Castiel Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Έχω την γνωστή καρέκλα γραφειου MALKOLM από τα ΙΚΕΑ, που εχει επένδυση από δερματίνη. Το πρόβλημα είναι οτι η επένδυση της εχει αρχισει και καταστρέφεται, με αποτελεσμα να φεύγουν συνέχει μικρά κομματάκια, έχοντας κάνει σκατά όλο το σπίτι. Έχει καταντήσει εκνευριστικό, χώρια το οτι κολλανε στο δερμα και θελει υπερπροσπαθεια να τα βγάλεις. Ξέρει κανείς κάποια λύση; Μπορώ να την πάω κάπου για επισκευή ή δεν αξιζει; Ευχαριστώ
panoc Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 H μονη επισκευη που παιρνει ειναι η αντικατασταση του φθαρμενου υλικου, θεωτηρικα σε ολοκληρη τη καρεκλα. Το εαν αξιζει ή οχι εξαρταται απο το κοστος της επισκευης και εσενα...
xp-user Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Τα λεφτά που θα σου ζητήσει ένας ταπετσιέρης για να σου αλλάξει τη δερμάτινη είναι περισσότερα απο το να πάρεις μια καινούργια απο το ΙΚΕΑ.Έκτος αν απλά ριξεις μια πετσέτα η ένα ριχταρι επάνω της για να κάνεις τη δουλειά σου. 2
papoys1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Και εμένα μαδάει η δερματίνη.Πήρα ένα πλατοκάθισμα αυτοκινήτου το έβαλα πάνω και βολεύομαι γιατί δεν είμαστε για καινούργια. 5
villasg Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Πας σε ενα καλο ταπετσερη και την φτιαχνεις οπως θες . Εγω την εκανα την δικια μου σε αυτον και ειμαι 100% ικανοποιημενος Car Dressing Βέργας 4 Περιστέρι 4
bill999r Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 10 λεπτά πριν, villasg είπε Πας σε ενα καλο ταπετσερη και την φτιαχνεις οπως θες . Εγω την εκανα την δικια μου σε αυτον και ειμαι 100% ικανοποιημενος Car Dressing Βέργας 4 Περιστέρι Γιώργο πόσο πήγε περίπου;
villasg Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 16 λεπτά πριν, bill999r είπε Γιώργο πόσο πήγε περίπου; Εδωσα 60€ αλλα εκανα και μετασκευη ( μπηκαν ενισχυσεις απο αφρολεξ σε πλατη και καθισμα ) . Ειναι αψογοςς εκει εχω κανει και ολες τις σελλες απο τα μηχανακια μου ανατομικες ....
guido Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Εμένα έγινε χαλια μέσα σε τρεις-τέσσερις μήνες. Όταν μείνει μόνο ο σκελετός μπορεί να πάρω νέα.
bill999r Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Μπράβο, πολύ οικονομικός. Γτ κ εγώ θέλω να επισκευάσω ένα σημείο σε κάθισμα αυτοκινήτου κ μου ζητάνε παπάδες. Πάντως η τιμή είναι σούπερ για ολόκληρη καρέκλα
papoys1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 23 λεπτά πριν, guido είπε Εμένα έγινε χαλια μέσα σε τρεις-τέσσερις μήνες. Όταν μείνει μόνο ο σκελετός μπορεί να πάρω νέα. 3-4 μήνες ;;; μάπα καρέκλα με λίγα λόγια.Εμένα είναι καλή και 5-6 χρόνων σίγουρα.Η πλάτη είναι ύφασμα και δεν έχει πρόβλημα.Το κάθισμα και τα χερούλια φαγώθηκαν.
