vamvakoolas Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 16 minutes ago, kalgeorge said: παιδια εχω παει 9 φορες Ναξό, οτι θελει να με ρωτησει καποιος για φαγητο διασκεδαση, εκδρομη παραλιες, ειμαι στην διαθεση του ΥΓ. Πείτε καμία γνώμη για 4ημερο 28η οκτωβρίου... εχω παει σχεδον σε ολα τα νησια, και ελλαδα γενικα οδικώς, θα ήθελα καμια προταση να μου κινησει το ενδιαφέρον και να έχει πάει καποιος εκείνη την περίοδο και να αξιζε ΥΓ. θα προτιμηθεί προορισμός που δεν χρειάζεται να παω οδικώς ( φανταζομαι θα υπαρχει προβλημα με κινηση) ξερω ζητάω πολλα ευχαριστώ πολύ εκ τνω προτέρων Καστορια (αν εισαι της φυσης) Καβαλα (αλλα να πας και γυρω πολεις οπως αλεξανδρουπολη, Κομοτηνη κ.α). Εγω ισως πηγαινα Ιωαννινα αλλα και εκδρομες ζαγοροχωρια
kalgeorge Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 1 λεπτό πριν, vamvakoolas είπε Καστορια (αν εισαι της φυσης) Καβαλα (αλλα να πας και γυρω πολεις οπως αλεξανδρουπολη, Κομοτηνη κ.α). Εγω ισως πηγαινα Ιωαννινα αλλα και εκδρομες ζαγοροχωρια τα εχω περασει αυτά αλλα να ειμαι ειλικρινής φοβαμαι την κινηση στο πηγαινε ελα τετοιες μερες
vamvakoolas Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 2 minutes ago, kalgeorge said: τα εχω περασει αυτά αλλα να ειμαι ειλικρινής φοβαμαι την κινηση στο πηγαινε ελα τετοιες μερες με την ιδια λογικη δεν υπαρχει τουριστικο μερος στην Ελλαδα 28η που να ειναι νεκρα... Δεν εγραψα πελ/σο και νοτια Ελλαδα γιατι εκει ειναι δεδομενο κυριως απο Αθηναιους.
kalgeorge Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 5 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε με την ιδια λογικη δεν υπαρχει τουριστικο μερος στην Ελλαδα 28η που να ειναι νεκρα... Δεν εγραψα πελ/σο και νοτια Ελλαδα γιατι εκει ειναι δεδομενο κυριως απο Αθηναιους. κινηση στους δρομους εννοω, πιο πολυ ισως ψαχνω κατι σε νησι απλα εξεταζω ολες τις αποψεις, ευχαριστω πολυ για τον χρον σου
alxandros_gr Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες On 20/09/2025 at 19:36, AGGANIS13 said: Πόλεις με ωραίους εμπορικούς πεζοδρομους με κίνηση και ζωη? Έχουμε πάει στις: Αθήνα , Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Καλαμάτα, Τρίκαλα, Βόλο , Λάρισα , Ναύπλιο, Πρέβεζα ... Κέρκυρα/Ρόδος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα