Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αυτό που θέλω να κάνω εκ μέρους κάποιου φίλου είναι να πληρώσω απατεώνες που χάκεψαν τον server του και έβαλαν μέσα ransomware. την έπαθε από το remote desktop. είχε την προεπιλεγμένη πόρτα ανοιχτή ο τύπος που έχει αναλάβει την μηχανοργάνωση και όχι κάποια άλλη... και επίσης δεν υπάρχει ούτε ένα back up. ούτε υπήρχε ποτέ δλδ... οπότε θέλει να πληρώσει... με τα πολλά παζάρια ρίξαμε το ποσό στα μισά και ελπίζω άμα πληρωθούν να δώσουν το πρόγραμμα ξεκλειδώματος... αν και μάλλον θα ζητήσουν κι άλλα....... 

έχουν δώσει μια ακολουθία αριθμών ψηφίων κεφαλαίων και μικρών σαν wallet. βρήκα ότι μπορώ να τα αγοράσω από το Coinbase. βέβαια από ότι βλέπω ζητάει ένα κάρο στοιχεία. ταυτότητα κλπ. το θέμα είναι αν τα αγοράσω, πως θα τα στείλω σε αυτούς? δεν έχω ιδέα πως πάει η διαδικασία. πέρα από αυτούς από που αλλού μπορώ να αγοράσω bitcoin? από κάτι αξιόπιστο πάντα μην γίνει τπτ χειρότερο? δώστε μου τα φώτα σας. όποια πληροφορία καλοδεχούμενη. ευχαριστώ πολύ. 

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να πληρώσει και μετά αυτός να ζητάει κ αλλά κτλπ.

Πες του να μιλήσει με την δίωξη ηλ.εγκληματος να του πουν τι να κάνει.

Δημοσ.

Τα ξέρω όλα αυτά και τον ενημέρωσα. μέχρι και το τελευταίο μνμ που έστειλαν... 
δείτε απάντηση: "If you do not spend time with payment, we will try to make you a full decryption for *** btc"
τι θα πει θα προσπαθήσουμε!!! το ποιο πιθανό είναι δυστυχώς να ζητήσουν κι άλλα. αλλά είναι απελπισμένος. κάνω κάποιες κινήσεις με την βοήθεια κάποιου άλλου μήπως και ξεκλειδώσει η βάση. υπάρχει ένας τρόπος. βέβαια το θέμα είναι ότι το ποιο πιθανό η βάση να είναι μεν προσβάσιμη , να έχεις όλα τα δεδομένα ξανά, αλλά να μην μπορείς να ξαναδουλέψεις πάνω της γιατί θα έχει θέματα. το είχα πάθει αυτό στο παρελθόν όταν δούλευα σε μια εταιρία πληροφορικής τότε, την ξεκλειδώσαμε την βάση, χάθηκαν βέβαια τα τιμολόγια των 10 τελευταίων ωρών συνδέθηκε κανονικά με το πρόγραμμα έβλεπες τα πάντα αλλά είχε θέματα. οπότε τα πέρασε ένα ένα πάνω στο τελευταίο back up ενός μήνα και δούλεψε με την παλιά. τρέχα γύρευε. 
απλά δεν μπορεί να δουλέψει ο άνθρωπος και ελπίζει πληρώνοντας μήπως και λυθεί το θέμα. 

τι να σου κάνει και η δίωξη. θα πει να μην πληρώσει. και αυτό είναι και το σωστό. και εγώ το ίδιο λέω. αλλά έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέμε. τι άκρη να βρεθεί και με τους πακιστανούς, ρώσους νιγηριανούς ινδούς ή ότι κακά είναι... 

Δημοσ.

