louben Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 ΠΑιδια μια ερωτηση. Εχω μια γνωστη που εχει διδυμες κορες και ενδιαφερονται να κανουμ μαθηματα μαθηματικων (οχι σε εμενα). Αυτο που με ρωτησε και δεν ηξερα ειναι το εξης. Η μια θελει να παει θετικη κατευθυνση και η αλλη τεχνολογικη. Το βιβλιο μαθηματικων ειναι ιδιο απο οτι ειδα . Η υλη ομως ειναι η ιδια στην τεχνολογικη και θετικη κατευθυνση; Μπορουν δηλαδη να κανουν μαθηματα μαθηματικων μαζι αν και απο διαφορετικες κατευθυνσεις?
klimac Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Αν έχω σωστή πληροφόρηση.. ναι. Αλλά περίμενε να απαντήσει και κάποιος άλλος για σιγουριά. 1
louben Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Ευχαριστω γι ατην απαντηση. ΘΑ ηθελα κατι σιγουρο μην τους παρω στο λαιμο μου.
Sheogorath Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Τα ίδια μαθήματα δινουν, ίδια θέματα, μέχρι πριν 3 χρόνια τουλάχιστον. Όποτε μπορούν. 1
tsioulak Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Το ιδιο μαθημα ειναι, με τα ιδια θεματα εξετασης. Μαλιστα σε καποια σχολεια, αναλογα τον αριθμο των μαθητων και καθηγητων τα διδασκουν και σε αιθουσες που εχει και παιδια τεχνολογικης και θετικης κατευθυνσης (για οικονομια). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα