Hommer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Θέλω να βάλω internet στο εξοχικό για 3-5 μήνες και δυστυχώς καμία εταιρεία δεν δίνει κάποια αντίσοτιχη υπηρεσία (δίνουν 12 μήνες και πάνω). Οπότε αποφάσισα να πάρω ένα 3G Router (με SIM) να τελειώνω. Μία πρώτη απορία που έχω είναι: Αν πάρω με SIM, οκ, αγοράζω μία SIM της βάζω MB κτλ. Το router με φλασάκι όμως πως λειτουργεί; Προμηθεύομαι από κάποια εταιρεία (π.χ. Cosmote) το φλασάκι; Και μετά πως το "γεμίζω" με MB; Πρέπει να πηγαίνω κάθε φορά με το φλασάκι σε κατάστημα της εταιρείας; Γενικά έχω δει ότι προτιμούντε τα router με SIM καθώς αυτά με φλασάκι έχουν θέματα ως προς την αναγνώριση του USB. Έχετε κάποιες προτάσεις; Έχω δει αυτά: D-Link dwr 730 , D-Link dwr 830, TP-Link M5360 (στα 40€), TP-Link M7300 (Λεφτά προς διάθεση: Πάνω κάτω στις τιμές των παραπάνω)
Hapatingo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Όχι δεν χρειάζεται να πηγαίνεις σε κατάστημα. Μπορείς να κάνεις και online αγορά χρημάτων και mb. Πριν 5 χρόνια είχα αυτό της COSMOTE internet on the go. Δεν ξέρω εάν συμφέρει να αγοράσεις φλασάκι. Αυτό που έκανα ήταν να βρω μεταχειρισμένο ένα κινητό 4G με android στα ίδια χρήματα πάνω κάτω, συγκεκριμένα 55 ευρώ και το έκανα wifi hotspot. Τα θετικά, συνδέω πολλές συσκευές, τοποθετώ το κινητό σε ψηλά μέρη ή όπου θέλω για καλύτερο σήμα και εν τέλη απέκτησα και δεύτερο κινητό.
Hommer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Στις 6/6/2018 στις 12:29 ΜΜ, Hapatingo είπε Όχι δεν χρειάζεται να πηγαίνεις σε κατάστημα. Μπορείς να κάνεις και online αγορά χρημάτων και mb. Πριν 5 χρόνια είχα αυτό της COSMOTE internet on the go. Δεν ξέρω εάν συμφέρει να αγοράσεις φλασάκι. Αυτό που έκανα ήταν να βρω μεταχειρισμένο ένα κινητό 4G με android στα ίδια χρήματα πάνω κάτω, συγκεκριμένα 55 ευρώ και το έκανα wifi hotspot. Τα θετικά, συνδέω πολλές συσκευές, τοποθετώ το κινητό σε ψηλά μέρη ή όπου θέλω για καλύτερο σήμα και εν τέλη απέκτησα και δεύτερο κινητό. Δεν πολυθέλω να βάλω κινητό γιατί πρώτον δεν θα έχω τι να το κάνω τους μήνες που δε θα είμαι στο χωριό και δεύτερον, το router έχει και τις διάφορες ρυθμίσεις του και λογικά και καλύτερη εμβέλεια. Αλλά το βασικό είναι να βρω πρόγραμμα να βάλω. Τα καρτοκινητά δε συμφέρει, γιατί θες κανα 8ευρω για να βάλεις μόνο 1 GB και το καρτοσυμβόλαιο πρέπει να πληρώνεις κάθε μήνα για όλο το χρόνο (ε και δε βάζω σταθερή γραμμή να τελειώνω).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα