Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να θυμίσω ότι έχουμε capital control και υπάρχει όριο στο έμβασμα που μπορείς να στείλεις στο εξωτερικό, προς τα ανταλλακτήρια δηλ. Το λέω γιατί φοβάμαι ότι χρειάζεται να μεταφέρεις μεγάλο ποσό.

• Like 1
Δημοσ.

με κάρτα εθνικής είδα μέχρι 1000 ότι μπορώ. εξ αυτών τα 35 κάπου είναι κρατήσεις. και δεν ξέρω και πόσα άλλα θα θέλει το coin base. με έμβασμα δεν έχω ιδέα τι όρια έχει. γι αυτό έβαλα και αγγελία εδώ στο γκρουπ για ελλάδα μήπως βρεθεί κανένας βρήκα και άτομο για την συναλλαγή αλλά δεν βρίσκω 0.2 bitcoin! σας ευχαριστώ πολύ όλους.

Δημοσ.

Μην κάνεις επείγον έμβασμα για να χρεωθείς 1€ για το έμβασμα.

Το θετικό (μονο για εσένα) είναι ότι έχει πέσει η τιμή του bitcoin οπότε το αγοράζεις φτηνά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλο θα ηταν να αξιολογηθει η αξια της ζημιας.

Μπορει να ειναι φθηνοτερα απο να πληρωθει μπιτκοιν. 

Καποτε το επαθε συνεταιρος.  Δεν πληρωσαμε ποτε. Μήνυση αστυνομια, πολλλλλλλλλλλλλληηηηηηηηηηηηη ωρα στην εφορια, κλεισιμο υποθεσης φορολογικα, επικοινωνια με πελατες....κοστος πολυ φθηνοτερο απο μπιτκοιν και π@π@9ι3ς.... 

Και βαλτε κατι που μλοκαρει την κρυπτογραφηση...

https://www.d7xtech.com/cryptoprevent-malware-prevention/

Επεξ/σία από Mazinga
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ πάντως με coinbase δούλευα πάνω από δυο χρονια με πιστωτική mastercard της Alpha Bank χωρίς πρόβλημα. Πριν από μερικές μέρες όμως δοκίμασα να αγοράσω bitcoin για να πληρώσω μια συνδρομή και μου λέει ότι η κάρτα είναι blocked για αγορές bitcoin λέει.

Άλλαξε κάτι η Alpha ? Έχω και χρεωστική VISA αυτή θα την δεχτεί  ή έχουν μπλοκαριστεί όλες οι κάρτες και μόνο μέσο έμβασμα πλέον κανεις αγορές ?

Δημοσ.
23 ώρες πριν, great είπε

Εγώ πάντως με coinbase δούλευα πάνω από δυο χρονια με πιστωτική mastercard της Alpha Bank χωρίς πρόβλημα. Πριν από μερικές μέρες όμως δοκίμασα να αγοράσω bitcoin για να πληρώσω μια συνδρομή και μου λέει ότι η κάρτα είναι blocked για αγορές bitcoin λέει.

Άλλαξε κάτι η Alpha ? Έχω και χρεωστική VISA αυτή θα την δεχτεί  ή έχουν μπλοκαριστεί όλες οι κάρτες και μόνο μέσο έμβασμα πλέον κανεις αγορές ?

πιστωτικές (κάποιες έστω) κόπηκαν γιατί ο κόσμος αγόραζε bitcoin και μετά άντε να πληρώσει ... :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...