Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 16/8/2025 στις 11:55 ΠΜ, Sadako είπε

Κοίτα. Δεν θα πω ψέματα, με το Airbnb έχω -ίσως κακώς- ακόμα τον ψυχολογικό δισταγμό του ότι δεν το έχω δοκιμάσει αρκετά ως πλατφόρμα, μόνο 1 φορά έχω κλείσει, κι αυτό εντός Ελλάδας και επί τόπου στο μέρος που ήδη βρισκόμουν. Αλλά αν είναι κάποιο συγκεκριμένο δοκιμασμένο θα το εξέταζα ως επιλογή.

Προς το παρόν μπήκα προχτες και έκανα κάποιες κρατήσεις με δωρεάν ακύρωση από Booking (από ~530€ ως ~620€ για τα 4 βράδια) σε καταλύματα με αρκετά σχόλια (δεν εμπιστεύομαι αυτά με <100 σχόλια ως πιο καινούρια) για να μην αγχωθώ και με το σκεπτικό από εβδομάδα που θα έχω τον χρόνο να ψαχουλέψω λίγο αξιολογήσεις κλπ και να καταλήξω.

Εκτός αν -όπως ανέφερα παραπάνω- υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο δοκιμασμένο Airbnb, επειδή έκανα μια βόλτα κι από εκεί είδα ότι υπάρχει κι εκεί η δυνατότητα δωρεάν ακύρωσης, δεν το είχα προσέξει.

Εγω ειχα μεινει εδω και εμεινα πολυ ευχαριστημενος, ησυχη γειτονια με σταση μετρο σε κοντινη αποσταση και αποτι βλεπω τρομερα οικονομικο.

https://www.airbnb.gr/rooms/18942048?viralityEntryPoint=1&s=76

Εχει αποτι βλεπω τελος σεπτεμβρη με αρχες οκτωβρη και μαλιστα αν ακυρωσεις 1 ημερα πριν το ταξιδι εχεις πληρη επιστροφη χρηματων.

• Like 2
  • Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όντως οικονομικό φαίνεται, αλλά δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμο για όλες τις μέρες που θέλω, για την ακρίβεια για 3 από τα 4 βράδια.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους! Ετοιμαζω ταξιδι πριν τα Χριστουγεννα με την οικογενεια στη Βιεννη. Εκλεισα εισιτηρια και τωρα κοιταω ξενοδοχεια, οχι airbnb , θελω τις ανεσεις του ξενοδοχειου , πρωινο κλπ . Εχω καταληξει σε αυτα τα 5 προς το παρον, αν καποιος εχει ιδεα απο περιοχες και αποστασεις ας με κατατοπισει. 

Holiday Inn
Novotel Suites
Novotel Wien
Der Wilhelmshof

Δεν εχω θεμα να ειμαι τελειως κεντρο μιας και θα ειναι χειμωνας και θα χρησιμοποιουμε ΜΜΜ που οπως διαβαζω ειναι αψογα στη Βιεννη. Και στο Παρισι πχ μειναμε Gare de Lyon που κεντρο δεν το λες αλλα το μετρο ειναι διπλα και σε παει παντου γρηγορα. Οποτε ας κλεισω κατι καλυτερο και ας ειναι λιγο πιο μακρια αλλα οχι και στου διαολου τη μανα. Εγω κλινω προς το Suites. 

Γενικα εκτος απο τη διαμονη αν εχετε tips για Βιεννη σας ακουω. 

Ευχαριστω εκ των προτερων 

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, james9tito είπε

Καλημέρα σε όλους! Ετοιμαζω ταξιδι πριν τα Χριστουγεννα με την οικογενεια στη Βιεννη. Εκλεισα εισιτηρια και τωρα κοιταω ξενοδοχεια, οχι airbnb , θελω τις ανεσεις του ξενοδοχειου , πρωινο κλπ . Εχω καταληξει σε αυτα τα 5 προς το παρον, αν καποιος εχει ιδεα απο περιοχες και αποστασεις ας με κατατοπισει. 

Holiday Inn
Novotel Suites
Novotel Wien
Der Wilhelmshof

Δεν εχω θεμα να ειμαι τελειως κεντρο μιας και θα ειναι χειμωνας και θα χρησιμοποιουμε ΜΜΜ που οπως διαβαζω ειναι αψογα στη Βιεννη. Και στο Παρισι πχ μειναμε Gare de Lyon που κεντρο δεν το λες αλλα το μετρο ειναι διπλα και σε παει παντου γρηγορα. Οποτε ας κλεισω κατι καλυτερο και ας ειναι λιγο πιο μακρια αλλα οχι και στου διαολου τη μανα. Εγω κλινω προς το Suites. 

