thanospr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Γεια σας παιδια Εχω ενα θεμα με την ASUS strix GTX 1060 6Gb.Οταν ειναι σε idle δεν ριχνει τα ρολογια.Λιγο που το εψαξα εχουν κι αλλοι αυτο το προβλημμα αλλα στους περισσοτερους οταν αλλαζαν την ρυθμιση απ το Control panel της nVidia λυνοταν.Εμενα το εχω βαλει σε Βελτιστη Ισχυ αλλα τιποτα.Με αποτελεσμα ολη την ωρα να ανοιγοκλεινουν τα ανεμηστηρακια της καρτας.Εχω κλεισει το Shadows Play οπως και το DVR απ τα windows 10. Μηπως ειχε καποιος αλλος το προβλημμα και καταφερε να το λυσει.Ξεχασα να πω εκανα και clean driver install αλλα τιποτα
Ghost007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 απο το msi afterburner το βλεπεις αυτο ? και αν οχι βαλτο και δες και βαλε και ενα προφιλ στους ανεμιστηρες...
aetos1988 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δες από την διαχείριση εργασιών μήπως τρέχει κάποια εφαρμογή στο παρασκήνιο
thanospr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Εχω βαλει το Msi Afterburner αλλα τιποτα.Το ειχα απ την αρχη το εβγαλα να δω μηπως εφταιγε αυτο και δεν επεφταν τα ρολογια αλλα τιποτα Ουτε η ταση πυρηνα δεν πεφτει.Νομιζω 0.625 επεφτε σε idle Μηπως ειναι θεμα των τελευταιων Drivers.Πριν θυμαμαι δεν ειχα τετοιο προβλημμα.Μετα το φορματ ξεκινησε
razorblade334 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 δεν ξερω ποσο θα βοηθησει αλλα το 2017 ειχα την ιδια καρτα και το ιδιο προβλημα. για δοκισμασε ν αλλαξεις οχι μονο το προφιλ στις ρυθμισεις της nvidia αλλα και το προφιλ των windows.
TopCLR Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Στις 7/6/2018 στις 10:09 ΠΜ, thanospr είπε Λιγο που το εψαξα εχουν κι αλλοι αυτο το προβλημμα αλλα στους περισσοτερους οταν αλλαζαν την ρυθμιση απ το Control panel της nVidia λυνοταν.Εμενα το εχω βαλει σε Βελτιστη Ισχυ αλλα τιποτα. Δεν ξέρω για GTX 1060 αλλά μήπως επειδή έβαλες αυτήν την ρύθμιση στο nVidia control panel δεν κατεβάζει ρολόγια στην κάρτα; Τουλάχιστον στους επεξεργαστές (μπορεί να είναι άσχετο) αυτό συμβαίνει.
thanospr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια βρηκα τι εφταιγε. Απο προχθες εχω αλλαξει 5 driver versions και τελικα εφταιγε το solidworks... Αλλα οχι το προγραμμα ενα βοηθητικο visualize service που ανοιγε οταν ανοιγαν τα windows... Σας ευχαριστω για τις απαντησεις.. Απλα το λεω για καποιον αλλον που μπορει να χει ιδιο προβλημμα... Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2018 από thanospr 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα