Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει η αδελφή μου ενα pc με 7αρια γνήσια .Είχε βάλει παλιά που τον χρησιμοποιούσε κωδικό εισόδου τον οποίο έχει ξεχάσει. Για να μην μπω στη διαδικασία του φορματ,υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί μόνιμα το να ζητάει κωδικό?

Επίσης ....η δωρεάν αναβάθμιση σε 10αρια ισχύει ακόμα?

Δημοσ.

Κατέβασε το Hiren's Boot CD iso.
Πέρασε το σε ένα stick και μπουτάρησε με αυτό τον υπολογιστή.
Επέλεξε τα MiniWin XP και όταν ανέβουν μέσα στο μενού έχει επιλογή για reset του password.
Αν δεν το «έχεις» εσύ τότε βρες έναν τεχνικό να στα ξεκλειδώσει.

Ισχύει ακόμα η δωρεάν αναβάθμιση στα 10ρια.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dpolal είπε

σχύει ακόμα η δωρεάν αναβάθμιση στα 10ρια.

Υπό προϋποθέσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σύμφωνα πάντα με την ms, η δωρεάν αναβάθμιση από 7 σε 10 έληξε στις 29 Ιουλίου 2016. Για λίγο καιρό μετά ο activation server της ms δεχόταν ακόμα να εγκαταστήσεις τα 10άρια με αυθεντικό κλειδί από 7 αλλά δεν ξέρω για πόσο καιρό και εάν ακόμα μπορεί να περάσει.

Μετά η ms έδωσε την δυνατότητα για αναβάθμιση σε Windows 10 για χρήστες τεχνολογιών υποβοήθησης αλλά και αυτή η δυνατότητα έληξε στις 31Δεκεμβρίου 2017 (αυτό εννοούσα με το "Προϋποθέσεις")

Το pcsteps σε πρόσφατο άρθρο του (Ιανουάριος 2018 το οποίο μόλις το βρήκα) επιμένει ότι μπορείς ακόμα να να ενεργοποιήσεις τα 10άρια με κλειδί από 7 αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Αν το κάνει κάποιος και δουλέψει ας δώσει πληροφορίες να ξέρουμε.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Προχθές το έκανα, πέρασα win10 home σε free-dos refurbish που πήρα για τον κουμπάρο μου.
Έβαλα ένα παμπάλαιο κλειδί που είχα από χαλασμένο λάπτοπ και το δέχθηκε κανονικά.

• Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, dpolal είπε

Κατέβασε το Hiren's Boot CD iso.
Πέρασε το σε ένα stick και μπουτάρησε με αυτό τον υπολογιστή.
Επέλεξε τα MiniWin XP και όταν ανέβουν μέσα στο μενού έχει επιλογή για reset του password.
Αν δεν το «έχεις» εσύ τότε βρες έναν τεχνικό να στα ξεκλειδώσει.

Ισχύει ακόμα η δωρεάν αναβάθμιση στα 10ρια.

Το κατέβασα και έκανα boot from usb .....με έβγαλε στην οθόνη που .... On the screen below, you’ll see is several lines of text that quickly run down the screen ....και συνέχισε να πηγαίνει αριστερά το  text    χωρίς να προχωράει πιο κάτω....το άφησα κάνα μισάωρο ....Καμιά ιδεα -προταση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...