Voodooman Δημοσ. Πέμπτη στις 02:38 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:38 μμ 28 years later 28 χρόνια μετά το ξέσπασμα της zombie apocalypse στη Μ.Βρετανία και τα πράγματα πάνε όλο και προς το χειρότερο. Το πρώτο μισό της πρώτης ταινίας μου είχε αρέσει πολύ, το δεύτερο όχι. Η δεύτερη ταινία γενικά δεν με ξετρέλανε. Η τρίτη για εμένα είναι η καλύτερη. Γιατί; Γιατί δεν βλέπουμε World War Z, αλλά κάτι πιο κοντά στο The Road. O Boyle, με καμβά μια zombie apocalypse μας δίνει μπόλικο gore, αλλά και φρίκη πέρα από τις δαγκωματιές και τα αίματα. Η αρχική σκηνή με τα παιδάκια είναι απελπισία μεγαλύτερη από οποιοδήποτε ξεκοίλιασμα θα δούμε παρακάτω (και θα δούμε πολλά και ρεαλιστικά), η απεικόνιση της οριακά απολυταρχικής (ένεκα η ανάγκη, δεν λέω) κοινωνίας με την αντιπαραβολή με τον μεσαίωνα χτυπάει πιο δυνατά από τα σκηνικά ερήμωσης, ενώ η σκηνή της διάγνωσης είναι συγκλονιστικότερη από πολλά επεισόδια του Dr. House. Η γύμνια έχει πολλή πλάκα ώρες ώρες, η σκηνή της καταδίωξης πάνω στην ξέρα είναι πραγματικά αγωνιώδης, γενικά ο Boyle βάζει όλη του τη μαστοριά και κάνει σκηνοθετικά μαγικά σε πολλά και διαφορετικά είδη. Το τέλος δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα, αρκεί να πρόκειται όντως για τριλογία και να δούμε στις επόμενες τι ακριβώς συμβαίνει. Ποιος ξέρει τι ζόρια θα τραβάνει και αυτοί οι κακομοίρηδες του τέλους της ταινίας. The naked gun Πήγα από υποχρέωση και για τη νοσταλγία, δεν περίμενα να γελάσω τόσο πολύ. Η συνταγή είναι η ίδια, τα αστεία σε αυτό το κλίμα και ο Neeson, όλως περιέργως, βγάζει πολύ γέλιο χρησιμοποιώντας την ίδια μανιέρα που χρησιμοποιεί και στις υπόλοιπες ταινίες του. Δεν είμαι εγώ μόνο ο περίεργος, και ο υπόλοιπος κινηματογράφος γελούσε!.. Θερινός, φαγητό και μια τέτοια ταινία, όχι και άσχημα.
Aris_ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:07 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:07 μμ Hard Times (1975) - IMDb Απο τις καλές ταινίες του Charles Β. δεν μιλάει πολύ με πολύ καλό υποστηριχτικό cast, όλα είναι προσεγμένα και εχει πολλές λεπτομέρειες για εκείνα τα χρόνια 2
baader Δημοσ. Πέμπτη στις 11:18 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:18 μμ ειδα τον κυριο Ριπλει ενδιαφερουσα ταινια πανω στην ιδεα της ταυτοτητας με δυνατες ερμηνειες απο Πάλτροου και Χοφμαν 1
profile Δημοσ. Σάββατο στις 07:34 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:34 πμ King Ivory (2024) - IMDb Μια έντονη και ρεαλιστική ματιά στον πόλεμο κατά της φαιντανύλης. Χρήση, διακίνηση, εμπορία, μετανάστευση, φυλακές, συμμορίες, καταστολή. Η κάμερα με κοντινά πλάνα μας δίνει τα έντονα συναισθήματα των πρωταγωνιστών. Το ζουμί είναι στην υπαρξιακή κουβέντα που έχουν οι δυο μπάτσοι στο νοσοκομείο. Πολύ δυνατή ταινία που αξίζει πολύ περισσότερο από τη βαθμολογία του imbd. 1
firewalker Δημοσ. Σάββατο στις 10:58 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:58 μμ Μόλις είδα το Jurassic World: Alien. Πολύ χάλια ταινία. https://www.imdb.com/title/tt31036941/
