alfeios Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 6 ώρες πριν, gorge18 είπε Αυτο. Δεν ξερω αν για αυτα που δινει η klarna, αξιζει.. Near parking 4 φορές,, όλα τέλεια σε χρόνο ρεκορ 1
satsok2 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:29 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:29 μμ (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω.Από Τριζoνια έχει εμπειρία κανείς; Αξίζει να μείνω ένα βράδυ; Επεξ/σία Τετάρτη στις 01:35 μμ από satsok2
Sablj Δημοσ. Τετάρτη στις 01:37 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:37 μμ 3 minutes ago, satsok2 said: Να ρωτήσω. Έχει κανείς εμπειρία από Τριζoνια έχει εμπειρία κανείς; Αξίζει να μείνω ένα βράδυ; Είχα πάει μονοήμερη πέρσι, πολύ μικρό νησάκι το γυρνάς όλο με τα πόδια (μπορείς να νοικιάσεις ποδήλατο αν θες). Τα μαγαζιά είναι στο λιμάνι (έχει κάθε μισή ώρα περίπου πλοίο από απέναντι). Οι παραλίες δεν είναι κάτι ουάου. Ένα βράδυ ίσως έμενα (με καλή παρέα) για να δω και την νυχτερινή ζωή. 1
satsok2 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:41 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:41 μμ 2 λεπτά πριν, Sablj είπε Είχα πάει μονοήμερη πέρσι, πολύ μικρό νησάκι το γυρνάς όλο με τα πόδια (μπορείς να νοικιάσεις ποδήλατο αν θες). Τα μαγαζιά είναι στο λιμάνι (έχει κάθε μισή ώρα περίπου πλοίο από απέναντι). Οι παραλίες δεν είναι κάτι ουάου. Ένα βράδυ ίσως έμενα (με καλή παρέα) για να δω και την νυχτερινή ζωή. Σ'ευχαριστώ. Η αλήθεια είναι όλα εξαρτώνται και απο διαθεσιμότητα σε δωμάτια. Στο booking δεν έβρισκα δίκλινο για τις ημερομηνίες που ήθελα αν και κάποια ξενοδοχεία έχουν δικό τους site. Νυχτερινή ζωή, τι να έχει; Για κανένα ποτό;
Sablj Δημοσ. Τετάρτη στις 01:45 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:45 μμ Just now, satsok2 said: Σ'ευχαριστώ. Η αλήθεια είναι όλα εξαρτώνται και απο διαθεσιμότητα σε δωμάτια. Στο booking δεν έβρισκα δίκλινο για τις ημερομηνίες που ήθελα αν και κάποια ξενοδοχεία έχουν δικό τους site. Νυχτερινή ζωή, τι να έχει; Για κανένα ποτό; Κι αυτό μην φανταστείς... 3-4 μαγαζιά έχει που είναι καφε-ταβέρνες. Ίσως το Remezzo (που είναι μόνο καφέ) να έχει κάποια νυχτερινή ζωή. 1
vamvakoolas Δημοσ. Παρασκευή στις 12:34 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:34 μμ Απο τη πεμπτη απογευμα μεχρι Κυριακη θα μεινω Θεσ/κη (κεντρο κοντα σε Δικαστικο μεγαρο). Δεν ειναι η πρωτη φορα αλλα εχω να μεινω χρονια: 1)Που μπορω να φαω ειτε βρωμικο ειτε ταβερνα; (δε με ενδιαφερουν τα high class) 2)Τι μπορω να κανω; π.χ δεν εχω επισκευτει Αγ Δημητριο, Ροτοντα και σκεφτομαι αλλα κατι αλλο;
JLEE Δημοσ. Παρασκευή στις 02:22 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:22 μμ Παίδες καλησπέρα. Μετά τις 20 Αυγούστου θα πάω Από Πειραιά προς Πάργα. Θα πάω μέσω Ολυμπίας οδού και θέλω κάπου στην μέση να σταματήσω σε κάποιο παραθαλάσσιο μέρος για καφέ / δεκατιανό. Έχετε κάτι να μου προτείνεται? Βάζοντας τον χάρτη βλέπω ότι βολεύει η Ναύπακτος. Κάθε πρόταση δεκτή!
milos_ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:35 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:35 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, vamvakoolas είπε Απο τη πεμπτη απογευμα μεχρι Κυριακη θα μεινω Θεσ/κη (κεντρο κοντα σε Δικαστικο μεγαρο). Δεν ειναι η πρωτη φορα αλλα εχω να μεινω χρονια: 1)Που μπορω να φαω ειτε βρωμικο ειτε ταβερνα; (δε με ενδιαφερουν τα high class) 2)Τι μπορω να κανω; π.χ δεν εχω επισκευτει Αγ Δημητριο, Ροτοντα και σκεφτομαι αλλα κατι αλλο; Θα πας Αγιο Δημήτριο, δε ξέρω όμως αν είναι ανοιχτή η κατακόμβη κάθε μέρα και τι ώρες. Θα ανέβεις στα κάστρα και συγκεκριμένα στη πορτάρα https://maps.app.goo.gl/LLYX5xsgHyvr8SdF8 (αν πας αργά πολύ πιθανο να πετύχεις τυπους που πινουν μπαφους...) μπορείς να φας εδώ https://maps.app.goo.gl/R2z5FPpCEiA74Ld98 Επεξ/σία Παρασκευή στις 02:37 μμ από milos_ 1
manapa Δημοσ. Σάββατο στις 09:31 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:31 πμ 20 ώρες πριν, vamvakoolas είπε Απο τη πεμπτη απογευμα μεχρι Κυριακη θα μεινω Θεσ/κη (κεντρο κοντα σε Δικαστικο μεγαρο). Δεν ειναι η πρωτη φορα αλλα εχω να μεινω χρονια: 1)Που μπορω να φαω ειτε βρωμικο ειτε ταβερνα; (δε με ενδιαφερουν τα high class) 2)Τι μπορω να κανω; π.χ δεν εχω επισκευτει Αγ Δημητριο, Ροτοντα και σκεφτομαι αλλα κατι αλλο; Για βρώμικο εκεί κοντά είναι η καντίνα " Μαμα Τερέζα " και μετα προς την ρωμαϊκή αγορά , τριγύρω απο το bit bazar που έχει πολλά φοιτητομαγαζα , γενικά για φαγητό αποφεύγεις λαδάδικα και Βενιζέλου απο την μεριά της παραλίας Άγιος Δημήτριος , Αγιά Σοφία και ροτόντα είναι σχετικά κοντά μεταξύ τους αλλά δεν ξέρω αν είναι ανοιχτές οι κατακόμβες τους 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα