Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια

Εχω ενα θεμα με την ASUS strix GTX 1060 6Gb.Οταν ειναι σε idle δεν ριχνει τα ρολογια.Λιγο που το εψαξα εχουν κι αλλοι αυτο το προβλημμα αλλα στους περισσοτερους οταν αλλαζαν την ρυθμιση απ το Control panel της nVidia λυνοταν.Εμενα το εχω βαλει σε Βελτιστη Ισχυ αλλα τιποτα.Με αποτελεσμα ολη την ωρα να ανοιγοκλεινουν τα ανεμηστηρακια της καρτας.Εχω κλεισει το Shadows Play οπως και το DVR απ τα windows 10. Μηπως ειχε καποιος αλλος το προβλημμα και καταφερε να το λυσει.Ξεχασα να πω εκανα και clean driver install αλλα τιποτα

Δημοσ.

απο το msi afterburner το βλεπεις αυτο ?

και αν οχι βαλτο και δες και βαλε και ενα προφιλ στους ανεμιστηρες...

Δημοσ.

Εχω βαλει το Msi Afterburner αλλα τιποτα.Το ειχα απ την αρχη το εβγαλα να δω μηπως εφταιγε αυτο και δεν επεφταν τα ρολογια αλλα τιποτα

gpu.png.4da4add1326a19229267c5bb567f25b1.png

Ουτε η ταση πυρηνα δεν πεφτει.Νομιζω 0.625 επεφτε σε idle

Μηπως ειναι θεμα των τελευταιων Drivers.Πριν θυμαμαι δεν ειχα τετοιο προβλημμα.Μετα το φορματ ξεκινησε

Δημοσ.

δεν ξερω ποσο θα βοηθησει αλλα το 2017 ειχα την ιδια καρτα και το ιδιο προβλημα. για δοκισμασε ν αλλαξεις οχι μονο το προφιλ στις ρυθμισεις της nvidia αλλα και το προφιλ των windows.

Δημοσ.
Στις 7/6/2018 στις 10:09 ΠΜ, thanospr είπε

Λιγο που το εψαξα εχουν κι αλλοι αυτο το προβλημμα αλλα στους περισσοτερους οταν αλλαζαν την ρυθμιση απ το Control panel της nVidia λυνοταν.Εμενα το εχω βαλει σε Βελτιστη Ισχυ αλλα τιποτα.

Δεν ξέρω για GTX 1060 αλλά μήπως επειδή έβαλες αυτήν την ρύθμιση στο nVidia control panel δεν κατεβάζει ρολόγια στην κάρτα; Τουλάχιστον στους επεξεργαστές (μπορεί να είναι άσχετο) αυτό συμβαίνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια βρηκα τι εφταιγε. Απο προχθες εχω αλλαξει 5 driver versions και τελικα εφταιγε το solidworks... Αλλα οχι το προγραμμα ενα βοηθητικο visualize service που ανοιγε οταν ανοιγαν τα windows... Σας ευχαριστω για τις απαντησεις.. Απλα το λεω για καποιον αλλον που μπορει να χει ιδιο προβλημμα... 

Επεξ/σία από thanospr
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...