Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, έχει πάει κανείς Πράγα ΚΑΙ Βιέννη; σε ένα ταξίδι δηλαδή. 
Σκεφτόμαστε να φύγουμε 7 μέρες και λέμε μήπως πάμε τις 4 Πράγα και μετά πάμε 3 μέρες Βιέννη και γυρίσουμε από εκεί. 
Αξίζει για να δούμε σε τόσο λίγο 2 χώρες ή θα χαθούμε κάπου ανάμεσα; 😆

Για την ακρίβεια, λέμε για την εβδομάδα του 15αύγουστου αλλά να το κάναμε Τετάρτη με Τετάρτη, ή Τρίτη με Τρίτη κοκ.
Είδα στο google ότι υπάρχει τρένο που ενώνει Πράγα με Βιέννη, για αυτό το σκέφτομαι. 

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, Pintsie said:

Σκεφτόμαστε να φύγουμε 7 μέρες και λέμε μήπως πάμε τις 4 Πράγα και μετά πάμε 3 μέρες Βιέννη και γυρίσουμε από εκεί. 

Για την ακρίβεια, λέμε για την εβδομάδα του 15αύγουστου αλλά να το κάναμε Τετάρτη με Τετάρτη, ή Τρίτη με Τρίτη κοκ.
Είδα στο google ότι υπάρχει τρένο που ενώνει Πράγα με Βιέννη, για αυτό το σκέφτομαι. 

Αν αποφασίσεις να επισκεφτείς και τα 2 μέρη, για τραίνα κοίτα cd.cz και regiojet.cz. Υπάρχουν αρκετά τραίνα καθημερινά. Με regiojet το καλό είναι οτι μπορείς να ακυρώσεις δωρεάν το εισιτήριο μέχρι 15 λεπτά πριν την αναχώρηση και παίρνεις όλα τα λεφτά πίσω. Με cd.cz μπορείς να ακυρώσεις μέχρι τα μεσάνυχτα της προηγούμενης ημέρας και υπάρχει ένα fee γύρω στα 3 ευρώ ανά εισιτήριο. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Pintsie είπε

Εχω παει 4 φορες πραγα και μια βιεννη,πολυ ωαραια καισ τις δυο αλλα οπως καταλαβες λατρευω πραγα.

ΕΙναι μια σταλια η πραγα σε παιρνει αν κατσεις 4 μερες και για ημερησια Carlovy vary (αν το γραφω σωστα) ηταν η ωραιοτερη διαδρομη με τραινο που εχω κανει ποτε μου.

Ωραια εμπειρια το μαυρο θεατρο της πραγας.

Εχει ενα παρα πολυ ωραιο ιταλικο εστιατοριο πανω στο ποταμι που βλεπει βραδυ τελεια φωτισμενο το καστρο απεναντι,αν θες πεσμου να βρω ονομα.

Επισης βολτα στον ποταμο με καραβακι παρα πολυ ωραιο.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Hamurabi είπε

Εχω παει 4 φορες πραγα και μια βιεννη,πολυ ωαραια καισ τις δυο αλλα οπως καταλαβες λατρευω πραγα.

ΕΙναι μια σταλια η πραγα σε παιρνει αν κατσεις 4 μερες και για ημερησια Carlovy vary (αν το γραφω σωστα) ηταν η ωραιοτερη διαδρομη με τραινο που εχω κανει ποτε μου.

Εχει ενα παρα πολυ ωραιο ιταλικο εστιατοριο πανω στο ποταμι που βλεπει βραδυ τελεια φωτισμενο το καστρο απεναντι,αν θες πεσμου να βρω ονομα.

Αχ ναι, please! 
Εσύ πήγες και στα δύο μέρη με τρένο όπως θέλω να κάνω εγώ ή πήγες 2 ξεχωριστές φορές; 

Η αλήθεια είναι ότι από πολλούς έχω ακούσει ότι είναι "υπερβολή" τόσες μέρες Πράγα για αυτό λέω μήπως αξίζει να πάμε και αλλού. 
Γενικά, δεν θα είναι εύκολο να βγούμε εξωτερικό άμεσα γιατί έχουμε μαγαζί και δεν μπορώ να κλείσω εύκολα εκτός Αυγούστου και ο σύζυγος δεν παίρνει εύκολα άδειες σίγουρες από μήνες πριν. Οπότε το θεωρούμε λίγο ευκαιρία να το κάνουμε. 
Είναι εύκολοι στη συννενόηση; Αγγλικά μιλάμε αλλά όχι να πιάσουμε συζήτηση. Ίσα να παραγγείλουμε 😆

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Hamurabi είπε

Αν μπορεις πες , το ψάχνω για Πραγα μήπως ξεκολλησει το μυαλο μου απο τη Βιέννη που πηγαμε γαμήλιο λιγο πριν Χριστουγεννα και την ερωτευτηκα !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...