Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 21/07/2025 at 20:31, vadada said:

Καλησπερα παιδια!Σαν μαζοχιστης που ειμαι αποφασια να παω Αιγυπτο με την κοπελα μου Αυγουστιατικα..Σε ερευνα με τουριστικα γραφεια για γκρουπ οι τιμες ειναι πολυ υψηλες γιατι συνεργαζονται με πανακριβα ξενοδοχεια.Οποτε σκεφτομαι να κλεισω ενα μονος μου και να ψαξω καποιον ξεναγο εκει για να αποφυγω λιγο και τους σκαμερς που θα με κυνηγανε αλλα και για να μας μεταφερουν.Εχει παει καποιος μονος ?Και αν ναι ποσο δυσκολο ειναι να μετακινηθεις?

μετακινησεις αυστηρα και μονο uber/ταξι

Μπορει ο ταξιτζης με ενα μικρο ποσο 10-20 ευρ να γινει σοφερ σου την ημερα(!)

Στο Καιρο (αλλα και γενικοτερα στην Αιγυπτο) το θεμα διαμονης ειναι προβλημα λογω μποχας. Προσπαθησε να βρεις κατι αξιολογο και καθαρο με κλιματιστικο. Σε σοβαρα ξενοδοχεια εγω δεν ειχα ποτε προβλημα να βρω ξεναγο (μου συστηνανε) ενω μια φορα με βοηθησε ο ταξιτζης.

Ευκολοτερο ηταν να συννενοηθω στα....Ελληνικα παρα στα Αγγλικα.

Παντα τοπικο νομισμα (οχι δολλαρια/ευρω).

Επειδη εχω παει αρκετες φορες, τη πρωτη φορα (ημουν με ταιρι) πραγματι με ειδαν σα θυμα οι ντοπιοι αλλα οταν ειμαι μονος αν τους πεις οτι δε θελω και δε κυκλοφορας με χλιδατα ρουχα δε θα σε ενοχλησει κανεις.

Απειρες φορες μου εχουν πρσφερει τσαι απο απλος κοσμος μεχρι καταστηματαρχες (χωρις καν να αγορασω κατι).

Ειναι φτωχος λαος που προσπαθησουν να συμπληρωσουν εισοδημα, αν τους μιλησεις με ευγενεια δεν εχεις θεμα.

Προσοχη κλασσικα στο φαι (οχι νερο βρυσης/λαχανικα/σαλατες) και αν πας καλοκαιρι οποσδηπτε πολλα καλοκαιρινα ρουχα αρκετα (λογω ιδρωτα συχνα αλλαζεις 1-2 φορες την ημερα!)

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, glamor είπε

μέσα στην καλαμάτα μπορείτε να πάτε στην μαρίνα, και αν είστε λάτρης της ποικιλίες στην αρχική παραλία της Καλαμάτας (κοντά στο παιδότοπο)

έξω από την Καλαμάτα αλλά πολύ κοντινή απόσταση  μπορείτε να πάτε στην βέργα (με θεά στο μεσσηνιακό κόλπο) και ιδιαίτερο μέρος αλλά συγκεκριμένα φαγητά (πχ κόκκορα μακαρονάδα) στο πήδημα 

υπαρχουν κρουαζιερες απο το λιμανι της καλαματας και προς ποιους προορισμους?

1 ώρα πριν, glamor είπε

μέσα στην καλαμάτα μπορείτε να πάτε στην μαρίνα, και αν είστε λάτρης της ποικιλίες στην αρχική παραλία της Καλαμάτας (κοντά στο παιδότοπο)

έξω από την Καλαμάτα αλλά πολύ κοντινή απόσταση  μπορείτε να πάτε στην βέργα (με θεά στο μεσσηνιακό κόλπο) και ιδιαίτερο μέρος αλλά συγκεκριμένα φαγητά (πχ κόκκορα μακαρονάδα) στο πήδημα 

1 ώρα πριν, glamor είπε

1 ώρα πριν, glamor είπε

Δημοσ.
6 ώρες πριν, eidikos33 είπε

https://www.google.com/search?q=κρουαζιερες+απο+το+λιμανι+της+καλαματας&rlz=1CAYKUD_enGB1141&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Δημοσ.
Στις 28/7/2025 στις 6:55 ΜΜ, eidikos33 είπε

Καλαματα που να πάω για φαγητό;

Καστράκι, 10 λεπτά έξω από την πόλη, με θέα όλο το Μεσσηνιακό κόλπο. Επειδή είναι μαγαζί μοναδικό στο είδος του θα σου πρότεινα να κάνεις κράτηση γιατί ακόμη και τις καθημερινές γίνεται χαμός! 

Gourmet κουζίνα, ακριβό (~50€/άτομο) αλλά για μία φορά αξίζει να πας!

https://www.instagram.com/kastraki.meteoro/

• Moderators
Δημοσ.

Παιδες επειδη oπως φαινεται ειμαι τερμα αναβλητικος και δεν εκλεισα παρκινγκ στο κανονικο του αεροδρομιου (ΕλΒενιζελ), προφανως τωρα δεν βρισκω για το αλλο Σαββατο. Εχει χρησιμοποιησει κανεις καποιο αλλο που να ειναι 1) safe, 2) νορμαλ τιμη και 3) οχι κανενα χιλιομετρο μακρια ή τελος παντων να προσφερει μετακινηση αλλα να ειναι accurate, διοτι το τελευταιο πραγμα που θελω ειναι να τρεχω :lol:

Βρισκω καποια στο νετ, αλλα με ενδιαφερει καποιο που να εχετε χρησιμοποιησει, για legit feedback.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, stormrain είπε

Παιδες επειδη oπως φαινεται ειμαι τερμα αναβλητικος και δεν εκλεισα παρκινγκ στο κανονικο του αεροδρομιου (ΕλΒενιζελ), προφανως τωρα δεν βρισκω για το αλλο Σαββατο. Εχει χρησιμοποιησει κανεις καποιο αλλο που να ειναι 1) safe, 2) νορμαλ τιμη και 3) οχι κανενα χιλιομετρο μακρια ή τελος παντων να προσφερει μετακινηση αλλα να ειναι accurate, διοτι το τελευταιο πραγμα που θελω ειναι να τρεχω :lol:

Βρισκω καποια στο νετ, αλλα με ενδιαφερει καποιο που να εχετε χρησιμοποιησει, για legit feedback.

Eγώ μια φορά που το χρειάστηκα, έκλεισα μέσω parkaround το πιο φτηνό, νομίζω το mega air ηταν. Δεν είχα κάποιο θέμα, με πηγαινοέφεραν με βανάκι.

• Thanks 1
Δημοσ.
13 hours ago, stormrain said:

ο πατερας μου χρησιμοποιει συχνα το apollo και ειναι ευχαριστημενος. Νομιζω οτι ειναι απο τα μεγαλυτερα στη περιοχη

https://www.apolloparking.gr/#priceList

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...