Μπορείς να αγοράσεις από Kraken.com bitcoin. Θα κάνεις λογαριασμό πολύ πιο γρήγορα από coinbase Επίσης δεν χρειάζεται διαβατήριο, αρκεί η ταυτότητα. Μετά θα κάνεις έμβασμα euro στο kraken και μετά από 2 μέρες θα εμφανιστούν στον λογαριασμό σου. Αγοράζεις Bitcoin με αυτά και από εκεί μπορείς να τα στείλεις στην διεύθυνση που σου έδωσαν. Αν χρειαστείς βοήθεια στις λεπτομέρειες στείλε μήνυμα.

• Thanks 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, pantelikas είπε

Μπορείς να αγοράσεις από Kraken.com bitcoin. Θα κάνεις λογαριασμό πολύ πιο γρήγορα από coinbase Επίσης δεν χρειάζεται διαβατήριο, αρκεί η ταυτότητα. Μετά θα κάνεις έμβασμα euro στο kraken και μετά από 2 μέρες θα εμφανιστούν στον λογαριασμό σου. Αγοράζεις Bitcoin με αυτά και από εκεί μπορείς να τα στείλεις στην διεύθυνση που σου έδωσαν. Αν χρειαστείς βοήθεια στις λεπτομέρειες στείλε μήνυμα.

Οπότε να προτιμησω το kraken. Θα μπω τώρα να τσεκαρω. Να ρωτησω κάτι άλλο. Αν γίνει η συναλλαγή με κάρτα και όχι με εμβασμα το παίρνω ποιο γρήγορα το bitcoin? Και αν βάλω ταυτότητα στην ουσία ξεκλειδωνετε ο λογαριασμός απευθείας ή κάνουν πχ μία δυο μέρες για να τον "ενεργοποιήσουν" για να μπορώ να αγοράσω? Κάποιος μου είπε για την coinbase ότι άμα τα πάρεις και πας να τα στείλεις στο wallet του άλλου πάλι χρεώνει. Λοιπόν μπαίνω τώρα να δω τι παίζει και θα σε ζαλισω πάλι. Ευχαριστώ πολύ. 

Δημοσ.

To coinbase είναι η χειρότερη επιλογή για να αγοράσεις bitcoin. Προτίμησε το Kraken. Σε κανένα από τα 2 δεν αγοράζεις άμεσα. Απαιτείται διαδικασία ταυτοποίησης που παίρνει κάποιο χρόνο.

Δημοσ.

Η ζήτησε από κάποιον που έχει εδώ μέσα btc να κάνει την μεταφορά και να του δώσεις τα χρήματα στο χερι.

Να βρεθείτε από κοντά να γίνει η όλη συναλλαγή ακόμα ποιο άμεσα και γρήγορα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Το πέλαγος είναι βαθύ...

Γράφτηκα και στο κρακεν. Ναι από ότι βλέπω τι submission is beeing reviewed... στο coinbase δοκιμασα να βάλω την visa της alpha bank αλλά δεν την δέχεται καν... το tier 4 του verification δεν καταλαβαίνω καν τι είναι! Ίσως να μην χρειάζεται καν. Αυτό που δεν καταλαβαίνω με το κρακεν είναι ότι δεν λέει πουθενά btc. Λέει ένα σωρό άλλα αλλά... πάω να κάνω new order και έχει μόνο xbt και το btc είναι θολό.  :(

3 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Η ζήτησε από κάποιον που έχει εδώ μέσα btc να κάνει την μεταφορά και να του δώσεις τα χρήματα στο χερι.

Να βρεθείτε από κοντά να γίνει η όλη συναλλαγή ακόμα ποιο άμεσα και γρήγορα.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν μένω Αθηνα αλλά επαρχία. Πολύ ωραίο σαν ιδέα. Αλλά δεν νομίζω ότι θα θέλει κάποιος να του φανούν τόσα λεφτά ξαφνικά στον λογαριασμό. Και δεν ξέρω αν μπορω να εμπιστευτω και κάποιον με τα λεφτά κάποιου άλλου. Αν γίνει στραβη τι θα κάνω εγώ μετά? Και η δουλειά του δεν θα γίνει και θα χρωστάω και τοσα λεφτά. Άμα ήμουν Αθηνα θα ήταν πολύ ποιο εύκολο. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Melissa_virus είπε

Το πέλαγος είναι βαθύ...

