελευταίο που λες με την πληρωμή στο ξενοδοχείο. Για κάποιον λόγο το τελευταίο διάστημα έχει εξαφανιστεί αυτή η επιλογή σε εμένα. Δεν υπάρχει σε κανένα φίλτρο. Πώς βλέπεις ποια ξενοδοχεία είναι διαθέσιμα με αυτήν την πληρωμή;

Δεν υπάρχει δυνατότητα σε όλα τα ξενοδοχεία.

Εγώ έκλεισα πρόσφατα με δωρεάν ακύρωση.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Menelaos83 είπε

Ηταν στις 7 μιση το απογευμα.Της aegean που ειναι 4 μιση θα γινει κανονικα

Παντως συμφωνα με το info του Eurocontrol που ποσταρε ο φιλος alxandros_gr, o διαδρομος κλεινει στις 23.55 τοπικη. Πιθανον να μη μπορει να επιστρεψει εγκαιρα το αεροσκαφος αν εχει βαση στη μπολονια. Anyway, το ρυθμισες, βαζοντας το χερι στην τσεπη οπως γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις. Με το καλο να πας!

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, stcp είπε

Παντως συμφωνα με το info του Eurocontrol που ποσταρε ο φιλος alxandros_gr, o διαδρομος κλεινει στις 23.55 τοπικη. Πιθανον να μη μπορει να επιστρεψει εγκαιρα το αεροσκαφος αν εχει βαση στη μπολονια. Anyway, το ρυθμισες, βαζοντας το χερι στην τσεπη οπως γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις. Με το καλο να πας!

Ευτυχως ειχε και διαθεσιμες θεσεις η aegean και η εξτρα διαφορα ηταν μονο 23 ευρω.Φτηνα την γλιτωσαμε.

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Sherlock_7 είπε

Αν βάλεις φίλτρο δωρεάν ακύρωση, θα σου εμφανίσει και όσα δε χρειάζεται προπληρωμή. Δε το προσφέρουν όλα ομως. Πάντα για ξενοδοχεία μέσω booking. Σπίτια μέσω airbnb ακόμα και να σου δινουν δωρεάν ακύρωση μεχρι μια μέρα πριν, συνηθως θέλουν προπληρωμή. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε

Πάντα για ξενοδοχεία μέσω booking

γιατι οχι μεσω απο το site του ιδιου του ξενοδοχειου;

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Titos301 είπε

Γιατί όσοι είμαστε Genius 3 επωφελούμαστε από τις εκπτώσεις της κατηγορίας. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Στο Capri έχουμε τίποτα προτάσεις για δραστηριότητες; Βλέπω ότι κάνουν βόλτα με σκάφος και θα το σκεφτόμουν αλλά θέλω κάτι ιδιωτικό ή με μικρό group, όχι τύπου εκδρομή που να σε ξεπατωσουν απλά για να στα δείξουν όλα. Κάτι χαλαρό και ωραίο.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Titos301 είπε

Εννοούσα οτι αυτό που έγραψα ισχύει για κρατήσεις μέσω booking. 

• Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Titos301 είπε

Έχει τύχει πολλές φορές να πάρω σε ξενοδοχείο να κάνω κράτηση και να είναι πολύ πιο ακριβό το ίδιο δωμάτιο από ότι μέσω booking. Και μια φορά θυμάμαι που είχαμε ξεμείνει στο Βελιγράδι και ψάχναμε κάπου να κοιμηθούμε, πάμε σε ένα ξενοδοχείο της ταλαιπωρίας και μας λέει πχ 100€ και του λέω, μα στο booking έχει 50€ δεν μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο, συγγνώμη λέει μπες booking  και κλειστό από εκεί, και μπήκαμε στο Wi-Fi του ξενοδοχείου για να κλείσουμε δωμάτιο από booking.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! 

Ερώτηση από Γερμανία που είμαστε: αξίζει μια μέρα επίσκεψη σε Μαϊντζ ή στη Φρανκφούρτη; Ή μπορούμε να πάμε Μαϊντζ να δούμε δυο highlights και να πάμε κ καπάκι Φρανκφούρτη;

Δημοσ.
17 hours ago, margaritagr said:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! 

Ερώτηση από Γερμανία που είμαστε: αξίζει μια μέρα επίσκεψη σε Μαϊντζ ή στη Φρανκφούρτη; Ή μπορούμε να πάμε Μαϊντζ να δούμε δυο highlights και να πάμε κ καπάκι Φρανκφούρτη;

εξαρτατε παντα αν εισαι με αμαξι ή με μεσα μεταφορας.με αμαξι εισαι πιο easy.με τρενα λεωφορεια κτλ ζοριζεις το προγραμμα σου παραπανω και στενευεις τα χρονικα σου περιθωρια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάιντς δεν έχω πάει, Φρανκφούρτη είναι για μισή μέρα μαξ, άντε να κανεις λιγο βόλτα στην παλιά πόλη. Τι αμάξι σου έδωσε η Sixt vs τι είχες κλείσει; 😎

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
Δημοσ.
Στις 19/4/2025 στις 8:05 ΜΜ, 1988panos2171 είπε

Στο Capri έχουμε τίποτα προτάσεις για δραστηριότητες; Βλέπω ότι κάνουν βόλτα με σκάφος και θα το σκεφτόμουν αλλά θέλω κάτι ιδιωτικό ή με μικρό group, όχι τύπου εκδρομή που να σε ξεπατωσουν απλά για να στα δείξουν όλα. Κάτι χαλαρό και ωραίο.

Το καλύτερο είναι να κλείσεις βόλτα με σκάφος ιδιωτικά από το Σορεντο ή  κάπου εκεί γύρω .Ειδικά αν είστε αρκετά άτομα παρέα και μπορείτε να μοιραστείτε το κόστος θα κάνετε ό,τι θέλετε θα σας πάει όπου του πείτε ή όπου σας προτείνει ο οδηγός για μπάνιο sightseeing κλπ. Αλλιώς αναγκαστικά με γκρουπ.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο έμπιστο site να τσεκαρω τι παίζει; Ή αναζήτηση google βάσει κριτικών;

Σορέντο δεν ξέρω κατά πόσο βολεύει, Capri και Positano θα είμαι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...