Γενικα εκτος απο τη διαμονη αν εχετε tips για Βιεννη σας ακουω. 

Ευχαριστω εκ των προτερων 

Πήγαμε τον Ιούνιο και μείναμε στο Plazza In το οποιο ηταν πολυ καλο. Η συμβουλή μου ειναι να κλείσετε ο,τι μουσειο κλπ θέλετε απο πριν. Επίσης θα απέφευγα το μουσειο της Σισσυς. Πήγαμε, not impressed. 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, stormrain είπε

Πήγαμε τον Ιούνιο και μείναμε στο Plazza In το οποιο ηταν πολυ καλο. Η συμβουλή μου ειναι να κλείσετε ο,τι μουσειο κλπ θέλετε απο πριν. Επίσης θα απέφευγα το μουσειο της Σισσυς. Πήγαμε, not impressed. 

Πως σου φανηκε η αποσταση από το κεντρο? Περιπου ποση ωρα κανατε με ΜΜΜ? Θελω να τελειωνω με το ξενοδοχειο και μετα σειρα θα παρουν μουσεια κλπ γιαυτο το κανονιζω απο τωρα να εχω χρονο μπροστα μου να δω τι θελω να κανω και να βγαλω προγραμμα. Ετσι και αλλιως θα φαμε αρκετο χρονο στις χριστουγεννιατικες αγορες που εκεινες τις μερες θα εχουν την τιμητικη τους 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stormrain είπε

Μα δεν σε εντυπωσίασε ο μπιντές της; 😆 

Ήταν πάντως όντως κάπως βαρετό, καλύτερα να είχαμε ξοδέψει κάπου αλλού τον χρόνο μας (πχ τρώγοντας περισσότερα σνίτσελ και λουκάνικα σε εκείνα τα μαγαζάκια του δρόμου).

• Haha 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, james9tito είπε

Πως σου φανηκε η αποσταση από το κεντρο? Περιπου ποση ωρα κανατε με ΜΜΜ? Θελω να τελειωνω με το ξενοδοχειο και μετα σειρα θα παρουν μουσεια κλπ γιαυτο το κανονιζω απο τωρα να εχω χρονο μπροστα μου να δω τι θελω να κανω και να βγαλω προγραμμα. Ετσι και αλλιως θα φαμε αρκετο χρονο στις χριστουγεννιατικες αγορες που εκεινες τις μερες θα εχουν την τιμητικη τους 

Νομίζω 7 με 10 λεπτά μέχρι το Stephanslplaz (το σκοτωσα), το μετρό ειναι πρακτικα 3 με 5 λεπτά περπάτημα απο τον σταθμό Gasometer. 

25 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Μα δεν σε εντυπωσίασε ο μπιντές της; 😆 

Ήταν πάντως όντως κάπως βαρετό, καλύτερα να είχαμε ξοδέψει κάπου αλλού τον χρόνο μας (πχ τρώγοντας περισσότερα σνίτσελ και λουκάνικα σε εκείνα τα μαγαζάκια του δρόμου).

Μα καθόλου ομως 😂 

Εν τω μεταξύ ειναι ετσι η διαρρύθμιση του μουσείου που κανει μπαμ οτι θα χωρούσε σε μια αίθουσα, απλα το έκαναν ετσι για να φαίνεται μεγαλύτερο 😅

Τα σνίτσελ τελεια, αλλα και τα γλυκά τους ομως ε...

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα αρχες Σεπτεμβρη θα παμε 4 μερες με την γυναίκα Πάργα, θα πάμε σίγουρα Αχέρωντα, οποιαδήποτε πληροφορία για φαγητά, μέρος / παραλία που πρέπει να πάμε οπωσδήποτε είναι ευπρόσδεκτη , ευχαριστώ.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Καλησπέρα αρχες Σεπτεμβρη θα παμε 4 μερες με την γυναίκα Πάργα, θα πάμε σίγουρα Αχέρωντα, οποιαδήποτε πληροφορία για φαγητά, μέρος / παραλία που πρέπει να πάμε οπωσδήποτε είναι ευπρόσδεκτη , ευχαριστώ.

Οι κλασσικες κοντινες παραλιες για μπανιο ειναι στον λυχνο και στον αη γιαννακη, αν θες λιγο να απομακρυνθεις αξιζει το αλωνακι φαναριου. Για φαγητο οπωσδηποτε στο λυχνος πανοραμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...