Γράφτηκα και στο κρακεν. Ναι από ότι βλέπω τι submission is beeing reviewed... στο coinbase δοκιμασα να βάλω την visa της alpha bank αλλά δεν την δέχεται καν... το tier 4 του verification δεν καταλαβαίνω καν τι είναι! Ίσως να μην χρειάζεται καν. Αυτό που δεν καταλαβαίνω με το κρακεν είναι ότι δεν λέει πουθενά btc. Λέει ένα σωρό άλλα αλλά... πάω να κάνω new order και έχει μόνο xbt και το btc είναι θολό.  :(

Το πρόβλημα είναι ότι δεν μένω Αθηνα αλλά επαρχία. Πολύ ωραίο σαν ιδέα. Αλλά δεν νομίζω ότι θα θέλει κάποιος να του φανούν τόσα λεφτά ξαφνικά στον λογαριασμό. Και δεν ξέρω αν μπορω να εμπιστευτω και κάποιον με τα λεφτά κάποιου άλλου. Αν γίνει στραβη τι θα κάνω εγώ μετά? Και η δουλειά του δεν θα γίνει και θα χρωστάω και τοσα λεφτά. Άμα ήμουν Αθηνα θα ήταν πολύ ποιο εύκολο. 

Δεν έχεις κανεναν εδώ Αθήνα που να τον εμπιστεύεσαι; Θα γλυτώσεις πολύ κόπο και χρόνο με αυτό που σου είπα.

Αρκεί βέβαια να είναι άτομο εμπιστοσύνης αυτός που θα του δώσεις τα χρηματα και ο άλλος να πληρωσει 100% το ποσό που θα του πεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ποια περιοχή είσαι;

Δείχνει να υπάρχουν μερικά bitcoin ATM (χρεώνουν βέβαια  προμήθεια συνήθως μεγαλύτερη από online ανταλλακτήρια οπως Kraken κτλ) εκτός Αθήνας πχ εδώ λέει ότι έχουν Θεσσαλονίκη, Λάρισσα, Μύκονο

https://weacceptbitcoin.gr/#buybitcoin

Και η Βcash που έχει τα bitcoin ATM λέει ότι πουλάει και online με τραπεζικό έμβασμα μήπως να δεις και εκεί αν θέλει τοσα χαρτιά όσο το kraken μπας και βολέψει

https://m.bcash.gr/

Επεξ/σία από dexterios
Δημοσ.

Μυτιληνη βρίσκομαι. Δύσκολο να υπάρχει κάτι τέτοιο εδώ. Εδώ δεν έχουμε τα βασικά :D. Εχω φίλο που μπορώ να του εμπιστευτώ λεφτά για να το κάνει. Κολλάω σε άλλα ζητήματα. Πρώτον το ποσό που θα πρέπει να του κάνω κατάθεση θα πρέπει κάπως να δικαιολογηθεί. Επίσης δεν θα μπορεί καν να το κάνει ανάληψη όλο. Και τρίτον αν το άτομο που θα έχει το btc αν θα το στείλει όντως. Είναι όντως μακράν ο ποιο εύκολος τρόπος. Και με το λιγότερο μπλέξιμο και ο ποιο άμεσος. 

Πάντως σε 2,3 ώρες κάπου θα τελειώσει το πρόγραμμα την δουλειά που κάνει με την βάση. Μετά θα πρέπει να πάει αύριο με το καλό στον τύπο της μηχανοργάνωσης. Και αυτός θα πει αν είναι οκ... και αν όχι πόσο οκ είναι. 

Δημοσ.

παιδιά να ρωτήσω κάτι τελευταίο. πέρα απο τα ATM που αναφέρατε, υπάρχει στην Αθήνα κάποιο ανταλλακτήριο που μπορεί να πάει κάποιος και να αγοράσει Bitcoin? ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι. ευχαριστώ και πάλι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...