phanispal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Λολ, και έλεγα ότι με κορόιδεψαν στα Entos που μου πούλησαν καρέκλα δήθεν δερμάτινη (δε σκάμπαζα τότε, για χρόνια νόμιζα ότι ήταν όντως δερμάτινη και όχι δερματίνη) στα 90€ με δήθεν 300€ αρχική. Κι όμως, 7½ χρόνια μετά (και πολλές ώρες πάνω της) μόλις που έχει αρχίσει να δείχνει σημάδια φθοράς. Γουίδο, ποια (απαράδεκτη καρέκλα) έχεις; Α, και εντόπισα τη μπουρτζουμιά στο χαμό. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2018 από phanispal 2
chill Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, papoys1 είπε 3-4 μήνες ;;; μάπα καρέκλα με λίγα λόγια. Μάπα? Πως εκφράζεσαι έτσι παππού για τα lidl - τουλάχιστον από θέμα ποιότητας - των επίπλων; Αν δεν έκανες αυτό το post θα νόμιζα ότι τα έπιπλα σου θα ήταν από τα lidlea!!!
tornado Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 δεν βλεπω το λογο να πατε σε ταπετσερη, 1. Γυρνας την καρεκλα αναποδα και βγαζεις τις καρφιτσες 2. Πας και παιρνεις ενα κομματι δερμα απο το μοναστηρακι οποιο σου αρεσει (Στη Μιαουλη) 3. παιρνεις και λιγο αφρολεξ για γεμισμα στο μεγεθος της καρεκλας 4. Παιρνεις και ενα καρφωτικο για να βαλεις τις καινουριες καρφιτσες και αρχιζεις δουλεια.... Αφου γδυσεις την καρεκλα, βαζεις το αφρολεξ και δοκιμαζεις αν καθεσαι ανετα, αφου εισαι ικανοποιημενος καρφωνεις το μπροστινο μερος δοκιμαστικα 3-4 καρφιτσες. Συνεχιζεις απο την αλλη και εδω θελει λιγο μαστορια.... τραβας τεντωμενο το δερμα και το πιεζεις με την παλαμη και το τραβας προς την αντιθετη μερια που εχεις καρφωσει για να τεντωσει.πατας και εκει 3-4 καρφιτσες και συνεχιζεις ετσι σε ολες πλευρες. Οταν τελειωσεις ξαναμονταρεις την καρεκλα και εισαι ετοιμος. Κοστος: - Δερμα υπολογιζε κανα δεκαρικο αναλογα τα γουστα, σιγουρα χρειαζεσαι ενα τμ, αλλα καλυτερα να το μετρησετε για να μην ειναι στριμωκωλο. - αφρολεξ ειναι ελαχιστα τα χρηματα. - καρφωτικα χειρος κανουν 5 ευρω. Υπολογιζε οτι πιθανον αναλογα με την χρηση σε 2-3 χρονια χρειαστει μια ακομα αλλαγη πριν παει για φουντο, αλλα η καρεκλα γινεται καινουρια οποτε αξιζει το κοπο με μια ωρα δουλεια αν δεν το εχεις ξανακανει. 4
guido Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, phanispal είπε Λολ, και έλεγα ότι με κορόιδεψαν στα Entos που μου πούλησαν καρέκλα δήθεν δερμάτινη (δε σκάμπαζα τότε, για χρόνια νόμιζα ότι ήταν όντως δερμάτινη και όχι δερματίνη) στα 90€ με δήθεν 300€ αρχική. Κι όμως, 7½ χρόνια μετά (και πολλές ώρες πάνω της) μόλις που έχει αρχίσει να δείχνει σημάδια φθοράς. Γουίδο, ποια (απαράδεκτη καρέκλα) έχεις; Α, και εντόπισα τη μπουρτζουμιά στο χαμό. μεγαλη ιστορια. ειχε κλείσει επιπλάς, γνωστος γνωστου και ειχε σε κατι αποθηκες αποθεμα που σκοτωνε. μαρκα δεν θυμάμαι, λέει ενα Design πισω... ισως ειχε γ... απο την υγρασια τι να πω. για τη μπουρτζουμια 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα