Προς το περιεχόμενο

Ζουζούνια στην βάση του μονιτορ


Startdust24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας παιδιά,  εδώ και κάποιο καιρό,  ίσως τότε τελευταίους 8 μήνες βλέπω κοντά στην βάση του μόνιτορ μου που το έχω κοντα 2 χρόνια περίπου νομίζω τώρα, μέχρι τώρα τα έχω δει 7-8 φορές αλλά τελευταία με τις ζεστες είδα 3-4 κάτι ζουζούνια πολύ μικρά στο χρώμα του καφέ να περπατάνε κοντά στην οθόνη του υπολογιστή,  να βγαίνουν η να κρύβονται κάτω από το μόνιτορ. Είδα κάτω από το μόνιτορ αλλά δε πρόσεξα κάτι. Βγαίνουν στο άκυρο. Είναι πολύ πολύ μικρά, χωρίς φτερά και δεν φαίνεται να έχουν πόδια που να φαίνονται. Είναι και το χρώμα του γραφείου καφέ και δεν φαίνονται πολύ αλλά τα βλέπω. Τώρα αυτά τι παίζει να είναι και μήπως είναι τίποτα μέσα κάτω από την βάση λέτε? Πως τα ξεφορτωνομαι? Μην πάει το μόνιτορ τζάμπα για πέταμα χωρίς λόγο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, UncleKim είπε

Φωτογραφίες κοντινές, μπας και. Έτσι όπως τα λες, και ελπίζω να κάνω λάθος, μπορει να είναι και κοριοί

Στο σπίτι απλά ζώα όπως σκύλοι,  γάτες κτλ δεν υπάρχουν.  Δεν νομίζω να είναι κοριοι γιατί είναι πολύ λεπτά, καφέ και τα πόδια δεν φαίνονται. Βρήκα μία φωτογραφία από ίντερνετ καθώς και που έβγαλα εγώ δεν φαίνεται πολύ.  Είναι σαν  σκιά.  Είναι σαν  την φωτογραφία κάτω εκτός του ότι τα πόδια ούτε που φαίνονται.  Είναι όλο κάτω από την βάση του μόνιτορ κοντα,  από εκεί βγαίνουν. 

little-bugs-in-kitchen-tiny-brown-bugs-in-kitchen-cabinets-little-black-bugs-in-tiny-bugs-in-kitchen-cabinets-small-black-bugs-kitchen-cabinets.jpg

Επεξ/σία από Startdust24
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, Stamer είπε

Σε επισκέπτονται περιστέρια στη βεράντα? Έχεις γενικά δηλαδή κανένα θέμα με πολλές κουτσουλιές κ.λ.π.?

Η βεράντα είναι κλειστή σχεδόν αλλά καμία φορά έρχονται 1-2 αλλά τα διώχνουμε γρήγορα. Κουτσουλιές όχι δεν υπάρχουν,  σπάνια, τα διώχνουμε οπότε δεν γίνονται.  Επιπλέον ο υπολογιστής είναι σε δωμάτιο το οποίο δεν είναι κοντά στην βεράντα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν και δεν μπορω να καταλάβω από τις φωτογραφίες , και συνήθως οι κοριοί δεν είναι τόσο μικροί, δες και το παρακάτω λινκ και πες μας αν σου μοιάζουν

https://www.google.de/search?q=ΚΟΡΙΟΣ&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjxiYv828HbAhWRGXwKHcsGBL8Q_AUICigB&biw=1600&bih=779

Οπως και να έχει, εγώ θα άνοιγα το μόνιτορ (όπου μπορείς και αν μπορείς) και θα έπεφτε καθάρισμα για να είμαι σίγουρος για παν ενδεχόμενο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαν κατσαριδάκια φαίνονται ή δεν βλέπω καλά; Αυτά τα κατσαριδάκια ζουν στα γραφεία(παλιά γραφεία από ξύλο) διότι τρέφονται από αυτά και επίσης αγαπούν τα ηλεκτρονικά. Είναι κατσαριδάκια hacker.

Ελπίζω να κάνω λάθος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον κάποια φωλιά θα έχουν κανει. Θα ελεγα μπας και να έβγαζες την οθόνη από την πρίζα και να ψεκάζες με κανένα εντομοκτόνο απο κάποια απόσταση μπας και ψοφήσουν.

Επεξ/σία από teddy71
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν υποπτεύεσαι οτι έχουν φωλιά μέσα, αυτό που θα δοκίμαζα εγώ είναι να ξεβιδώσω το κάλυμμα της οθόνης να βγάλω την οθόνη στο μπαλκόνι και να φυσήξω με ένα blower που έχω και πετάει πολύ δυνατό αέρα σε όσα σημεία μπορώ. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω και κοιτάξαμε από κάτω το μόνιτορ αλλά δεν έχει κάτι. Από ότι κατάλαβα πρέπει να είναι από κάτι μικρές πεταλούδες καφέ που βγαίνουν συχνά. Ψεκσαμε σε ένα σημείο που πιστεύουμε ότι μπορεί να είναι και να ανεβαίνουν στο γραφείο.  Εάν συνεχιστεί που δεν το νομίζω θα δώσω το μόνιτορ για άνοιγμα σε κάποιον ειδικό αλλά δεν ξαναείδα κάτι. Ευχαριστώ παιδιά.  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...