Gogotsa Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, firewalker είπε Μόλις είδα το Jurassic World: Alien. Πολύ χάλια ταινία. https://www.imdb.com/title/tt31036941/ Το jurassic world: rebirth ειδες φιλος..... στο οποιο δεν εχεις αδικο..... παιζει και ενα alien ! Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από Gogotsa
Voodooman Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες The experiment 26 τυχαίοι, συνηθισμένοι άνθρωποι διαλέγονται για να κλειστούν σε μια φυλακή και να παίξουν οι μισοί τους φύλακες και οι άλλοι μισοί τους τρόφιμους στα πλαίσια ενός κοινωνικού/ανθρωπολογικού πειράματος. Τα πράγματα εξελισσονται όπως θα περιμέναμε (;) Όταν έχεις ένα τέτοιο θέμα και έχεις τους Brody και Whitaker στους πρωταγωνιστιοκούς ρόλους, δεν μπορείς να τα πας και πολύ χάλια. Πράγματι, η ταινία δεν είναι τόσο καλή όσο το Das Experiment ή το The Stanford Prison Experiment (κανένα από τα τρία δεν είναι ακριβώς remake του άλλου, έχουν την ίδια κεντρική ιδέα), κυρίως γιατί έχει μερικά πολύ βασικά κενά για εμένα, αλλά είπαμε, ένα τέτοιο θέμα θα μπορούσα να το δω ακόμη και σαν διασκευή σε ένα επεισόδιο του Ρετιρέ.
Glikos Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) Jurassic World: Rebirth Πολύ μέτρια ταινία, η χειρότερη του franchise. Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από Glikos
Arkin Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 14 λεπτά πριν, Glikos είπε Jurassic World: Rebirth Πολύ μέτρια ταινία, η χειρότερη του franchise. Ωχ χειρότερο από το έκτρωμα το τρίτο? Θα την δω σύντομα έλεγα λόγο scarlet ότι θα είναι οκ αλλά με αυτά που λέτε. 1
Glikos Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Arkin είπε Ωχ χειρότερο από το έκτρωμα το τρίτο? Θα την δω σύντομα έλεγα λόγο scarlet ότι θα είναι οκ αλλά με αυτά που λέτε. Δεν το θυμάμαι τόσο το τρίτο, μήπως είναι αυτό που έπαιζε πάλι το og cast? Κατ'εμέ 1000 φορές το αρχικό cast παρά τριτοδεύτεροι/άλλοι ηθοποιοί. Το rebirth δεν είχε κάτι αξιοσημείωτο. Ούτε σασπενς, ούτε σενάριο και τέρμα προβλέψιμο. Η Σκάρλετ δεν μπορούσε να κάνει και πολλά σε τόσο μέτρια ταινία, μαιντανός, καθώς και ο afro ηθοποιός - δεν θυμάμαι πως τον λένε - ο οποίος έχει και 2 όσκαρς παρεπιπτόντως. Τέσπα δες την, ίσως έχεις διαφορετική άποψη αλλά εμένα προσωπικά δεν με εντυπωσίασε. Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από Glikos 1
dekulinkgr Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) Συμφωνώ και εγώ περί jurassic park rebirth.Παρα πολύ κακό.Ολοι οι χαρακτήρες συμπεριλαμβανομένων την Scarlett ήταν τέρμα αδιάφοροι. Δεν σε ένοιαζε καν τι θα πάθουν. Κρίμα πάντως και την είχα πιστεψει την ταινία με βάση τα trailer. Βασικά αν την είχαν κάνει καθαρά horror-thriller θα μπορούσαν να φτιάξουν ίσως όντως κάτι καλό. Καλά ο νέος big bad δεινόσαυρος, υπήρξαν άτομα που πληρωθηκαν για να φτιαξουν αυτο το ανέκδοτο ;;;; Αν είναι να πάω και εγώ ρε παιδιά να προτείνω ότι βλακεια μου έρχεται και να πληρωθώ. Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από dekulinkgr 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα