Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ε καλά άλλη αυτή η βλακεία, που θες collector's edition για να έχεις μια συσκευασία της προκοπής

σε pc το retail έχει καταντήσει ανούσιο, με μόνη εξαίρεση αν θες day one κάτι (και εννοείται το παντρεύεσαι μετά) και δεν θες να μπεις στη γκρίζα ζώνη των κλειδάδικων 

τα retail day one στο pc είναι αρκετά συχνά πιο φθηνα (από κονσόλες εννοείται) από ψηφιακά, ακόμα και σε μεγάλες αλυσίδες 

μάλιστα κάποια παιχνίδια δεν βγαίνουν πλέον καν σε retail στο pc, όταν ήθελα να πάρω το origins γιατί είχα πιστωτικό σε μεγάλη αλυσίδα και λέω χέστηκα, τζάμπα θα το πάρω όσο και να κάνει, διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε το παιχνίδι κουτάτο σε pc καν.. πουθενά!!!

οπότε το πήρα σε ps4 (αν και ξενέρωσα γιατί μπορούσα να έχω πιο καλά γραφικά), αλλά τουλάχιστον θα το παίξουν 4 δικά μου άτομα τζάμπα και ίσως το σπρώξω μετά και όσο πιάσει 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, logistoulis είπε

ε καλά άλλη αυτή η βλακεία, που θες collector's edition για να έχεις μια συσκευασία της προκοπής

σε pc το retail έχει καταντήσει ανούσιο, με μόνη εξαίρεση αν θες day one κάτι (και εννοείται το παντρεύεσαι μετά) και δεν θες να μπεις στη γκρίζα ζώνη των κλειδάδικων 

τα retail day one στο pc είναι αρκετά συχνά πιο φθηνα (από κονσόλες εννοείται) από ψηφιακά, ακόμα και σε μεγάλες αλυσίδες 

Το κλειδι ειναι ενα κλειδι. Ανοιγεις steam gog και τα εχεις εκει. Οταν τα εχεις στο ραφι και τα βλεπεις ειναι αλλιως. Στο κλειδι πουλανε αερα στη θηκη/dvd βαζουν και κατι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι αλλά πλέον δε βάζουν τίποτα, βάζουν ένα χαρτάκι

μια από τις τελευταίες φορές που είχα πάρει retail στο pc (επειδή το ήθελα day one και έκανε 40, ψηφιακό έκανε 60)  με πολλά dvd παίρνω τον κωδικό από το χαρτάκι, το βάζω στο steam και αφήνω να κατεβάσει

ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΤΑ ΔΙΣΚΑΚΙΑ!

είναι μεγάλη μαλακία αυτό που δένεται το παιχνίδι στον λογαριασμό σου, καλό χρυσό το steam, αλλά αυτή η φάση είναι καρκινούλης του gaming 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, logistoulis είπε

αρκετοί, ειδικά αν δεν είναι από μεγάλο μαγαζί στα 60, αλλά ένα μικρότερο στα 50 κι εσύ το δώσεις 40 φεύγει αμέσως

παιχνίδι φρέσκο (μέσα στο μήνα κυκλοφορίας) στα 40 ευρώ το πουλάς σε μια μέρα 

εδώ έχω τύπο που πάμε μαζί προπόνηση που αγόρασε god of war στα 40 από περίπτωση σαν τη παραπάνω που αναφέρω και αν δεν το δώσει 40 θα το δώσει 35 μόλις το τελειώσει 

γενικά τα retail είναι πάρα πολύ καλή περίπτωση για να παίζεις φθηνά παιχνίδια και ελπίζω να μην καταργηθούν ποτέ, μόνο και μόνο που δίνεις ένα παιχνίδι (που δεν θες να πουλήσεις) σε φίλο σου ή μπορεί να στο δώσει αυτός είναι μεγάλο πράγμα

το god of war που δεν καιγόμουν να το παίξω day one θα περιμένω να το τελειώσει φίλος και να το παίξω ΤΖΑΜΠΑ, 0€€

αυτό ούτε καν στο pc δεν παίζει να δανειστείς παιχνίδι, υπό συνθήκες λοιπόν και στα νόμιμα πλαίσια (και χωρίς την ταλαιπώρια να μοιράζεσαι accounts), οι κονσόλες μπορούν όχι απλά να είναι φθηνές αλλά οι πιο φθηνές (εξαιρούμε το φαρμακείο της ninty) 

Ειλικρινα ποτε δεν εχω παρει τιτλο πανω απο 35 με τιμη εξω 60.

Και δεν εχω δει και αγγελιες γενικα 10 ευρω κατω εκτος και αν μιλαμε για σφραγισμενο παιχνιδι.Βαρυα βαρυα 40 ευρω.

Δεν ξερω ποιος για δεκα ευρω δεν θα παει στο σφραγισμενο ακομα και αν βρει τετοια αγγελια.

Επεξ/σία από Albilosha
Δημοσ.

40 ευρώ τώρα το gow δεν θα το έπαιρνες; (ας πούμε ότι ήθελες να το παίξεις) 

αν σου έλεγε ο άλλος ότι απλά έκανε ένα playthrough? (και μόνο αυτό θα έχει προλάβει να κάνει,λόγω και της στιγμής που βγήκε) 

και σε συνάντηση από κοντά που θα μπορούσες να επιθεωρήσεις τον δίσκο για γρατζουνιες; 

το παιχνίδι κάνει 48-50 ευρώ σε μικρά μαγαζιά.. πόσο θα το πουλήσει ο άλλος; 40 είναι μια λογική τιμή τώρα 

φυσικά και αρκετοί θα πουν κλάιν ας το πάρω 50 σφραγισμένο, σεβαστό, αλλά είναι και πολλοί που θα κοιτάξουν να γλιτώσουν και το 10αρικο και αυτό είναι λογικό και σεβαστό 

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδη ας υποθεσουμε οτι θα βγει λεμε τωρα το uncharted 5 θα κανει 60Ε και θα περιμενω 1,5 χρονο για να παει στα 30Ε...δηλαδη ημαρτον..και μετα θα παιζω και θα χερομαι μονος μου και οι αλλοι φιλοι μου θα παιζουν ειδη τα καινουργια games..παιδια ειναι ακυρο να μενεις πισω απο τα πραγματα και ειδικα στα super games...οκ να συμφωνησω με το αρθρο για τα ποιο υπο games ,εκει πες δεν εχασες και τιποτα να το παιξεις μετα και απο κανα χρονο...αλλα για τα AAA games το ποιο σωστο ειναι να τα παιζεις στην αρχη τους στο hype τους που λεμε!

• Like 1
Δημοσ.

Για κάποια fps  δεν ισχύει αυτό κατ εμε...  Τι νοημα εχει να παρω ενα παιχνιδι 10-20euro ,που κατά βάση στηρίζεται στο PvP,  και όταν μπω να παίξω κάνει 2 ώρες να βρει σερβερ με παίχτες. Παιχνιδια που στηριζονται στο story πχ Far Cry , resident evil κτλ οκ δεν χανεις και τιποτα να τα παρεις και μετα απο 2 χρονια.

Δημοσ.

Ο χρονος είναι χρημα , οποιος θελει να απολαυση την Κονσολα του, το Παιχνιδι του το PC του το Κινητο του ποιο νωρις από ολους τους αλλους … ΑΠΛΑ πληρώνει .

Οσοι δεν εχουν λεφτα πολύ απλα Περιμένουν και βλεπουν τους αλλους να απολαμβάνουν, μεχρι να μπορεσουν να το παρουν τοσο απλα. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, MTX είπε

τι να τα κανεις τα λεφτά φίλε μου σε μια χωρα που όλα είναι τζάμπα , τζάμπα συσσίτια , τζάμπα μετακινήσεις , τζάμπα ρεύμα , τζάμπα γρήγορο internet από προχθές για να κατεβάζεις γρήγορα τζάμπα τα παιχνίδια σου , και στη τελική τζάμπα μάγκες και αν δεν απολαμβάνεις αυτά τα προνόμια δεν φταίω εγώ που δεν είσαι φτωχός

επιδη εισαι εσυ τζαμπατσης δεν σημενει οτι ειμαστε και ολοι εμενα το ps3 απο το 2010 που το πηρα με 42 παιχνιδια σκεψου οτι μου εχει στοιχησει πανω απο 1200 ευρω ο υπολογιστης της υπογραφης το 2012 εχει στοιχεισει παλι κανα 1000ρικο αν θυμαμαι καλα ποιος τζαμπατζης και σκεψου μονο ο οτε εχεται στα 100 ευρω το διμηνο για πλακα τι μας λες εσυ ας ειναι καλα ο μπαμπας σου και η μαμα σου

Επεξ/σία από BILL5
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, Agony είπε

Ο χρονος είναι χρημα , οποιος θελει να απολαυση την Κονσολα του, το Παιχνιδι του το PC του το Κινητο του ποιο νωρις από ολους τους αλλους … ΑΠΛΑ πληρώνει .

Οσοι δεν εχουν λεφτα πολύ απλα Περιμένουν και βλεπουν τους αλλους να απολαμβάνουν, μεχρι να μπορεσουν να το παρουν τοσο απλα. 

Σιγα μη καθομαστε να βλεπουμε, παιζουμε τα περσινα παιχνιδια που πηραμε μολις :P

.Μεσα σ ενα χρονο αγοραζεις το παιχνιδι στα μισα λεφτα και σου δινουν και τα dlc.

Τη ποιο χαρακτηριστικη περιπτωση που θυμαμαι ειναι legendary edition skyrim στα 20 ευρω, οταν οι αλλοι ειχαν σκασει κανα κατοσταρικο για να παρουν το βασικο παιχνιδι μαζι με τα dlc, και δωρακι μετα απο χρονια και το enchanced edition 😂

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Έτσι ακριβώς και εγώ πήρα battlefield1 με όλα τα expansion στα 26,9€.

Ενάμιση χρόνο μετά θα μου πεις αλλά όχι 60+€ ευρώ day one. Μπορώ να περιμένω δεν είναι και ζήτημα ζωής και θανάτου.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, markoliaz είπε

δηλαδη ας υποθεσουμε οτι θα βγει λεμε τωρα το uncharted 5 θα κανει 60Ε και θα περιμενω 1,5 χρονο για να παει στα 30Ε...δηλαδη ημαρτον..και μετα θα παιζω και θα χερομαι μονος μου και οι αλλοι φιλοι μου θα παιζουν ειδη τα καινουργια games..παιδια ειναι ακυρο να μενεις πισω απο τα πραγματα και ειδικα στα super games...οκ να συμφωνησω με το αρθρο για τα ποιο υπο games ,εκει πες δεν εχασες και τιποτα να το παιξεις μετα και απο κανα χρονο...αλλα για τα AAA games το ποιο σωστο ειναι να τα παιζεις στην αρχη τους στο hype τους που λεμε!

Εγω πχ που πηρα τα 4 uncharted πριν μια βδομαδα 25 ευρω καινουρια τι εχασα που δεν τα επαιξα τοσο καιρο και θα το κανω τωρα? Μηπως δεν θα βρισκω σερβερ με παιχτες? Στα online εχει λογο υπαρξης το day one η κοντα εκει στα υπολοιπα single player δεν χανεις απολυτως τιποτα αν δεν τα παρεις με το που βγουν.

• Like 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, primeragt είπε

Εγω πχ που πηρα τα 4 uncharted πριν μια βδομαδα 25 ευρω καινουρια τι εχασα που δεν τα επαιξα τοσο καιρο και θα το κανω τωρα? Μηπως δεν θα βρισκω σερβερ με παιχτες? Στα online εχει λογο υπαρξης το day one η κοντα εκει στα υπολοιπα single player δεν χανεις απολυτως τιποτα αν δεν τα παρεις με το που βγουν.

αποψη σου και σεβαστη οπως και η δικη μου! :)

Δημοσ.

καλο ειναι που και που να στηριζεις προσπαθειες για να συνεχησουν . τα games παλιοτερα ηταν αρκετα ακριβοτερα . τωρα τα 70€ μας φαινονται πολλα γιατι εχουμε και καμια 100αρια σκουπιδια στο steam  . σιγουρα δεν μπορεις να τα αγοραζεις ολα day one αλλα σε καποιους τιτλους που θες συνεχεια στηριξε τους σχετικα νωρις . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...